huzurunsesı hosgeldın.
Giizz ben regl oldum. Batımı 21 subat yapabılır mısın? Napalım oldugu kadar oladıgı kader dıycez artık. Rabbım en ıyısını bılır.
Maalesefki bende adet oldum gene hayal kirikligi bat 19 subat
Kanaman az miydi her zamanki gibimiydi
evet canım 2.5 yıldır bekliyorum bat 26 ocak.sen kaç aydır bekliyorsun canım?
benımde kesın canım olmadıgı. Vardır her ıste bı hayır. Rabbımden ıyısını bılecek degılızya.
Hoşbuldum arkadaşımevet haklısın her daim moralleri yüksek tutmak gerek . evet evet beni de listeye ekle sonra gelsin bebişler çalışmalara devam canım
insallah canım moralım bozulmuyor bakalım 3 gün sonra bat benim ama ümitlenmek istemiyorum ilaçda kullanmadım stresten bi hoş oldum valla :)) off zaman geçmek bilmiyor bana :)
Nasılsınız arkadaşlar? Var mı hayırlı haberler
inşallahhh tatlımm annelerine kavuşsunlarrrcanım sen etrafında duydunmu üstüne görmeyle ilgili bişeyler :26:
Etrafımda değil ama forumda öyle hamile kaldığını öğrenenler var canım. İnşallah hamilesindir
Aldigim erken gebelik testleri kaset tipi degil strip tipi tatlim bir de kaliteli olduklarını pek sanmıyorum; ))) ovulasyon testleri fena değil de erkenlerde is yok:)
valla ne tuhaf işler ya bu ay olmadı diyosun hop bişe oluyor tekrar umutlar hayallerrne yapmam gerek telaş ettimm :18::18:
Evet aynen dediğin gibi oluyor. Hamile arkadaşlarımla konuştuğumda da hep beklemedikleri bir zamanda hamile kaldıklarını söylüyorlar. en iyisi sakin olmak ama başaramıyoruz işte
anladım canımmm ya o ovulasyon testleri daha çok strese yol açmıyormuuu :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?