Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Aynı korkuları bende yaşıyorum çünkü benimde etrafımda 7. ayına kadar geçmeyen arkadaşlarım vardı. İyi düşünelim iyi olsun.O yemek kokusunu sorma ya bizim salonla mutfak bir, yemek yapıldığında kesinlikle o bölgeye girmiyorum hep oturma odasındayım. Çünkü o koku eşime göre çıkmış ama bana göre hala çıkmamış oluyor. Afedersin aç gezmekten karnım guruldamaya başladı ona rağmen yemek yiyemiyorum. Bu defada sinirim bozuluyor yavruma bakamıyorum diye.

Biz işteyken tüm ev havalandı bugün :) Bana göre hala koku var :S Artık yaptırmam yok çok çok tiksindim. Adamın emeğine de yazık oldu. İnşallah dediğin gibi olur iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi

Biz işteyken tüm ev havalandı bugün :) Bana göre hala koku var :S Artık yaptırmam yok çok çok tiksindim. Adamın emeğine de yazık oldu. İnşallah dediğin gibi olur iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi

Ah canım ya o koku zaten bir tek bize var ve hiç geçmiyor. Allahım biran önce şu durumdan kurtarırda sağlıklı ve iyi bir hamilelik geçiririz inşallah.

Siz siz olun sakin hindistan cevizi suyu içmeyin ben dün öyle bir hataya düştüm 7-8 saat mahvoldum bulantidan.Sirf vitamin olsun diye içmek istedim zaten hamilelikte çok daha hassas oluyor mide bir de kokusu tadı farklı şeylerden uzak durmak gerekli mis.

Ya benim sadece sabah biraz bulanıyor birseyler yiyincede geçiyor normal yemeklerimi yiyorum acaba bende mi bir sorun var bebegin gelismesinde falan bir sorun yoktur degil mi

Ya benim sadece sabah biraz bulanıyor birseyler yiyincede geçiyor normal yemeklerimi yiyorum acaba bende mi bir sorun var bebegin gelismesinde falan bir sorun yoktur degil mi

Kaç haftalık hamilesin? Bazen ilk zamanlarda bulantı olmayıp sonradan çıkabiliyor

Ben de senin gibiyim.Sabah bulanıyor gün içinde de ara ara gelip gidiyor . Normal yemek yiyebiliyorum ama başlarda daha rahat tim 7.haftam bitiyor biraz daha hissettiriyor sanki bulantı lar ama herkeste aynı olmuyor sıkıntı yok yani için rahat olsun:)

Bu forumda çok güzel arkadaşlıklar gördüm. Birbirlerinin günlerini haftalarını sayıp dertlerini paylaşmıslar, doğum zamanı gelince de birbirlerini hastaneye ugurlayip dua etmişler çok takdir ettim . Sizi bilmem ama ben yeniyim inş bizde de olur böyle şeyler buraya takılan yeni birkaç haftalik hamile olan herkes haftasını yazabilir mi yada yeni hamileler topigi mi acsak nasıl olur 8-9 ay sonra da vayy be nereden nereye deriz paylastiklarimizi okuyunca:)

Bu forumda çok güzel arkadaşlıklar gördüm. Birbirlerinin günlerini haftalarını sayıp dertlerini paylaşmıslar, doğum zamanı gelince de birbirlerini hastaneye ugurlayip dua etmişler çok takdir ettim . Sizi bilmem ama ben yeniyim inş bizde de olur böyle şeyler buraya takılan yeni birkaç haftalik hamile olan herkes haftasını yazabilir mi yada yeni hamileler topigi mi acsak nasıl olur 8-9 ay sonra da vayy be nereden nereye deriz paylastiklarimizi okuyunca:)

Ben hemen başlıyorum yazmaya 10 haftamızdayız. 2 hafta sonra kısmetse 2'li tarama testimiz yapılıcak.Bu forum insanı çok rahatlatıyor sohbet edip kafamızı dağıtıyoruz.

Bu arada ben dünden beri iyi gibiyim ilk defa doğru düzgün yemek yiyebildim tabi sulu yemek yiyemedim ama olsun şu zamana kadar resmen ilk defa karnım guruldamadan yatıp uyudum:) Ayrıca benim yavaştan pantolonlarım sıkmaya başladı dün ilk defa hamile pantolonu aldım gerçekten çok rahat.

Kaç haftalık hamilesin? Bazen ilk zamanlarda bulantı olmayıp sonradan çıkabiliyor

ya ben bugun yine kan verdim sat 29 eylül ama benim zaten düzensizdi adetim o yüzden ultrason a girince belli olacak.. bende karar veremiyorum kaç haftalık olduğuna :44:

bende daha yeniyim ama çok özeniyorum öyle arkadaş olanlara özellikle böyle özel zamanlarda :49: ... bu forum bana çok iyi geldi en azından yalnız olmadığımızı bizim gibi başkalarının da olduğunu anlıyoruz hele bide benim gibi anne babadan uzaksanız daha iyi oluyor danışacak birileri oluyor:16:

Bu arada ben dünden beri iyi gibiyim ilk defa doğru düzgün yemek yiyebildim tabi sulu yemek yiyemedim ama olsun şu zamana kadar resmen ilk defa karnım guruldamadan yatıp uyudum:) Ayrıca benim yavaştan pantolonlarım sıkmaya başladı dün ilk defa hamile pantolonu aldım gerçekten çok rahat.

Benim 7.haftam bitti normalde zayıfimdir ama bendede göbek çıktı şimdiden hayirdir inş dedim.
sevindim walla bişeyler yiyebilmene gerçekten çok zor bugün yiyemedim bi süre hemen halsizlestim zor gerçekten.

bende daha yeniyim ama çok özeniyorum öyle arkadaş olanlara özellikle böyle özel zamanlarda :49: ... bu forum bana çok iyi geldi en azından yalnız olmadığımızı bizim gibi başkalarının da olduğunu anlıyoruz hele bide benim gibi anne babadan uzaksanız daha iyi oluyor danışacak birileri oluyor:16:

Ben de anne babadan uzagim hatta bütün yakınlarımdan cookk uzaktayim.Ailemi ve Türkiye'yi çok özlüyorum bir de hamileliğin duygusalligi...Burası bana da çok iyi geldi katılıyorum sana

Benim 7.haftam bitti normalde zayıfimdir ama bendede göbek çıktı şimdiden hayirdir inş dedim.
sevindim walla bişeyler yiyebilmene gerçekten çok zor bugün yiyemedim bi süre hemen halsizlestim zor gerçekten.

Valla bu ara iyi gibiyim inşallah böyle devam eder. eee yavaş yavaş göbişlerimiz çıkıyor bebişlerimiz büyüyor. Dediğin gibi burası banada iyi geliyor bende ailemden uzağım gerçi senin kadar değil arada 2.5 saat var ama olsun yinede uzağım. Böyle dayanışma olması çok güzel ya hekes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince.

ya ben bugun yine kan verdim sat 29 eylül ama benim zaten düzensizdi adetim o yüzden ultrason a girince belli olacak.. bende karar veremiyorum kaç haftalık olduğuna :44:

Ultrasonda belli olur canım. Bende ilk gittiğimde doktor son adetime göre hesaplamıştı ama biz ilişki tarihini biliyorduk sonradan gittiğimizde tam kaç haftalık olduğu belli olmuştu. Kısmetse 4 aralıkta 2'li testimiz var o zaman kesin belli olur artık diyoruz bizde

Eeelife, maricik ve ben 3umuzde hamile ve ailelerimizden uzaktayiz. Giderek artıyor ortak noktalarımiz:) Kanada'da yaşıyorum randevuya daha var ultrason girmedim hersey 2 hafta sonra öyle merak ediyorum hersey yolunda mi acaba diye.

Eeelife, maricik ve ben 3umuzde hamile ve ailelerimizden uzaktayiz. Giderek artıyor ortak noktalarımiz:) Kanada'da yaşıyorum randevuya daha var ultrason girmedim hersey 2 hafta sonra öyle merak ediyorum hersey yolunda mi acaba diye.

Evet baya ortak noktamı var:) Bende 30 ekimden beri görmüyorum bebeğimi kısmetse 4 aralıkta randevumuz. Sakın vesvese yapma ii düşün iyi olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de dün genel kontole gittim 11. haftamdayım. Artık folik asit devri bitti multivitamine geciyoruz dedi doktorum. Eğer balıgı haftada 2 kere falan yiyemezsen balık yağı vermek zorunda kalıcam dedi. 15 gün sonra 2li test için çağırdı. O sürede yemeye çalışıcam yiyemezsem söylerim mecbur balık yağı kullanırım.
Hala yeme düzenim oturmadı. Doktorum bu hafta da bittikten sonra yediklerimiz önem kazanıyor artık bebek sizden beslenmeye başlayacak dedi.
Ultrasonda minicik gövdesinde kollarını ve bacaklarını gördük hareket ediyordu cok değişik ve güzel bir duygudu Allah herkese nasip etsin

Ben de dün genel kontole gittim 11. haftamdayım. Artık folik asit devri bitti multivitamine geciyoruz dedi doktorum. Eğer balıgı haftada 2 kere falan yiyemezsen balık yağı vermek zorunda kalıcam dedi. 15 gün sonra 2li test için çağırdı. O sürede yemeye çalışıcam yiyemezsem söylerim mecbur balık yağı kullanırım.
Hala yeme düzenim oturmadı. Doktorum bu hafta da bittikten sonra yediklerimiz önem kazanıyor artık bebek sizden beslenmeye başlayacak dedi.
Ultrasonda minicik gövdesinde kollarını ve bacaklarını gördük hareket ediyordu cok değişik ve güzel bir duygudu Allah herkese nasip etsin

Canım benim bebişini sağlıklı bir şekilde görmene çok sevindim darısı benim başıma. Bizim kontrolümüzde 4 aralıkta 2'li test için gidicem herhalde banada o zaman vitamin verir. Folik asiti tamamen mi bıraktırdı? Balık hastasıyımdır ama hamileliğimden beri kokusu beni mahvettiği için haftada 1 tane anca yiyorum zorla o da. Desene yandık diye umarım şu bulantılar, kokulara karşı hassasiyetimiz biterde bebişlerimiz güzel beslenir.

merabalar..bende 6+2yim.ben hamıle oldugumu ogrendıgım an doktorum folık asıtı bıraktrdı.folbıol kullandım dedım.onu bırak dedı elevıt yazdı multivitamin.5haftalkken keseyı gorduk 6haftalkken kalp atıslarını gorduk.bende balık severım normalde ama almasıda yapmasıda zor gelıyor :( esım yardımcı oluyor ama daha bı kere yedım balık.cokta onemlı bı besın hamılelkte uzuluyorum.esıme soyluorum tamam alalm fln dıo bı almadı oda..light tonbalıgı haftada ıkı kere yenebılırmıs.barı dıorum ton balıgı alıyım haftada bı kere onu yiyim.bi kere de balık alıp pişirelim :44: bu arada gercekten depresif hıssetmesemde cok duygusal ve sınırlı bı ınsan oldum.özellkle esıme karsı :( oda alttan alıyor hc sesını cıkarmıyor.sureklı patlıyorum adamcagıza:14: sıkılıyorumda bıde yanlızım bu sehırde bıkac arkdsımz var ama butun gunum evde yanlız basıma oturmakla gecıyor.iyiki kk var dıyorumm:54:

Back
X