Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Mide bulantisini dindirmek için kuru kayısı ve zeytini tavsiye ederim . Hic yiyemeyecek gibiysen süt iç ama süt biraz soğuk olursa bulantiyi arttirmiyor. Cok soğuk olmasın o zamanda gaz ve siskinlik yapıyor Ayy mizmiz çocuklara döndük walla:))) bende de çok uyku vardı bugün . Gece oturup gündüz yatıyorum düzen diye bişey kalmadi:/ siz güne yeni başladınız bizde gün bitti . Sanirim ben hala Türkiye saatine göre yaşıyorum ahh memleketim

Tavsiyelerin için sağol canım deneyeceğim. O uyku durumunu sorma ya bazen yattığım yerde uyuyup kalıyorum eşimde bu halime gülüyor yoksa hasta olmadığın sürece hiç gündüzleri uyumam ama hamilelikten işte nereye uzansam orada kalıyorum:) birde bende çok halsizlik var ya bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyor bazen ev hiç toplanmıyor durumum vahim yani:) sen yeni mi gittin oraya?

Aynı halsizlik bende de var kolumu kaldırmak istemiyorum . Evet 19eylulde geldim kanada ya . Agustosta evlendim evlenip geldim . Ankara'da öğretmen dim burada geldim yeni mesleğim hamilelik oldu biraz çabuk oldu sanirim:)) ama bu kadar duygusalliga birde memleket hasreti ağır geliyor..

Günaydın benim karnımda aynı ve bu yüzden hamile pantolonu aldım. O gaz sancısı bende hamile kaldığımdan beri var ve çok kötü bir şey. Bizi o sancıda şişiriyor.

Ben sanki 6 aylık hamileyim :) sicak tutunca azaliyor biraz cok şükür simdi daha iyiyim

Kızlar bir sorum var size..
Ben hapsurdugumda karnima bıçak saplanio gibi oluo . Biraz araştırdım sıkıntı yok deniliyor ama yine de acı hissedince korkuyorum. Size de oluyormu bu tarz şeyler?

Ben hapsurdugumda karnima bıçak saplanio gibi oluo . Biraz araştırdım sıkıntı yok deniliyor ama yine de acı hissedince korkuyorum. Size de oluyormu bu tarz şeyler?

Evet hatta o acıyla gece sızlanıp kendi sesime uyandığım bile oluyor

Oluyor canim ama kendini tutma sakin ben hep tutardim onceden simdi rahat rahat hapsuruyorum

ne mutlu sana :) görmüşsün miniğini balığın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bu arada özel e mi kontrole gidiyorsun?

Darısı tüm hamilelerin başına inşallah, saolasın :) Özel hastaneye gidiyorum evet. Doktorum çok iyi Allah'tan, Balık işi ne olacak bilmem, evde pişirttirmem asla ki bizde normalde de evde pişmez bana kokusu agır geliyor kilosunu 2 3 tl gibi bi fiyata ızgara yada kızartma yapıyorlar balıkçılar burda öyle yaptırmayı düşünüyorum bugün deneyeyim diyorum. Tabi tüm balık ziyan da olabilir.... İnşallah yerimm. İlk hamileliklerimiz olduğu için burda paylasımlarda bulunmamız gerçekten çok güzel :)
Birde bir arkadas ton balıgı demiş bana doktorum hazır ton balıklarının pek etkisinin olmadığını söylemişti bilginiz olsun

Çok teşekkür ederimm, son 1 haftadır bayağı bir farkla iyiyim şükürler olsun. Hamileliğin o arada saplanan sancılarına, bulantılarına, tiksinmelere, alışmış olmaktan mıdır yada 3. ayı doldurmaya az kaldığından mıdır bilmem.

İlk kez dün haftasonunun tadını cıkardık gezdik bol bol hava da cok güzeldi. İnanılmaz enerji doldum. Ama bugün pazar ve yarın sabahın köründe okul var o yüzden enerjim düşük :)

İnşallah ilerleyen haftalarda cok daha iyi oluruz, cok teşekkürler desteğin için

Hergün bişeylerle uğraşıo insan hamileyken birgün ağrı birgün bulantı birgün gaz sancısı sonraki gün hepsi.kocalara şunları peşpeşe 1gun yasatsalar hemen isyan ederler bu ne ya böyle die:)))

Haklisin canım benim de karnimda sanci oluyor ne bileyim gunler böyle geçiyor iste birde hic istahim yok oylesine yiyorum ymek ama canim istemiyor...bosuna cennet annelerin ayagi altinda degil cennet kolay değil tabi

Haklisin canım benim de karnimda sanci oluyor ne bileyim gunler böyle geçiyor iste birde hic istahim yok oylesine yiyorum ymek ama canim istemiyor...bosuna cennet annelerin ayagi altinda degil cennet kolay değil tabi

Ahh anneciğim neler çekmişsin kıymetini daha iyi anliyorum:/
Bugün yine kan vermeye gittim bitene kadar alacaklar niyetliler:))

1 hafta sonra ikili test için gideceğim inşallah. Belki cinsiyeti de belli olur hayırlı ve sağlıklı olsun da tek isteğimiz yine de insan merak ediyor. :) 13 haftalık bir arkadaşımın belli oldu :)

Kizlarrrr Nasılsıniz??? Milletin hafta ilerledikçe azalır şikayetleri benim artıyor. Bütün gün bulantı çekiyorum artık onceki gün misafir ağırladım sonra da kol bacak omuz agrısından sabahladim. Duygusalligi hiccc sormayın, oyle narin bisey olup çıktım. Ama şu duygu dünyalara bedel, hergün takip etmek bambaşka bisey:)) Allah kocaların yardımcısı olsun:)

1 hafta sonra ikili test için gideceğim inşallah. Belki cinsiyeti de belli olur hayırlı ve sağlıklı olsun da tek isteğimiz yine de insan merak ediyor. :) 13 haftalık bir arkadaşımın belli oldu :)

Cinsiyeti belli olunca paylaş bizimle sanki oğlun mu olck içime mi dogdu:)) sağlıklı olsunlar da cinsiyetler ikinci planda bizim icin:)

Cinsiyeti belli olunca paylaş bizimle sanki oğlun mu olck içime mi dogdu:)) sağlıklı olsunlar da cinsiyetler ikinci planda bizim icin:)

Dediğin çok doğru arkadaşım hepimizin evladı sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah cinsiyet ikinci planda aynen ama merak işte :) Bana da birkaç kişi erkek dedi içlerinden öyle geçmiş, bana da hep kızım olacakmş gibi geliyor :) Bakalım hayırlısı :) Tabiki hemen yazarım heyecanla inşallah :) Ama bu yıl çok ilginç erkek doğuracak cok arkadaşlarımdan, hani batıl da olsa kimi yıl kız cok oluyor kimi yıl erkek cok bu yıl sanırım erkek yılıymış. Aman aslında sacma :)

Merhaba hanımlar pazar gününden beri hastayım kolum kalkmıyor sürekli yatıyorum ilaçta alamıyorum vermiyorlar hamileyken grip olmak ne zormuş ya. Zaten iştahım yoktu hastalıktan iyice kötü oldum 3 kilo vermişim Haftaya doktora gidicez artık şükür bakalım bizim bıdık ne kadar büyüdü. Sizler nasılsınız bayadır forumada giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…