- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
inş gerek kalmaz kuzum. bu ay gelir beklenen :)İnşallah canım bu ayda olmazsa aşılama yapılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş gerek kalmaz kuzum. bu ay gelir beklenen :)İnşallah canım bu ayda olmazsa aşılama yapılacak
Bende 26 oldum. 12. Gun sabah pik yapti. En mantikli olan 10. Gun baslayan testler. Gecen ay 12. Oldum bu ay 16. Pik oldu. Valla hic belli olmuyoIlkinde 16.gun pik olunca gec yumurtluyorum sandim 2.sindede gec basladim sanirim her ay farkli oluyor 3q gunde bir oluyordum ama bu ay 26.gun adet oldum of her sey karisti
hımm o zaman gec baslaman normalmiş. dur bakalım belki olmamıstır daha ovulasyon.Ilkinde 16.gun pik olunca gec yumurtluyorum sandim 2.sindede gec basladim sanirim her ay farkli oluyor 3q gunde bir oluyordum ama bu ay 26.gun adet oldum of her sey karisti
İnşallah canım :)inş gerek kalmaz kuzum. bu ay gelir beklenen :)
Kaç gün geçti canım ? En az 14 15 gün olması lazımMerhaba kızlar çatlatma iğnesi yapıldı fakat erken gebelik testi yaptım nwgatif erken gebelik testi konusunda bilginiz var mı ilk defa yaptım
11. Günde yaptım canım predictor almış eşim erken gebelik testiKaç gün geçti canım ? En az 14 15 gün olması lazım
İnşallah canım benim inşallahtabikiii eklerim :) inşallah bu ay gelir bebişin.
Canım geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut etkiliyorlimoncicegi41 canım benim agrım hsg çekildiği anda çok oldu sonra yoktu ama 3 saat sonra falan snakı adet agrısı gibi ama çok felaket agrım oldu ya dayanamadım agrı kesıcı aldım geçmedi. antibiyotik ve bir agrı kesici daha aldımda öyle geçti
canım sen hsg ne zaman çekildin eğer sorun yoksa doktor ne yapıcak bu ay cnmCanım geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut etkiliyor
erken gebelik testinin hiçbir anlamı yok canım ben bunu gördüm orada çıkmayıp normal testte cıkanıda cok gordum. yanı cnm bazılarında normal testtede 4 5 gun kala silik çıkabiliyor. o yüzden erken gebelik testine çok takılmaMerhaba kızlar çatlatma iğnesi yapıldı fakat erken gebelik testi yaptım nwgatif erken gebelik testi konusunda bilginiz var mı ilk defa yaptım
Canım ben Gecen nisan ayında cektirdim. Yarım rahimliyim . Ama bunun için bir tedavi yok . Bu ay adetime bir hafta kala tüp bebeğr baslıycazcanım sen hsg ne zaman çekildin eğer sorun yoksa doktor ne yapıcak bu ay cnm
Mrb canım TSH değeri herhangi bir gün ölçülebilir benimde sürekli yükselip düşüyor ilaç kullanıyorum ama 6da ilaç vermesi lazımdı benceHanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?
canım peki aşılama falan yaptırdınmı? şimdi doktor bana ne tavsiye eder bilmiyorum gitmedim ona göre yol çizeyim diye soruyorumCanım ben Gecen nisan ayında cektirdim. Yarım rahimliyim . Ama bunun için bir tedavi yok . Bu ay adetime bir hafta kala tüp bebeğr baslıycaz
aşılamada nasıl bir yol izlediniz acaba? birde aşılamadada tüp bebek gibi çoklu gebelik ihtimali yüksek mi?Mrb bende bu ay aşılama yaptırdım bat 8 Ekim
Aşılama tüp bebeğe göre gebelik ihtimali daha az diyebiliyorum. Benim bu üçüncü asilama oluyor sorunum vajinismus.aşılamada nasıl bir yol izlediniz acaba? birde aşılamadada tüp bebek gibi çoklu gebelik ihtimali yüksek mi?