- Konu Sahibi limoncicegi41
Benimde 1 ekim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sagolAnladim canim ben bebekten sebep yaşadın sandim. Gecmis olsun iyi olmana cok sevindim. Hersey birseye sebep olur ins bebis yakindir
Canım benide eklermisin listeye bat 7 ekimMerhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
EKİM ANNE ADAYLARI
- @Sbha 26 Eylül
- @Kurumus-Maskara 29 Eylül
- @acem55 1 Ekim
- @Mrvttttttt 1 Ekim
- @Bestblondie 1 Ekim
- @karanmasal 1 Ekim
- @clarke34 2 Ekim
- @Sem0510 2Ekim
- @Hoooneyy 2 Ekim
- @Aag91 2 Ekim
- @123hasret 2 Ekim
- @embytn 3 Ekim
- @gizemya 4 Ekim
- @EslemKenan 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- @sakasak 5 Ekim
- @Gezi92 5 Ekim
- pembepatiks 5 Ekim
- Chester15 6 Ekim
- Cascade_ 6 Ekim
- @ISTANBULLUGELINN 6 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- @rainbow4607 7 Ekim
- @Eda3883 8 Ekim
- @kardelen_08 8 Ekim
- @teacheralla 9 Ekim
- @Hayal1992 9 Ekim
- @sucukgelisimci 9 Ekim
- B Busrayld 10 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @crnksgl 10 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- E Eren61 15 Ekim
- @duruasya 16 Ekim
- @gizemusa1227 17 Ekim
- @wiha02 18 Ekim
- @mine8585 19 Ekim
- @Jklyyy 19 Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @minnos26 ?
Tabiki ekliyorum canımCanım benide eklermisin listeye bat 7 ekim
Tamam kuzumCanim benimde 6 Ekim.
canım eski nickin neydi sık sık güncelleme yaptıgımdan sıran değişmiş olabilir.Ben nick değiştirdim
20 nci sıradayım
20canım eski nickin neydi sık sık güncelleme yaptıgımdan sıran değişmiş olabilir.
canım ekliyim senide listeye bat ne zaman ?Stres yapma ilac bittikten 10 gune kadar normal olursun mutlaka
canım bat ne zamna ekleyeyim seni litemizeO günden beri düzenli bi şekilde değerlendiriyoruz. Bakalım 2 hafta sonra belli olacak
Benimmi canim 25 eylul ama kirmizi kart yiyecegim hissediyorumcanım ekliyim senide listeye bat ne zaman ?
ekliyorum seni kırmızı kartı gorursen güncelleriz ama insallah bebişin sürprz yapmıstırBenimmi canim 25 eylul ama kirmizi kart yiyecegim hissediyorum
Insallah cnmekliyorum seni kırmızı kartı gorursen güncelleriz ama insallah bebişin sürprz yapmıstır
7 yada 8 i canım ama ben 8 i baz alıcamcanım bat ne zamna ekleyeyim seni litemize
annemin komşusunun kızı böğürtlen kökü çayı içerek hamile kalınca annemde bana dedi sende iç bebek için .Bende aşılamaya hazırlanıyorum inşallah gerek kalmadan hamile kalırım böğürtlen kökünü neden içmiştin
Canim beni 24 ekim yapar msn bugün regl oldumcanım bat ne zamna ekleyeyim seni litemize
Evet bunu ben de okumustum etkili oluyormusannemin komşusunun kızı böğürtlen kökü çayı içerek hamile kalınca annemde bana dedi sende iç bebek için .
bende okadar kür yaptım olmadı dedim ama annem ısrar edince demedim kısmet o ay hamile kaldım oğluşuma.
inşallah seninde gerek kalmaz aşılamaya Rabbim isterse olur inşallah
İnşallah canımannemin komşusunun kızı böğürtlen kökü çayı içerek hamile kalınca annemde bana dedi sende iç bebek için .
bende okadar kür yaptım olmadı dedim ama annem ısrar edince demedim kısmet o ay hamile kaldım oğluşuma.
inşallah seninde gerek kalmaz aşılamaya Rabbim isterse olur inşallah
Canım ne zaman içmeliyim ben onu döngümün 16. Günündeyim geç mi kaldımİnşallah canım