- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
Aman iyi öyle olsun. Hayırlısıyla olsun da zamanda geçer bekleyelim bakalım.Bir haftadır full time değerlendiriyorum zatenadamı kurutcam. Allahtan onun spermleri kaliteli bakalım şimdi en geçmeyen zamanlar başlıyor
evet canım 3ünüde hemen hemen aynı saatlerde yaptım ve 2 saat sıvı alımını kestimCanım daha pik olmamış ikisinin de koyu olması lazım sıvı alımına dikkat ettin mi ?
Test yapmaya devam et kuzum ikisinin de aynı koyulukta olması lazım hemen hemenevet canım 3ünüde hemen hemen aynı saatlerde yaptım ve 2 saat sıvı alımını kestim
canim bendr bugubhsg yaptirdim. Sana doktor antibiyotik yazmismiydi hsg sonrasinda benim agrimda cok olduDaha önce 2 ay yaptım tam 14 de pik oldu sonra ateşe geçtim geçen ay 15inde yumurtlama oldu o yüzden yarın ki ateşim önemli. Ovu testi bana zor geliyor düzenli yapamıyorum onu. Ama bu ay hsg çekildim yumurtlama akıntım 10. Gün oldu ondan sonra sürekli sulu akıntım oldu o yüzden de kafam karışık
Geçmiş olsun canım yok yazmadı hatta hiçbişey demedi ilaç kullan korun filan diye. Ben anestezili olduğum için sadece sonrasında kasıklarımda çok hafif sancılarım olducanim bendr bugubhsg yaptirdim. Sana doktor antibiyotik yazmismiydi hsg sonrasinda benim agrimda cok oldu
canım bana yazmıştı doktorum antibiyotik birde 7günlük fitil yazdı o ayda korunmamı istemişti enfeksiyon riski warmış çünkücanim bendr bugubhsg yaptirdim. Sana doktor antibiyotik yazmismiydi hsg sonrasinda benim agrimda cok oldu
kürtaj üstünden 20 gün geçti ve ben hala yumurtlamadım vay beTest yapmaya devam et kuzum ikisinin de aynı koyulukta olması lazım hemen hemen
canım benım doktorumda antıbıyotık yazmadı. ustelık cok agrım olmustu. korunmanada gerek yok demıstı. ama agrım yarım saatte gecmişti. senın hala devam edıyor mu agrın?canim bendr bugubhsg yaptirdim. Sana doktor antibiyotik yazmismiydi hsg sonrasinda benim agrimda cok oldu
çokda sacma degılmıs hemen adet sonrası yumurtladıysan cıkma ıhtımalı var. :)Hatta bugün bir şaçmalık yaptım. adetime daha 15-16 gün var ben test yaptım (Adet bitimi olduysa yumurtlama eğer bebek var mı diye)
tabikiii eklerim :) inşallah bu ay gelir bebişin.benimde 11 ekim benide eklermisiniz
yumurtlamadan sonra 10 gün gectı mı? kuzum hıc belli olmaz. belirti olabilirKızlar ben erken yumurtlamıştım geçen hafta bu hafta bel ağrım ve göğüs ağrım var basende bulantım oluyor bu kadar çabuk belirti olur mu
Tam gününü bilmiyorum canım ama en az 8 gün geçmişyumurtlamadan sonra 10 gün gectı mı? kuzum hıc belli olmaz. belirti olabilir
canım belirti olabilir. öyle olsun insallah.Tam gününü bilmiyorum canım ama en az 8 gün geçmiş
e kuzum gec baslamıssın tahlıle. boş gecmedın ınsallah gunlerı. kac gunde bır adet oluyorsun?Ya ben yumurlama zamanimi hic anlamiyorum 2 ay ovulasyon testi yapti ilkinde yakalim ama hamile kalamadim 2.sindede 14.gun basladim teste yakalayamadim
Ilkinde 16.gun pik olunca gec yumurtluyorum sandim 2.sindede gec basladim sanirim her ay farkli oluyor 3q gunde bir oluyordum ama bu ay 26.gun adet oldum of her sey karistie kuzum gec baslamıssın tahlıle. boş gecmedın ınsallah gunlerı. kac gunde bır adet oluyorsun?
İnşallah canım bu ayda olmazsa aşılama yapılacakcanım belirti olabilir. öyle olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?