• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar herkese günaydın aranızda üstüne görmeyle ilgili bişey duyan yada ilk hamileliğinde yaşayan varmı acaba ?? ben cumartesi adet olmuştum ama başta kahverengi geldi cumartesi akşam ve pazar günü normal kırmızı şekilde geldi ve pazar akşamdan beri kesilmiş durumda..dün de gelmedi bugün de :44: umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha kötü ama düşünmeden de edemedim işte :16::16::16::16::16:

Ayy canım hadi hayırlısı:) Benim çok yakın arkadaşım üstüne gördü. Adet zamanında lekelenme ile başlıyor, sendeki gibi az az bir iki gün sürüp bitiyor. Cumartesi ve pazar çok fazla oldu mu canım kanaman? Eğer normalden azsa test yap :))) AYYY inşallah inşallah:))) haber ver bizeeeee:))

huzurunsesı hosgeldın.
Giizz ben regl oldum. Batımı 21 subat yapabılır mısın? Napalım oldugu kadar oladıgı kader dıycez artık. Rabbım en ıyısını bılır.
hosbuldum teşekkür ederim :1:
canim hosgeldin ne guzel yapmissin.. :))) tabiki eklerim listeye tatlim bana batini yazarmisin..amin insallah Allah hepimize nasip etsin bebislerimizi..daha once ilacla korundunmu canimm
canım ben hiç ilaçla korunmadım sadece 1 ay korunduk o da kondomla.. ama 2-3 aydır ciddi olarak deniyoruz ama ay boyunca değil tahmini yumurtlama zamanlarında acaba yumurtlamayı kaçırıyor muyuz diye düşünmeye başladım. 20 aralıkta adetim leke olarak başladı 21 inde normale döndü bu ay da bugün olmam lazım ama bende strese bağlı gecikme oluyor ne zaman stres yapsam adet düzenim altüst oluyor o yüzden gecikse bile hamileliğe yoramıcam sanırım zaten pazar günü test yaptım ve negatif çıktı:14:
kızlar herkese günaydın aranızda üstüne görmeyle ilgili bişey duyan yada ilk hamileliğinde yaşayan varmı acaba ?? ben cumartesi adet olmuştum ama başta kahverengi geldi cumartesi akşam ve pazar günü normal kırmızı şekilde geldi ve pazar akşamdan beri kesilmiş durumda..dün de gelmedi bugün de :44: umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha kötü ama düşünmeden de edemedim işte :16::16::16::16::16:
canım seni umutlandırmak istemem sonrasında hayal kırıklığı olmasın diye ama benim çevremde böyle duyduklarım var üstüne görme şeklinde hamile kalanlar hatta adet olduklarını zannetmişler ama uzun sürmemiş inşallah seninki de böyledir

Ayy canım hadi hayırlısı:) Benim çok yakın arkadaşım üstüne gördü. Adet zamanında lekelenme ile başlıyor, sendeki gibi az az bir iki gün sürüp bitiyor. Cumartesi ve pazar çok fazla oldu mu canım kanaman? Eğer normalden azsa test yap :))) AYYY inşallah inşallah:))) haber ver bizeeeee:))

canımm cumartesi çok az ama pazar biraz daha fazla oldu sonrada bitti zaten pazar akşamı bile yoktu, yarın sabah kan testine gidip kesin olarak öğrenecem, birazdan da idrar testi yapacam ama negatifse bile yarın gidip öğrenecem yaa :18::18:

hosbuldum teşekkür ederim :1:

canım ben hiç ilaçla korunmadım sadece 1 ay korunduk o da kondomla.. ama 2-3 aydır ciddi olarak deniyoruz ama ay boyunca değil tahmini yumurtlama zamanlarında acaba yumurtlamayı kaçırıyor muyuz diye düşünmeye başladım. 20 aralıkta adetim leke olarak başladı 21 inde normale döndü bu ay da bugün olmam lazım ama bende strese bağlı gecikme oluyor ne zaman stres yapsam adet düzenim altüst oluyor o yüzden gecikse bile hamileliğe yoramıcam sanırım zaten pazar günü test yaptım ve negatif çıktı:14:

canım seni umutlandırmak istemem sonrasında hayal kırıklığı olmasın diye ama benim çevremde böyle duyduklarım var üstüne görme şeklinde hamile kalanlar hatta adet olduklarını zannetmişler ama uzun sürmemiş inşallah seninki de böyledir

canımmm inşallahh öyledir hayırlısı diyorum artık çok sevinmeden birazdan test yapacam yarın da kan testine gidecem hayırlısını diyorum Allahtan...Kuzum sen de pazar günü boşuna yapmışsın ya hamile olanların bile bazen idrar testinde görünmüyor kanda çıkıyor, hiç stres yapma tatlım hayırlısıyla bize güzel haberlerini vereceksin inşallahhh şöyle bikaç gün geciiksin testi öyle yap olurmu canımmm :16::16::16::16:

canımmm inşallahh öyledir hayırlısı diyorum artık çok sevinmeden birazdan test yapacam yarın da kan testine gidecem hayırlısını diyorum Allahtan...Kuzum sen de pazar günü boşuna yapmışsın ya hamile olanların bile bazen idrar testinde görünmüyor kanda çıkıyor, hiç stres yapma tatlım hayırlısıyla bize güzel haberlerini vereceksin inşallahhh şöyle bikaç gün geciiksin testi öyle yap olurmu canımmm :16::16::16::16:

evet canım sen biran evvel testini yap bize de haber ver olur mu inşallah olumlu sonuç alırsın :emir_bebek:
evet erken yaptım sanırım sonrasında da gözyaşı tabiki :43: eşim durduk yere canını sıkıyorsun diyo ne zamn hayırlısı ise o zaman olur diyo ama rahat olmayı bir berecebilsem belki de bu yüzden olmuyor

evet canım sen biran evvel testini yap bize de haber ver olur mu inşallah olumlu sonuç alırsın :emir_bebek:
evet erken yaptım sanırım sonrasında da gözyaşı tabiki :43: eşim durduk yere canını sıkıyorsun diyo ne zamn hayırlısı ise o zaman olur diyo ama rahat olmayı bir berecebilsem belki de bu yüzden olmuyor

hayır hayırr gözyaşı yok hayırlısı neyse o olur..ben idrar testi yaptım canım sonuç negatif yarın kan testi yaptırim da umudumu kesim artık bu aydan..bi türlü inanamıyorum galiba :17: hayırlısı olsun artık ne zaman kısmetimizde varsa..rahat olmamız lazım aslında canım benim eşim de aynısını söylüyor çok haklılar bence :31: şimdi sende bi rahatla ve için huzurla bekle canımmmm :16::16:

canım beni de eklemisin listene bizde 9 aydır istiyoruz batım 11 Şubat inş gelmez kırmızılar :18:

hayır hayırr gözyaşı yok hayırlısı neyse o olur..ben idrar testi yaptım canım sonuç negatif yarın kan testi yaptırim da umudumu kesim artık bu aydan..bi türlü inanamıyorum galiba :17: hayırlısı olsun artık ne zaman kısmetimizde varsa..rahat olmamız lazım aslında canım benim eşim de aynısını söylüyor çok haklılar bence :31: şimdi sende bi rahatla ve için huzurla bekle canımmmm :16::16:

hayırlısı canım inşallah kanda çıkar olmazsa da gelecek ay olur inşallah bende artık bu aydan ümitli değilim daha doğrusu ümit etmek istemiyorum umut daha da yıpratıyor artık daha rahat olucam sıkıntı yapmak yok bebeklerimizi en doğru zamanda gönderecek Rabbim :16:

hayırlısı canım inşallah kanda çıkar olmazsa da gelecek ay olur inşallah bende artık bu aydan ümitli değilim daha doğrusu ümit etmek istemiyorum umut daha da yıpratıyor artık daha rahat olucam sıkıntı yapmak yok bebeklerimizi en doğru zamanda gönderecek Rabbim :16:

aynen öylee canım bende aynı şeyi düşünüyorum sıkıntı yaptıkça olmuyor, hayırlısını dileyelim Allah en doğru zamanda gönderecektir..

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZ(UĞUR GETİRSİN HEPİMİZE):nazar::nazar::nazar::nazar:

cimbom33 23 OCAK BEKLEMEDE :31:
mertay 25-28 OCAK BEKLEMEDE :31:
jonguil 26 OCAK BEKLEMEDE :31:
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE :31:
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE :31:
ariver 1 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:

benim ilk denememdi canim ama esime sürpriz yapmak guzel olacaktı evlilik yıldönümümüzde o yüzden daha bi umutlanmistim ama hayirlisi bakalim Allah ne zaman nasip ederse kuzum...2.5 yil uzun bi sure ama yine nasip iste Allah nr zaman ol derse..doktora gittiniz dimi canimm

inş en yakın zaman da olur tatlim evet ben de eşim de gitti bende sorun toktu eşimde varikosel sorunu vardı 6 ay önce ameliyat oldu eşim 2 gün önce değerlerimizin normal değerlere çıktığını öğrendik artık sorunumuz kalmadı doktor bekleyeceksin olur dedi...

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZ(UĞUR GETİRSİN HEPİMİZE):nazar::nazar::nazar::nazar:

cimbom33 23 OCAK BEKLEMEDE :31:
mertay 25-28 OCAK BEKLEMEDE :31:
jonguil 26 OCAK BEKLEMEDE :31:
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE :31:
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE :31:
ariver 1 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:
eline saglik cnm,insallah bu listeden bebek haberleri alicaz bu ay..

inş en yakın zaman da olur tatlim evet ben de eşim de gitti bende sorun toktu eşimde varikosel sorunu vardı 6 ay önce ameliyat oldu eşim 2 gün önce değerlerimizin normal değerlere çıktığını öğrendik artık sorunumuz kalmadı doktor bekleyeceksin olur dedi...

cnm olur artik insallah sorun da kalmamis hem..
diger topiklerde esi varikosel olup hamile kalan bi suru arkadas var..
olacaginda oluyor iste bi sekilde..

Kızlaaarrr slmmm bende istiommmm o listeye girmek:16::16:
Benide alırmısınızzz :))
Batım 13şubatt ...

cnm olur artik insallah sorun da kalmamis hem..
diger topiklerde esi varikosel olup hamile kalan bi suru arkadas var..
olacaginda oluyor iste bi sekilde..

evet canım zaten varikoseli öğrendiğimizden beri varikosel topiğinden ayrılmaz oldum ameliyat olup bebeğini kucağına alan çok kişi var inş allah bizler de nasip eder...

cok geçmiş olsun canım zaten ameliyattan sonra 6 ay beklenmesi gerekiyormus siz o sureyi doldurmussunuz degerleriniz de normalmis olur inşallah bundan sonra..Allah hepimizin yardimcisi olsun canim insallah kaVusacazz bebeklerimizee :16:

gizzcim günaydın:)) bir kaç gün sonra birinci yıldönümünüz galiba, kocişinle evleneli 11 ay 26 gün olmuş:))) ne güzel, nice yıllara inşallah, Allah birbirinizden ayırmasın:)))) nasıl kutlayacaksınız:) var mı bir program, sürpriz falan?

Back
X