Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim. Bu sayede soru işaretlerim kalkmış oldu.

Rica ederim sayende bende arastirdim bende 5 haftalik hamileyim ve ilk bebeğim olacak beraber öğreniyoruz

Rica ederim sayende bende arastirdim bende 5 haftalik hamileyim ve ilk bebeğim olacak beraber öğreniyoruz

Ne güzel Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. Sende de heyecan vardır baya ilk olduğu için insan sürekli birşeyler sorup öğrenmek istiyor.

Ne güzel Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. Sende de heyecan vardır baya ilk olduğu için insan sürekli birşeyler sorup öğrenmek istiyor.

Evet icim icime sigmiyor yemeklerden sogudum biraz yeme duzenim bozuldu seninki ne kadarlik

Bende aynıyım mutfağı görmek istemiyorum birde kokulara karşı hassasiyet başladı kiloda verdim yiyemediğim için. 9. haftamızdayız senin 5. haftan değil mi?

arkadaşlar benimde 8.haftam.. çok midem bulanıyorhiçbişey yiyemiyorum ve çok korkuyorum bebeğim gelişemeyecek diye çok gerginim sıkııyorum napcağımı bilemiyorum bu bulanılara ve yanmaya çare nedir ya

Slm arkadaslar.bende 9haftalik hamileym we sizlerle sorunum ayni.yemek yapmak istemyrum.temizlik bulasik tiksnyrum.sinirlilgm enust sewiyede.esimle surekli kawga ediyorum.yataktan cikmak istemyrum.bide benim 2dusugum war.onunda korkusu we stresi ustumde neyapacgmi bilmxrum.kimse bana karismasin istiyrum ama malesef pekte anlayisli bi ese sahibim diyemem.hem hamilelik stresi hem budami dusecek korkusu yedi bitirdi. Allahim yardimcimiz olsun.sag salim bebeklerimizi saglikli bisekilde kucagmiza almamzi nasip etsin.su mubarek gunun yuzu hurmetine

Galiba herkes aşağı yukarı aynı durumda acaba ne zaman gecer bu durumlar ne zaman yemek yapabiliriz???

Bende aynıyım mutfağı görmek istemiyorum birde kokulara karşı hassasiyet başladı kiloda verdim yiyemediğim için. 9. haftamızdayız senin 5. haftan değil mi?

Evet ama ultrasona girince kesinlesecek tam kacinci hafta olacağı ben biraz cozum buldum sayilir sabah canim birsey istemiyor sonra acikinca canimin ne istediğini buluyorum onunla karnimi doyuruyrm zaten o yetiyor gun boyu sende en cok istedigin seyi bul onu ye canım

Yoğurt ye yada ayran iç canim o cok iyi gelir birde oyle vesveselere birakma bebeginde gelisecek kucağına alacaksin Allah in izniyle

Bende aynı şeyi yapıyorum artık kendimi zorlamıyorum yemek için o an canım ne istiyorsa onu yemeye gayret ediyorum ama doktorum ilk 3 ayın baya zor geçeceğini söylemişti bana. Birde bu ara tansiyon sorunu yaşıyorum tansiyonum baya bi düşüyor artık onuda tuzlu ayranla idare ediyorum.

Allah kolaylik versin canım hepimize ne yapalım anne olmak kolay değil

Ben de aranıza yeni katıldım Kanada da yaşıyorum . Bu süreci yanlız gecirmek istemiyorum . Her ne kadar eşim yardimci olsa da insan hemcinsine de çok ihtiyaç duyuyor:) Hamilelikte 7.haftam bitmek üzere, bulantı olmasa da duygusal gelgitlerim oluyor, ailem arkadaşlarım hepsi Türkiye'de, ben de orada öğretmen dim evlenince buralara geldim . Neyse şimdilik uzatmayayim hepinize bir Merhaba demek istedim . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)

Allah kolaylik versin canım hepimize ne yapalım anne olmak kolay değil

Amin canım öyle valla daha kucağımıza almadan sürekli onları düşünüyoruz annelik zor ama bir o kadarda güzelmiş. Ya birde bende ufaktan değişmeler başladı mesela yüzümde ergenler gibi sivilceler çıkmaya başladı ve yüzümün bazı yerleri kaşınıp pullanıyor böyle olan var mı acaba? Birde daha erken mi bilmiyorum ama kilo almamama rağmen eski kıyafetlerim beni sıkmaya başladı özellikle pantolon ve çoraplarım.

Sanada merhaba aramıza hoş geldin. Bulantının olmaması ne güzel umarım hep böyle devam eder.Duygusal gelgitlerinin olması normal ilerde sanırım dahada artıyormuş öyle diyorlar. Bende aynıyım ne zaman ağlayıp ne zaman güleceğim veya patlayacağım belli olmuyor. Gerçekten ailenin yanında olmaması zor benim ailemde merkezde oturuyor bizde 2 saat uzaklıkta bir ilçede oturuyoruz onları her istediğimde göremiyorum maalesef. Ama benimde eşim sağolsun her konuda destekçim. Allah bu uzun süreçte hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirelim ve bebişlerimizide sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım.

Kizlar bende de ilk baslarda cok sinirlilik vardi.ama allaha sukur suan daha iyiyim.bunye alisiyor sanirim. 9 haftaligim ben. Son 1 haftadir cok daha iyiyim.allah yardimcimiz olsun :)

Kizlar bende de ilk baslarda cok sinirlilik vardi.ama allaha sukur suan daha iyiyim.bunye alisiyor sanirim. 9 haftaligim ben. Son 1 haftadir cok daha iyiyim.allah yardimcimiz olsun :)

Bende 9 haftalığım doğumumuz aynı zamanda olucak. Bende hala o sinirlilik hali geçmedi insanları yok yere kırıyorum bağırıyorum diye bide oturup ağlıyorum:) Yukarıda yazdığım şeyler sende de olmaya başladı mı? Yüzünde sivilcelenme ve kıyafetlerin sıkması gibi

Hoşgeldin bende bir ara bit sene yurtdışini tecrübe etmistim ozellikle boyleozel bir dönem de daha zor olmali ama inşallah kolaylikla atlatirsin buradan da yazarsin hep beraber dertlesiriz

Su ic bol bol belki cildinin kurumasina iyi gelebilir... ya benim de sancim oluyor böyle adet sancisi gibi sende hic oldu mu hic ilk zamanlar sanci ceken oldu mu arkadaşlar?

Cnm yuzumde sivilcelenme yok anca acayip sisim.esofmanin beli bile rahstsiz ediyor o derece.acilen hamile kiyafeti almam gerekiyor.evde de elbise giyiyorum hep,mide bulantim da yok benim.arada kokulara karsi kotu oluyorum.ozaman bulaniyor.
Gaz problemim var cok fena
Ben progestan kullaniyorum.sisligimde buyuzden. Ama sen kullanmiyorsanda yine de normal.bizimle ayni donemde olanlara bakiyorum da herkes diyorki,sanki 4 aylik hamileyim :) yani herkes sis :)
Gunde 3 adet kullaniodum progestani o zaman cok sinirliydim de.cunku durmadan halsizlik uyku,sarhosluk haliyle sinirliydim.simdi 1 e inince daha iyiyim. Insallah seninde sinirlerin en kisa zamanda duzelir

Su ic bol bol belki cildinin kurumasina iyi gelebilir... ya benim de sancim oluyor böyle adet sancisi gibi sende hic oldu mu hic ilk zamanlar sanci ceken oldu mu arkadaşlar?

Sürekli su içiyorum zaten doktorumda demişti enfeksiyona karşı bol su iç diye. bende o sancı ilk başlarda baya vardı şimdilerde bile ara ara oluyor rahmimde o da normalmiş bebek büyüdüğü için rahim genişliyormuş bu yüzden ağrı yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…