- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.921
canim gebelik testi negatif cikti.canım 27 eylulden sonra adet olmadıysan su an gebe olma ıhtımalın var. gebeykende ovu test pozıtıf cıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gebelik testi negatif cikti.canım 27 eylulden sonra adet olmadıysan su an gebe olma ıhtımalın var. gebeykende ovu test pozıtıf cıkıyor
15 gunn onceden nasil söylüyor yumurtlar yumurtlamaz hatta yumurtlamadan önce ben de görmüştüm nette acaba fiyati nekadar bide dijitaller tek kullanimliktir demiClear blue diye bir test varr 15 gunn onceden soyluyor dijital olanlari kac haftalik oldgunuda soyluyor
hım o zaman bı daha yumurtladıgın anlamına gelıyor sanırım .canim gebelik testi negatif cikti.
canim acaba bu marka guvenilir midir diye dusundum bendehım o zaman bı daha yumurtladıgın anlamına gelıyor sanırım .
hangı markaydı. laborjı... ise guvenılır baska marka kullanmadım bencanim acaba bu marka guvenilir midir diye dusundum bende
canım iğnelere devam. önümüzdeki hafta ıcı yumurta toplama olur sanırım pers yada cuma ondan sonrada gerıye beklemek kalıorSaol canim birdahaki ay baska marka alicam galiba bu arada sen naptin tup bebek olayini ne asamadaydin
Ben yurt disinda yasiyorum burda pahali evet tek kullanimlik ama dogru ckyor ovulasyon testinde gulen surat ciikiyorr15 gunn onceden nasil söylüyor yumurtlar yumurtlamaz hatta yumurtlamadan önce ben de görmüştüm nette acaba fiyati nekadar bide dijitaller tek kullanimliktir demi
canım senınkıde cok erken daha cıkmaz kı kanda bıle cıkmaz. 15. de sılıklestı dıyorsun ya siliklestikten sonra bıle yumurtlama olabılıyor. daha 5 gün gecmıs tuttuysa rahıme bılle ınmemıstır. rahime ınmeden hcg salınmıyo .
Dur bakalım canım biraz bekleyelim inşallah sonuç değişir de gebeyizdir diyelim olmadı başka aylara umutlar
benım adete yakın beyaz süt kıvamında olurdu doktor normal demıstıKızlar bata 6 gün var.. 2 gündür beyaz akıntı var ama kıvamlı şeffaf değil sizce neden olabilir? Adete yakın zamanda hiç böyle olmazdı kuru olurdu..
Aynen benim de öyle oluyor ben de mantar enfeksiyonu vardi atlattim doktor gecmis dedi ama yine camasirimda dediğin gibi akimtim oluyor merak ediyodum normal saglikli kadinlarda akinti nasil oluyor diye benimki boyle seffaf ortasi beyaz lekeliBende de 2 aydir hep beyaz akinti oluyor çamaşırda leke birakiyor. Enfeksiyon mantar yok ama oluyor. Bende anlamadim neden
Ayni benimde. Doktora gittim normal birseey yok dedi. Koku kasinti yok zaten. Herkesle bir olmaz dedi banaAynen benim de öyle oluyor ben de mantar enfeksiyonu vardi atlattim doktor gecmis dedi ama yine camasirimda dediğin gibi akimtim oluyor merak ediyodum normal saglikli kadinlarda akinti nasil oluyor diye benimki boyle seffaf ortasi beyaz lekeli
Bende 2 hafta once gittim normal dedi mantar ve enfeksiyon yok dedi bendede kaşıntı ve koku yokAyni benimde. Doktora gittim normal birseey yok dedi. Koku kasinti yok zaten. Herkesle bir olmaz dedi bana
Ben ilk olunca hamile miyim dedim. Ohoo meğer o da yokmus artik akıntıya bakip hamilelik anlayamamBende 2 hafta once gittim normal dedi mantar ve enfeksiyon yok dedi bendede kaşıntı ve koku yok
Bende akıntıya gore hamile oldugumu anlayamam çünkü sürekli akıntim var acaba hamile olunca akintida kivaminda renginde bi degisiklik olacakmi? Birbirimize söyleriz artıkBen ilk olunca hamile miyim dedim. Ohoo meğer o da yokmus artik akıntıya bakip hamilelik anlayamam
Ben çok yeni bir hamile olarak söyliyim canım hiç bir fark yok en azından bende azda olsa hala da devam ediyor :))Bende akıntıya gore hamile oldugumu anlayamam çünkü sürekli akıntim var acaba hamile olunca akintida kivaminda renginde bi degisiklik olacakmi? Birbirimize söyleriz artık