- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.421
Nazlıcım iyiyiz canım şükür sizinde iyi olmanıza çok sevindim.
Oluşumun d.günü çok güzel geçti kalabalıktık baya ve bende com Yoruldum ama oğluna feda olsun. Allah tan annemler buradaydı onların sayesinde yetiştirebilir herşeyi. Allahım şanslarını açık etsin.
Eviniz hayırlı olsun canım com sevindim iyi günlerde oturun. Bizimkide kısmetse temmuzda biticek o zaman tasinicaz. Taşınma işi gerçekten zor çocuklarla daha da zor olacak kesin. Allah yardımcımız olsun.
Bizimde 8. disimizi patladi. Çok huysuz gece uykusu hala düzene girmedi sürekli kalkıyor.
Bizde hala tek başına yürüme olayı yok.
Terapist gidemediklerinden bir turlu. Düzeleceğini de sanmıyorum ama neyse
Bende aynı senın gıbıyım.senınle dertleşmek isterim.cunku gerçekten kaygı hat safha yaptı bende.cok korkuyorum.2. ayım bitti 3. ayımın içindeyim ama Allahın gücüne geçmesin ama cehennem gibi günler yaşıyorum. daha sevinemedim hamile olduguma. zaten kaygılı bi kişiliğim vardı. sanırım hamilelik hormonlarıyla birlikte iyice coştu. nasıl yaparım nasıl dayanırım bilemiyorum sanki bu hamileliği beceremeyecekmişim gibi hissediyorum. evin içinde dua ede ede dolaşıyprum. mide yanması hiç geçmiyor. kalbim boğazımda atıyor yüreğim fırlayacakmış gibi geliyor yere göğe sığamıyorum. hatta ben depresyondamıyım diye düşünüyordum ama sizleri okuyunca anladım ki bu gerçekten hamilelikten ama gecer mi diye hep kaygılıyım. yani bu dönem bitincwe geçer mi diye endişeliyim. hatta doğum sonrasında da devam ederse diye korkuyorum. yardım edin arkadaşlar akıl verin. artık huzursuzluktan uyuyamıyorum, yiyemiyorum, mide bulantılarım artıyor, oturamıyorum kalkamıyorum. siz nasıl dayanıyorsunuz neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz. içimde bu sdıkıntı ile nasıl vakit geçireceğimi günün nasıl biteceğini bilemiyorum o bile kaygı nedeni oluyor. siz neler yapıyorsunuz
Nazlıcım çok geçmiş olsun nasıl oldun? Umarım doktorun uyguladığı tedavi ise yaramıştır.
Bizde de taşınma telaşı başladı ufaktan. Evin bitmesine az kaldı ama oğlundan ha deyince tasinamayacagimiz için şimdiden kolilere başladık. Annemlerle geldi yardıma. Allah yardımcımız olsun zor iş hele ki çocukla daha da zor.
Evlilik terapisine gidemeden yine boşanmanın eşiğinden dönduk. Bu defa ailelerde işin içine girdi baya bir karistik. Yine baristirdilar ama nereye kadar böyle gideriz bilemiyorum. Onun ailesi yüzünden bu kaçıncı oldu artık suratlarina bakmak istemiyorum. Yoruldum,tukendim bıktım valla. Çocuktan sonra ailesi daha bir kıymete bindi adamın neden böyle olduğunu da bilmiyorum.
Oğlum da felaket meraklı herşeyi gormek, tutmak incelemek istiyor. Ama tek başımıza yürümeye geldigi zaman iş korkaklık yapıyor. Ne zaman kendi kendine yürüyecek bu çocuk ya. Derdini anlatıyor artık birçok kelimeyi söylüyor. Ama yemek ve uyku problemini hâlâ devam ediyor. Bu uyku ne zaman düzene girecek ya. Sizde nasıl durumlar?
Arkadaşım merhaba. Ben de 5+3 hamileyim. ama bir iki haftadır bunalımdayım.
bebeği bu kadar çok isterken sevinemedim bile.
eşim sürekli onu yapma bunu yeme bunu bırak bunu al sürekli çocuk gibi azarlıyor beni.
neyi iştahlı yesem laf sözle bıraktırıyor ağlatıyor. en son dedim kilomdan rahatsızsan boşan zayıfını bul evlen dedim. o raddeye getirdi artık.
sürekli üstüme geliyor.
ne yapsam olmuyor.
bu foruma da girmemi istemiyor.
bebeğe bişey almak istedim bütün gece laf etti
ben bittim tükendim.
ne yapacağımı bilmiyorum
ben de 92 kiloyum canım. ayağım kırıldı 1 ayda 10 kilo aldım onu veremeden hamile kaldım.bu erkekler yokmu bende senin gibi 5+3 hamleyim daha bulantım başlamadı ve iştahim çok açık kilomda çokk fazla 100e dayandı diyeyim. eşimle hergun bi tartışma tek sorun kilo kilo olmuyor işte versemde hemen geri alıyorum ömür boyu diyet yapmam gerek.ben zaten çöktüm psikolojik olarak oda devamlı üzerime geliyor.daha kötü yapıyor beni..
tam bu dönemde en anlayış beklediğimiz dönem ama destek olacağı yerde köstek oluyorlar.sen böyle kalırsın artık ben kabullendim yok yeme içme vs vs..insan aartık bi yerde patlıyor dün gece boyu sinirden ağladım.bu erkekler yokmu bende senin gibi 5+3 hamleyim daha bulantım başlamadı ve iştahim çok açık kilomda çokk fazla 100e dayandı diyeyim. eşimle hergun bi tartışma tek sorun kilo kilo olmuyor işte versemde hemen geri alıyorum ömür boyu diyet yapmam gerek.ben zaten çöktüm psikolojik olarak oda devamlı üzerime geliyor.daha kötü yapıyor beni..
ben de dün gece hep ağladım bıktım artık konuşcam eşimle. gerekirse bebek doğana kadar benden uzak dursun. üzmesin de naparsa yapsın çok bunaldım.tam bu dönemde en anlayış beklediğimiz dönem ama destek olacağı yerde köstek oluyorlar.sen böyle kalırsın artık ben kabullendim yok yeme içme vs vs..insan aartık bi yerde patlıyor dün gece boyu sinirden ağladım.
bu arada canım sen bebeğin kesesini gördün mü ben hala gitmedim kadın doğuma gitmekten bile soğudum.yarın gideceğim artık
Arkadaşım merhaba. Ben de 5+3 hamileyim. ama bir iki haftadır bunalımdayım.
bebeği bu kadar çok isterken sevinemedim bile.
eşim sürekli onu yapma bunu yeme bunu bırak bunu al sürekli çocuk gibi azarlıyor beni.
neyi iştahlı yesem laf sözle bıraktırıyor ağlatıyor. en son dedim kilomdan rahatsızsan boşan zayıfını bul evlen dedim. o raddeye getirdi artık.
sürekli üstüme geliyor.
ne yapsam olmuyor.
bu foruma da girmemi istemiyor.
bebeğe bişey almak istedim bütün gece laf etti
ben bittim tükendim.
ne yapacağımı bilmiyorum
bu erkekler yokmu bende senin gibi 5+3 hamleyim daha bulantım başlamadı ve iştahim çok açık kilomda çokk fazla 100e dayandı diyeyim. eşimle hergun bi tartışma tek sorun kilo kilo olmuyor işte versemde hemen geri alıyorum ömür boyu diyet yapmam gerek.ben zaten çöktüm psikolojik olarak oda devamlı üzerime geliyor.daha kötü yapıyor beni..
tam bu dönemde en anlayış beklediğimiz dönem ama destek olacağı yerde köstek oluyorlar.sen böyle kalırsın artık ben kabullendim yok yeme içme vs vs..insan aartık bi yerde patlıyor dün gece boyu sinirden ağladım.
bu arada canım sen bebeğin kesesini gördün mü ben hala gitmedim kadın doğuma gitmekten bile soğudum.yarın gideceğim artık
çok güzel anlatmışsın canım ayrıntılı.ben başladım artık dikkatli yemeye içmeye inşallah almam ama ilk 3 ayda veririm diyorum.ayrıca bebeğin kalp atışının babanın duyması meselesini iyiki dedin bende öyle yapacağım.yardımların için çok tesekkür ederim @DerinDeniz834
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?