- Konu Sahibi nazlisandal
-
Bende de o iştahsızlık var maalesef ama şu birkaç gündür azda olsa yemeye başladım tabi midem bulanmadığı sürece. Mesela şuanda midem çok bulanıyor ve nasıl kahvaltı yapacağımı bilmiyorum
Mide bulantisini dindirmek için kuru kayısı ve zeytini tavsiye ederim . Hic yiyemeyecek gibiysen süt iç ama süt biraz soğuk olursa bulantiyi arttirmiyor. Cok soğuk olmasın o zamanda gaz ve siskinlik yapıyor Ayy mizmiz çocuklara döndük walla:))) bende de çok uyku vardı bugün . Gece oturup gündüz yatıyorum düzen diye bişey kalmadi:/ siz güne yeni başladınız bizde gün bitti . Sanirim ben hala Türkiye saatine göre yaşıyorum ahh memleketim
Tavsiyelerin için sağol canım deneyeceğim. O uyku durumunu sorma ya bazen yattığım yerde uyuyup kalıyorum eşimde bu halime gülüyor yoksa hasta olmadığın sürece hiç gündüzleri uyumam ama hamilelikten işte nereye uzansam orada kalıyorum:) birde bende çok halsizlik var ya bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyor bazen ev hiç toplanmıyor durumum vahim yani:) sen yeni mi gittin oraya?
Günaydın benim karnımda aynı ve bu yüzden hamile pantolonu aldım. O gaz sancısı bende hamile kaldığımdan beri var ve çok kötü bir şey. Bizi o sancıda şişiriyor.
Kızlar bir sorum var size..
Ben hapsurdugumda karnima bıçak saplanio gibi oluo . Biraz araştırdım sıkıntı yok deniliyor ama yine de acı hissedince korkuyorum. Size de oluyormu bu tarz şeyler?
Kızlar bir sorum var size..
Ben hapsurdugumda karnima bıçak saplanio gibi oluo . Biraz araştırdım sıkıntı yok deniliyor ama yine de acı hissedince korkuyorum. Size de oluyormu bu tarz şeyler?
ne mutlu sana :) görmüşsün miniğini balığın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bu arada özel e mi kontrole gidiyorsun?
Öncelikle Allah kolaylık versin, geçtiğimiz haftalarda dediklerinin hepsini bende yaşadım... Çok şükür son bir haftadır çok daha iyiyim... Bu dönemde biraz sabır gerekiyor... ilk 3 ay geçtikten sonra yavaş yavaş hepsi geçmeye başlıyor... Allah gönlüne ferahlık versin... Bol bol dua et...
Ben kursa gidiyorum her gün sabah erken kalkmama vesile oluyor, bir şeylerle meşgul olmak olmaya çalışmak en azından çok iyi geliyor...Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... sevgiler...
Evet hatta o acıyla gece sızlanıp kendi sesime uyandığım bile oluyor
Oluyor canim ama kendini tutma sakin ben hep tutardim onceden simdi rahat rahat hapsuruyorum
Hergün bişeylerle uğraşıo insan hamileyken birgün ağrı birgün bulantı birgün gaz sancısı sonraki gün hepsi.kocalara şunları peşpeşe 1gun yasatsalar hemen isyan ederler bu ne ya böyle die:)))
Haklisin canım benim de karnimda sanci oluyor ne bileyim gunler böyle geçiyor iste birde hic istahim yok oylesine yiyorum ymek ama canim istemiyor...bosuna cennet annelerin ayagi altinda degil cennet kolay değil tabi
Ahh anneciğim neler çekmişsin kıymetini daha iyi anliyorum:/
Bugün yine kan vermeye gittim bitene kadar alacaklar niyetliler:))
1 hafta sonra ikili test için gideceğim inşallah. Belki cinsiyeti de belli olur hayırlı ve sağlıklı olsun da tek isteğimiz yine de insan merak ediyor. :) 13 haftalık bir arkadaşımın belli oldu :)
Cinsiyeti belli olunca paylaş bizimle sanki oğlun mu olck içime mi dogdu:)) sağlıklı olsunlar da cinsiyetler ikinci planda bizim icin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?