- Konu Sahibi nazlisandal
merabalar..bende 6+2yim.ben hamıle oldugumu ogrendıgım an doktorum folık asıtı bıraktrdı.folbıol kullandım dedım.onu bırak dedı elevıt yazdı multivitamin.5haftalkken keseyı gorduk 6haftalkken kalp atıslarını gorduk.bende balık severım normalde ama almasıda yapmasıda zor gelıyoresım yardımcı oluyor ama daha bı kere yedım balık.cokta onemlı bı besın hamılelkte uzuluyorum.esıme soyluorum tamam alalm fln dıo bı almadı oda..light tonbalıgı haftada ıkı kere yenebılırmıs.barı dıorum ton balıgı alıyım haftada bı kere onu yiyim.bi kere de balık alıp pişirelim :44: bu arada gercekten depresif hıssetmesemde cok duygusal ve sınırlı bı ınsan oldum.özellkle esıme karsı
oda alttan alıyor hc sesını cıkarmıyor.sureklı patlıyorum adamcagıza
sıkılıyorumda bıde yanlızım bu sehırde bıkac arkdsımz var ama butun gunum evde yanlız basıma oturmakla gecıyor.iyiki kk var dıyorumm
![]()
Aramıza hoş geldin bebişin hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla biz balık memleketinde yaşıyoruz eşim sağolsun ben söylemeden alıyor ama işte hergün balık yemekten bıkmayan ben şimdi gördüğüm anda midem kalkıyor kokusundan ama zorlada olsa bebişim için yemeye çalışıyorum. Bu arada canım yeşil yapraklı sebzelerde çok faydalıymış mutlaka onlardan da ye. Ayrıca kafanı karıştırmak istemem ama bazı hamile arkadaşlar elevit hakkında çok iyi şeyler yazmamış içinde domuz jelatini olduğunu söylemişler tabi ne kadar doğru bilemem hani aklında olsun.