• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

AAaa Türkiyede kalacagınıza cok sevindim Esracım. Oğluşuna ve sana da cok geçmiş olsun... Ben uan hastalıktan kırılıyorum berbatım 3 gündür. Ayaga kalkamıyorum.Cocugun yemegını babası yediriyor altını alıyor oyalıyor :(

Kızlar ben yine konuyu kaybetmiştim ve yazmiyorsunuz diye çok kirgindim size.
Esracim sonuclarinin iyi cikmasina ve Türkiyeye yerlesicek olmaniza çok sevindim.
Bizde durumlar ayni oğlumun 3. dişi geliyor onun huysuzlugu var. Dişimden ameliyat olucam birde çok yorgunum diye annemlere geldim. Dinleniyorum bol bol oğlum pesimi bıraktigi surece :)
Nazlıcim sana da geçmiş olsun. Herkes gerçekten gripten kırılıyor. Bu arada Esracım dizede geçmiş olsun umarim duzelmissinizdir hepiniz.
Ben uykusuzluk tan berbat durumdayim artik ne konuştuğumu bile bilmiyorum. Bulduğum yere yığılıp kaliyorum. Oğlum yine istahsız ve uyumuyor. Oğlum emeklemek için hic çaba sarfetmiyor bu da beni çok uzuyor. Sadece ayakta dikilebiliyor adımda atmak istemiyor ne olucak boyle bilmiyorum baya tembel cikti bizimki. Sizin ogluslarda durum nasıl?

Kızlar ben yine konuyu kaybetmiştim ve yazmiyorsunuz diye çok kirgindim size.
Esracim sonuclarinin iyi cikmasina ve Türkiyeye yerlesicek olmaniza çok sevindim.
Bizde durumlar ayni oğlumun 3. dişi geliyor onun huysuzlugu var. Dişimden ameliyat olucam birde çok yorgunum diye annemlere geldim. Dinleniyorum bol bol oğlum pesimi bıraktigi surece :)
Nazlıcim sana da geçmiş olsun. Herkes gerçekten gripten kırılıyor. Bu arada Esracım dizede geçmiş olsun umarim duzelmissinizdir hepiniz.
Ben uykusuzluk tan berbat durumdayim artik ne konuştuğumu bile bilmiyorum. Bulduğum yere yığılıp kaliyorum. Oğlum yine istahsız ve uyumuyor. Oğlum emeklemek için hic çaba sarfetmiyor bu da beni çok uzuyor. Sadece ayakta dikilebiliyor adımda atmak istemiyor ne olucak boyle bilmiyorum baya tembel cikti bizimki. Sizin ogluslarda durum nasıl?

Ben de sürekli giriptakip eden yorum yazan benim diye kızıyordum. Cok seyrek yazıyorusunuz kızlar.
Geçmiş olsun canım ameliyat oldun mu? Ben yarın dr a gidicem inşallah. aşırı iltihap varmış yumurtalıklarımda... agrım cok. bakalım ne diyecek kendi dr um....Uykusuzluktan kırılıyoruz. niye bizimkiler böyle?Kime sorsam yarım saatte 15 dkda kalkancocugu yok kimsenin. sinir oluyorum. yatıyoruz 15 dksına kalkıyo. hele dün gecerahat 20 kere kalkmıstır. nerde yanlış yapıyoruz diyorum artık...
Canım cocuk istediği zaman öyle bi yapar ki hiçmerak etme. Bizimki uzun süredir emekliyor ilk adımlarını gecen hafta attı maşallah. 3 4 adım atıyorşimdilik. yürümesi zaman alır sanırım.
Ama canları neyi ne zaman isterse o zamanyapıyorlar bu bi gercek. bu uykusuzlukla gelişimi geri kalcak idye korkuyorum....kilosu 8 300 bizimkinin.

Kizlar merhaba Senemim Nazlim cok gecmis olsun ins iyisinizdir ben Turkiyedeyken bir orda bir burda oturup pc yi elime alamiyorum hele cocuk olduktan sonra kendime zaman ayiramaz oldum birde calissaydim hepten bitmistim herhalde.Senemcim ameliyat olucam demisting umarim daha iyisindir Nazlicim sende usuttun mu naptin neden iltihap oldu acaba kiyamam size cocuklar kucuk birde saglik problemleri iyi bir imtihan oluyor.Benim cocukta uyku sorunu var nereye kime sorucam sasirdim gece surekli uyaniyoruz cok yorgun ve uykusuzum:(

Kızlar tekrardan merhabalar. İyiyim şükür annemlere geldik yine dikişlerim alinicak bu hafta. Benimde ödem oldu ameliyattan sonra yüzüm 1 hafta boyunca sisti.
Nazlıcım sanada geçmiş olsun canım belki usutmeden ötürü olmuştur. Artik çocuklardan kendimize bakmaya sıra gelmiyor malesef.
Bu hafta oğlum hic durmadi sürekli kucaktaydi. Birde artik nereye gitmek istiyorsa oraya yönlendiriyor bizi. O kadar çok Yoruldum ki annemlere kendimi zor attim.
Ben o uyumama konusunu doktora sorduğumda 1 yasina kadar boyle devam eder kaybetme korkusu yasiyor şuanda ondan çok sık uyaniyordur dedi. Artık uykusuzluk tan gözlerimin alti çöktü.
Esracim sen nasilsin?

Kızlar tekrardan merhabalar. İyiyim şükür annemlere geldik yine dikişlerim alinicak bu hafta. Benimde ödem oldu ameliyattan sonra yüzüm 1 hafta boyunca sisti.
Nazlıcım sanada geçmiş olsun canım belki usutmeden ötürü olmuştur. Artik çocuklardan kendimize bakmaya sıra gelmiyor malesef.
Bu hafta oğlum hic durmadi sürekli kucaktaydi. Birde artik nereye gitmek istiyorsa oraya yönlendiriyor bizi. O kadar çok Yoruldum ki annemlere kendimi zor attim.
Ben o uyumama konusunu doktora sorduğumda 1 yasina kadar boyle devam eder kaybetme korkusu yasiyor şuanda ondan çok sık uyaniyordur dedi. Artık uykusuzluk tan gözlerimin alti çöktü.
Esracim sen nasilsin?
Geçmiş olsun canım.. İnşallah kısa sürede iyilşirsin kıyamam. BEn iyileşemedim. öksürüğüm alerjik öksürüğe çevirdi daha beter oldu. ayrı odada tek basıma yatıyorum. çünkü cocuk benim öksürmemden irkiliyor. ben dede gibi öksürüyorum çünkü bagıra bagıra.
Bizimki de öyle şuanda. cekmece karıstırmak istiyor oraya gidiyor. sonra ordan alınca gözyaslarına boguluyor resmen. uyku düzeni olayına güvenemiyorum 1 yas için keske oyle olsalar cok sevinirimmmmm. ablamın kızı tam 2 yasında. hala yok hatta daha beter. gecenin bi yarısı uyanıyor. hop kalkıp onların yanına gidiyor uyandırıyor hadi oyun oynayalım diyor 4 saate yakın gece yarısı oyun oynuyor...
Buarada biz bi tehlike atlattık. paylasayım da dikkat edin. Ben mama sandalyesine oturttum oglanı kahvaltı hazırlıyorum ama gözüm onda. sonra telefonum çaldı odaya gittim koşarak aldım konuşarak mutfahga geldiğimde oğlum mama sandaylesinde tamamen ayakta dikiliyor ve eğilmiş asagıya bakıyordu ve dengesi bozuktu düsecekti bi hızla kucakladım telefonu yere atarak.O kadar korktum ki agladım. ellerim titredi. eşimi aradım okuldaydı. adam ordan napcaksa. o şaşkınlıkla cok fena oldum. demem o ki baglamadan asla bırakmayın. ben nasıl olsaben de yanındayım diye baglamamıştım çünkü sevmiyor baglanmayı. ama bir telefonu alıp gelene kadr neler olmuş...

Malesef o gece çok ateşlendim 39lara cıktı ve ertesi gün hastanedeydik. kanda mikrop cıkmadı grip degilmiş dehset öksürüyordum film çekildi temiz cıktı sonunda astım teshişi kondu. astım alerjik öksürük ve rinite baglı burun akıntıısı. dr o haldeokula gidemeyecegimi söyledi ve 5 gün rapor yazdı. yazılılarım iptal oldu. ertesi gün eşim grip oldu ve ateslendi. sonra da oğlum... ateşli hali ile içimi paraladı... Bakıyorum da bi tek ben yazıyorum...

selam kizlar evlilik ayri bir yogunluk bebek olayina girdikten sonra da ben diye birsey kalmiyor bir baktim ki aksama kadar evde sadece esim ve bebegim icin yasiyorum umudum Turkiyeye gelmek insaallah hayatima bir yon vericem ve kendim icinde birseyler yapicam.Senemcim nasil oldun dikisler alindi mi nasilsin Nazlicim sende baya bir rahatsizlik gecirmissin cokk gecmis olsun bilirim o hastayken yazili yapmak zorunda kalindigi zamanlari ,rapor almakla iyi etmissin istirahatsiz gecmezdi rahatsizligin ama birsey diyeyim bu donemdeki hastaliklara doktorlar hep astim teshisi koyuyorlar buhar makinesi al cok rahatlatiyor ama insaallah astim degilsin astim denilebilmesi icin uc atak gecirmek gerekiyormuski o teshis konulsun bol c vitamin,temiz hava ve istirahat,Rabbim sifa versin canim tekrardan.ahh whatsapptan gorusebilsek sizi hic birakmazdim surekli ilgilenebilirdim,pc ye her zaman giremiyorum afacan butun zamanimi aliyor yoksa unutmus degilim size inanin.Kuzular nasil sizin son durumlar nasil hersey yolundami?

Nazlıcım geçmiş olsun nasıl oldun simdi? Öksürük dışında nefes darligi var mi? Bende de alerjik astım var çok zor bir hastalık maalesef çok dikkat etmen gerekiyor.
Esracım inan bende aynıyım kendim için hiçbirşey yapmiyorum yapamiyorum. 2 hafta annemlerde kaldimda kendime geldim resmen ya. Hoş şuanda evimdeyim ve yine rutine bagladim. Ben iyiyim şükür dikisler alındi rahatladım.
Buraya girmek ve birşeyler yazmak bile benim için lüks olmaya başladı. İnsanin unutmadim sizleri ama yazamiyorum iste.
Bu arada Nazlicim oglusunu Allah korumuş cok geçmiş olsun. Artik çok hareketliler kaşla göz arasında yapiveriyorlar.
Ayyy kızlar ya insanin sizlerle konusmayi çok ozledim

Vala ben herseye aglamaya basladım:-D tw de bsey cıkıo aglamaya baslıorm aglayp susuyorm. bende de var kendnı begenememe Sıvılcelerden olsa gerek . hamılelıgım tam 2.ayı bugun :-)

whatsapp mesela dilimde tuy bittii aaah ahh:)
kizlar bu arada oglum oyuncakla oynarken agzina aldi ve uzerine dustu ust dudakla disinn arasndaki bag kesildi oyle bir kanama olduki uc makine camasir yikadm dusunun solugu hastanede aldik icim parcalandi ne zormus evladin tirnagina bisey batsa yurege batiyor iki gun insanliktan ciktim onu sureli agzi gozu kan icinde gorunce,ahhh bir gorseniz agzinda emzik guluyor ceneden asagi kan akiyor bittim uzuntuden de Rabbim yardim etti atlattik,oglum ck hareketli 9bucuk aylik oldu ve ayaga kalkip elleri birakmaya calisiyor ben de surekli pesinde gece de yorgunluktan uyuyamiyorum gunduz yorgunluktan gozumu acamiyorum,hamilelikle baslayan yorgunluk seruveni devam ediyor.
siz nasilsiniz kizlar whatsapp viber tango Skype ne varsa kabulumdur burden takip edemiyorum bagimiz kopsunda istemiyorum

nazlisaöncedost: 41045832 .!.:
bir beş dakikanız da mı yok 24 saat içerisinde kızlar? Teşekkürler... Görüyorum ki sadece ben yazıyorum

Nazlıcım daha oncede yazdim buradan konuyu bulmakta inan çok zorlaniyorum alıntıda yapmadığınız için zor oluyor. Birde oğlum artik oturmak istemiyor sürekli evi tyrluyoruz yürüme olayimizda olmadığından kucağında dolastiriyorum pert haldeyim.
Ayrıca oğlumun yaninda telefonu elime anlamıyorum hemen saldırıya geçiyor almak için onun yaninda da yazamiyorum. En önemlisi de artik kimse eskisi gibi aktif değil soru sorsam belki 1 hafta sonra cevabını alicam ama sürekli aklimdasiniz merak ediyorum ikinizide.
Bu hafta oğlumun d.günü var onun hazırlıkları içindeyim. Çok ama çok heyecanliyim. Su 1 sene nasıl geçti ne zaman geçti hala anlamış değilim.
Oğlum çok yoruyor gündüzleri yarim saat uyuyor o uyuduğu an hemen ise koyuluyorum. Hicbir isim yetişmiyor bazen yemek bile yapamiyorum. Esinle özel hayat diye birşey kalmadı. Bu arada ben iyice eşime karşı birçok
şeyi tüketim içimde. Gecen aksam bu durumun farkında olduğundan bahsetti oturup konuştuk ben evlilik terapistine gitmek istediğimi söyledim o da Allahtan kabul etti. Bu ara bizim için cabaladiginin farkındayım ama ben hicbirsey yapmıyorum yapamiyorum içimden gelmiyor zamanında çok ama çok kirildim biliyorsun. Sizde durumlar nasıl?
Oğlum 7. dişini çıkarıyor gece gündüz uyku yok artik yorgunluk tan ve uykusuzluk tan bayilicam bir yerlerde. Bizden haberler boyle.
Umarım sizlerde iyisinizdir.

Back
X