- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
hadi gözün aydın canım hemen değiştiriyorumCanim beni 24 ekim yapar msn bugün regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi gözün aydın canım hemen değiştiriyorumCanim beni 24 ekim yapar msn bugün regl oldum
Teşekkürler canım bi sorcam ya aferdersin ama bu seferki adet kanamam bir tuhaf ilk leke gördüm siyah yada sanırım köyü bir kahve şeklinde daha sonra çok afedersin tekrardan pul pul gördüm az önce de pıhtı gördüm sanırım çok korkuyorum daha önce hiç böyle olmamıştı her ne kadar adetim gecikse de ilaçla olsamda hiç böyle olmadıhadi gözün aydın canım hemen değiştiriyorum
Benimde 7 ekim canım inşallah güzel şeyler yazarız buraya beraber. Ben dün veya bugün yumurtlamış oluyorum hesaplara göre.7 yada 8 i canım ama ben 8 i baz alıcam
İnşallah canım bu ay hsg çektirdim umarım güzel sonuç alırım :) takip yapıyor musun peki? Ben ateş ölçüyorum her sabahBenimde 7 ekim canım inşallah güzel şeyler yazarız buraya beraber. Ben dün veya bugün yumurtlamış oluyorum hesaplara göre.
Bende ağustosun 28 inde çekindim HSG :) . Bi ara çok takip ediyordum ovulasyon testleri ateş ölçme yöntemleri filan baktım iyice strese girip geriliyorum bıraktım artık sadece gün aşırı ilişki oluyor. Sen takip ediyormusun canım? Birde hormon değerlerin nasıl? Kaç aydır düşünüyorsunuz bebek :)İnşallah canım bu ay hsg çektirdim umarım güzel sonuç alırım :) takip yapıyor musun peki? Ben ateş ölçüyorum her sabah
Korkma canım normal .kanama miktarı rengi kıvamı değişebiliyorTeşekkürler canım bi sorcam ya aferdersin ama bu seferki adet kanamam bir tuhaf ilk leke gördüm siyah yada sanırım köyü bir kahve şeklinde daha sonra çok afedersin tekrardan pul pul gördüm az önce de pıhtı gördüm sanırım çok korkuyorum daha önce hiç böyle olmamıştı her ne kadar adetim gecikse de ilaçla olsamda hiç böyle olmadı
Ekliyorum canımBenimde 7 ekim canım inşallah güzel şeyler yazarız buraya beraber. Ben dün veya bugün yumurtlamış oluyorum hesaplara göre.
56 kişi olduk çokk merak ediyorum kaçımız hamile kalacak.
Hayırlısıyla inşallah 56 mızda hamile kalırız bu ay56 kişi olduk çokk merak ediyorum kaçımız hamile kalacak.
Ne güzel söyledinn :)amin amin aminnHayırlısıyla inşallah 56 mızda hamile kalırız bu ay
Aynen aminNe güzel söyledinn :)amin amin aminn
İnşalllahh hepimiz kalırız. Benim yumurta hala çatlamadı galiba bugün 15. Gün ateşde hiç değişiklik olmuyor56 kişi olduk çokk merak ediyorum kaçımız hamile kalacak.
Ovulasyon testiyle takip yapıyor musun ?İnşalllahh hepimiz kalırız. Benim yumurta hala çatlamadı galiba bugün 15. Gün ateşde hiç değişiklik olmuyor
Daha önce 2 ay yaptım tam 14 de pik oldu sonra ateşe geçtim geçen ay 15inde yumurtlama oldu o yüzden yarın ki ateşim önemli. Ovu testi bana zor geliyor düzenli yapamıyorum onu. Ama bu ay hsg çekildim yumurtlama akıntım 10. Gün oldu ondan sonra sürekli sulu akıntım oldu o yüzden de kafam karışıkOvulasyon testiyle takip yapıyor musun ?
Bende hiç ateşle takip yapmadım onu bilmiyorum. Test daha pratiğime gidiyor açıkçası. Belki erken yumurtlamış da olabilirsin. Her ihtimale karşın değerlendir bence bugünleri.Daha önce 2 ay yaptım tam 14 de pik oldu sonra ateşe geçtim geçen ay 15inde yumurtlama oldu o yüzden yarın ki ateşim önemli. Ovu testi bana zor geliyor düzenli yapamıyorum onu. Ama bu ay hsg çekildim yumurtlama akıntım 10. Gün oldu ondan sonra sürekli sulu akıntım oldu o yüzden de kafam karışık
Canım daha pik olmamış ikisinin de koyu olması lazım sıvı alımına dikkat ettin mi ?kızlar anlayanlar bana bi el atsın acayip kafak karışık
Bir haftadır full time değerlendiriyorum zaten adamı kurutcam. Allahtan onun spermleri kaliteli bakalım şimdi en geçmeyen zamanlar başlıyorBende hiç ateşle takip yapmadım onu bilmiyorum. Test daha pratiğime gidiyor açıkçası. Belki erken yumurtlamış da olabilirsin. Her ihtimale karşın değerlendir bence bugünleri.