- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.941
Ben ilkinde hic bisey yasamadim hatta spor yaptim falan. Son 4 günde adet olcam dedim bat gunu test yaptim cikti. Ki akinti vs. Oyle yoktu pek. Herkesin bunyesi farkli demekBen çok yeni bir hamile olarak söyliyim canım hiç bir fark yok en azından bende azda olsa hala da devam ediyor :))
Sende de mi akıntı vardi gebe kalmadan önce bu arada Allah hayırlı etsin :)Ben çok yeni bir hamile olarak söyliyim canım hiç bir fark yok en azından bende azda olsa hala da devam ediyor :))
Evet canım ya ve hala ara ara da devam ediyor bedenini çok anlamadımSende de mi akıntı vardi gebe kalmadan önce bu arada Allah hayırlı etsin :)
Bu akıntı yüzünden stres yapiyorum ya tüplerimi tıkamışsa diye :/Evet canım ya ve hala ara ara da devam ediyor bedenini çok anlamadım
Tüpleri ne tıkayacak ki ?Bu akıntı yüzünden stres yapiyorum ya tüplerimi tıkamışsa diye :/
AkıntıTüpleri ne tıkayacak ki ?
Yok ya tıkar mi ki? Oralardan beri mi geliyo nerden geliyo bunun ucu nerehsg cekilmistim ben 27 yilin kiri temizlenmistir hemen tikanmaz heralde kiz
Sua an esimde küçük bir problem var bi iki aya hamile olamazsam bende hsg cekilecem cok korkuyorum anestezili olcam ama ben kesinlikle 34 yılın kiri pisi pası gitsinYok ya tıkar mi ki? Oralardan beri mi geliyo nerden geliyo bunun ucu nerehsg cekilmistim ben 27 yilin kiri temizlenmistir hemen tikanmaz heralde kiz
Aman o mantar bi girdi mi cikmiyo hic sevmiyorum. Hele kasintisi... koparip atsam icim yanmaz kizenfeksiyonlar tikiyabiliomus ama. Benim ileri boyutta bi enfeksiyonum olmadi ama doktora her gittigimde fitille geri donerdim 2-3 ayda bir evlendikten sonra mantara yakalanmıştım süt çürüğü şeklinde. 1 yildir daha yeni atlatıyorum doktor ilk defa bu kontrolde fitil vermedi. Bide benim bekarken akintim farklıydı simdi baska oldu sanki :)
Genelde sorduklarim seffaf akinti olduklarini söylüyorlarAman o mantar bi girdi mi cikmiyo hic sevmiyorum. Hele kasintisi... koparip atsam icim yanmaz kiziyi bari gecmis hayirlisiyla. Hepinizin akıntısı bir olmuyor ben hic sari akıntı yasamam burda yasayan da var. Yapimiz farkli demek
Benim yumurta zamanlarim oluyor o akinti ama geciyor hemen beyaz devsm ediyoGenelde sorduklarim seffaf akinti olduklarini söylüyorlar
25 ekim batımMerhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
HAMİLELİĞE TERFİ EDENLER
Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ayağınızı sürüyünde bütün grup peşinizden gelsin :)))
EKİM ANNE ADAYLARI
- @gizemya
- @MevaRC
- @Loveitred
- @Hoooneyy
- @Elanur4206
- @Melegimiz89
- @rainbow4607
- @Hayal1992
- @Aytenazmi
- @sepsefil
- @wiha02
- @Alyam52
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @sepsefil 12 Ekim
- @Lost World 12 Ekim
- @Hatticeee32 13 Ekim
- @H E 13 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @qew 14 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- @Eren61 15 Ekim
- @duruasya 16 Ekim
- @AleooVeraa 16 Ekim
- @gizemusa1227 17 Ekim
- @Anneyimbenanne35 17 Ekim
- @buschy 17 Ekim
- @Enesbirgul 17 Ekim
- @Gizosca 18 Ekim
- @mine8585 19 Ekim
- @Jklyyy 19 Ekim
- @kavin123 19 Ekim
- @mervekaan19 20 Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @bi prenses annesi 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @neiraida 22 Ekim
- @Kaybolmuscennet 23 Ekim
- @Busrayld 24 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
Valensiya 25 Ekim - @sebnemmn 26 Ekim
- @acem55 26 Ekim
- @badenzi 26 Ekim
ALTINIM 27 Ekim - @chemistim27 Ekim
- @Kontess08 28 Ekim
- @Aag91 28 Ekim
- @Sem0510 28 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @esmerim53 30 Ekim
- @gzmdncr33 31 Ekim ?
- @junes 31 Ekim
- @Disi geyik 1 Kasım
- @embytn 2 Kasım
- @morcivertkedi 3 Kasım
- @pembepatiks 3 Kasım
- @ISTANBULLUGELINN 29 Kasım
- @20_KELEBEK
merhabalar canım nasılsın belirtilerin ne durumda tekrar test falan yaptın mıbenım ıkıncı 2,5 yaşında bir kızım var ondada ovülasyonla denediğim 2.ayımda olmuştu. ikinci için şubattan beri korunmuyorum ama olmuyorsenın ilkmi
merhabalar canım nasılsın belirtilerin ne durumda tekrar test falan yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?