• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

huzurunsesı hosgeldın.
Giizz ben regl oldum. Batımı 21 subat yapabılır mısın? Napalım oldugu kadar oladıgı kader dıycez artık. Rabbım en ıyısını bılır.

kuzuum devami geliyormu normal adet akintisi mi ,tabi degistiririm batini.adetse bile can sıkmak yok Allah vereceği zamani biliyor canim beniimm..bende adet olmustum ya 18inde benim 1.5 gun sürdü adetim yaaa bu nedemek oluyorkii :26:

Geliyo benim belli bu ayda olmadigi insallah senden guzel haberler aliriz her namazda dua ediyorum anne olmak istiyen tum kadinlar icin

Kanaman az miydi her zamanki gibimiydi

canim ben cumartesi oglen oldum aksama kadar kahverengi geldi once aklima geldi üstune gormemi diye sonra pazar bi bakTim baya normal geliyor kırmızı.ama pazar aksama kesildi dun hic gelmedi sabah baktim yine yok :44: duan için Allah razi olsunn canim benim amin insallah...

evet canım 2.5 yıldır bekliyorum bat 26 ocak.sen kaç aydır bekliyorsun canım?

benim ilk denememdi canim ama esime sürpriz yapmak guzel olacaktı evlilik yıldönümümüzde o yüzden daha bi umutlanmistim ama hayirlisi bakalim Allah ne zaman nasip ederse kuzum...2.5 yil uzun bi sure ama yine nasip iste Allah nr zaman ol derse..doktora gittiniz dimi canimm

benımde kesın canım olmadıgı. Vardır her ıste bı hayır. Rabbımden ıyısını bılecek degılızya.

Hoşbuldum arkadaşım:16: evet haklısın her daim moralleri yüksek tutmak gerek . evet evet beni de listeye ekle :15: sonra gelsin bebişler :46: çalışmalara devam canım :52:

inşallahhh tatlımm annelerine kavuşsunlarrr :16::16: canım sen etrafında duydunmu üstüne görmeyle ilgili bişeyler :26:

insallah canım moralım bozulmuyor bakalım 3 gün sonra bat benim ama ümitlenmek istemiyorum ilaçda kullanmadım stresten bi hoş oldum valla :)) off zaman geçmek bilmiyor bana :)

stres yoookkkk kuzum stres en büyük düşmanımız :20: seni çokk iyi anlıyorum şimdiye kadar geçen günler saatler şu 3 gün geçmek bilmez malesef ama inşallah iyi olacak herşey biz iyi düşünelimki iyi olsuunnn :16::16::16:

Nasılsınız arkadaşlar? Var mı hayırlı haberler :16:

günaydınn tatlımm :))) valla haber vermeyi bekleyen son kişi bendim ama şimdi bi tuhaflık var.18 inde adet oldum ya ben 1.5 gün sürdü araştıracam diye gözüme uyku girmedi erkenden gözümü açtım canımmm :26::26:

inşallahhh tatlımm annelerine kavuşsunlarrr :16::16: canım sen etrafında duydunmu üstüne görmeyle ilgili bişeyler :26:

Etrafımda değil ama forumda öyle hamile kaldığını öğrenenler var canım. İnşallah hamilesindir:16::16::16:

Aldigim erken gebelik testleri kaset tipi degil strip tipi tatlim bir de kaliteli olduklarını pek sanmıyorum; ))) ovulasyon testleri fena değil de erkenlerde is yok:)

anladım canımmm ya o ovulasyon testleri daha çok strese yol açmıyormuuu :18::18::18::18:

Hamile kalmayi bekleyen arkadaslar!

Kasinan var mi? Kasintinin da bir belirti oldugunu duydum bugun!

valla ne tuhaf işler ya bu ay olmadı diyosun hop bişe oluyor tekrar umutlar hayallerr :16::16: ne yapmam gerek telaş ettimm :18::18:

Evet aynen dediğin gibi oluyor. Hamile arkadaşlarımla konuştuğumda da hep beklemedikleri bir zamanda hamile kaldıklarını söylüyorlar. en iyisi sakin olmak ama başaramıyoruz işte :20:

kızlar herkese günaydın aranızda üstüne görmeyle ilgili bişey duyan yada ilk hamileliğinde yaşayan varmı acaba ?? ben cumartesi adet olmuştum ama başta kahverengi geldi cumartesi akşam ve pazar günü normal kırmızı şekilde geldi ve pazar akşamdan beri kesilmiş durumda..dün de gelmedi bugün de :44: umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha kötü ama düşünmeden de edemedim işte :16::16::16::16::16:

Evet aynen dediğin gibi oluyor. Hamile arkadaşlarımla konuştuğumda da hep beklemedikleri bir zamanda hamile kaldıklarını söylüyorlar. en iyisi sakin olmak ama başaramıyoruz işte :20:

çok haklısın canımm sakin olmamız lazım aah ahhh :26: stres en büyük düşmanımız ama hiç bırakmıyorki biziii :14:

anladım canımmm ya o ovulasyon testleri daha çok strese yol açmıyormuuu :18::18::18::18:

Canım kandaki LH hormonunu ölçüyor ovu. testleri.Ovulasyon olmasına yakın çift çizgi silik olarak çıkıp gün gün koyulaşmaya başlıyor.İkinci çizgi silikse malesef kandaki LH yükseliyor ama yumurtlayacak kadar değil demek. Ne zaman kontrol çizgisi ile test çizgisi aynı koyuluğa gelirse 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demek:) O zaman çalışmalara başlıyorsun. Şöyle bilimsel bir açıklama var, spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor ya, dişi spermler daha yavaş ilerliyor ama daha güçlüler, erkekler ise daha hızlı ama daha dayanıksızlar. Eğer yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olumuşsa erkekler önce öldüğü ve dişiler dayanıklı olduğu için bebek kız oluyor. Eğer yumurtlama anında ya da yumurtladıktan sonra ilişki olursa erkekler dişi spermlerden daha hızlı gittiği için bebek erkek oluyor. Doktorum söylemişti. Aslında ovu. testleri cinsiyet belirlemeye de yardımcı oluyor. Düzenli adet olanlar için gereksiz ama onlar yaparsa tam yumurtlama günlerini tahmin edip her ay o zamanlarda ilişkiye girebilirler, işleri kolaylaşır. Ama benim gibi 35 günde bir ya da düzensiz olanlar için yumurtlama zamanının bilinmesinde ovu. testleri çok işe yarıyor. Bana doktorum 35 günde bir adet olduğum için adet başlangıcından 20 gün say öyle ilişkiye girmeye başla demişti.
Ovulasyon testlerine tekrar gelecek olursak, benim bir hafta kadar önce LH çizgim koyulaşmaya başladı, sonra kontrol çizgisi kadar koyulaşmadan geri silikleşmeye başladı. Diyorum ya sırf nasıl bir şey diye meraktan almıştım testleri, bendekiler çok kaliteli değil. Kalitelisine de maddi durum yetmez zaten.
Valla kızmış erkekmiş hiç farketmez, Allah evlat versin yeter ki...

Back
X