Hamile kalmayı bekleyenler

haha canım benim yaa sana diyorum ama sende aynu benim gibisin tutamıyoruz kendimizi dimiii:))

can çıkar huy çıkmaz işte akşam iş çıkışı yoldan aldı beni merhaba merhaba eve geçtik bir şey yicen mi kısmını da geçtikten sonra bir film izledim sonra da yattım,burnum düşse almam geri vites hiç yok bu günde yumurtlama günüm hey maşallah neyime bu havalar kendi kendimemi yapacam acaba çocuğu

Beni iyice heyecanlandırdınnnnn :)))))) ya ayıptır söylemesi wc ye uyandığımdan beri 3 kere gittim birkaç saat beklesem mi benim böbrekler süper hızlı çalışırda

o zaman ya beklee yada yarin sabah ilk idrarinla yap bizde sabrederizz napalimm

ayy sagolsun benimkide gereğinden fazla sakindirrrr, bazen tartissam rahatlicam ama yokk adam hamur gibii

bir taraftan iyi ama diğer taraftan da çok sinir bozucu bir şey cevap vermiyorlar ya tmm diyo adamlar bizde çıldırıyorum işte kendimizi yenemiyoruz

tatlim burdan konusan var seninle ama sen yoksun, listeye de eklisin :))

buradayım beklemelerdeyim kasık ağrım geçmedi hala..dün akşam taş gibiydi hareket edemedim..bugün ultrasona giricem başka bişey mi var diye..

canimm hosgeldinn niye kabul etmiyelimmm , ekliyorun listeyee bat bugun o zamannnn varmı bi gelişmeee :18:
iyi gunler teskr ederim canim bugunluk bisey yok daha oncede yazdigim gibi.umudum.yok bugun olmassa yarin gelir bu kirmizilar cunku hicbir belirti yok

reasonnnn kötü düşüncelere dalmnayıu yasaklıyoruz sanaaaa tatlımmmmmm..

bir taraftan iyi ama diğer taraftan da çok sinir bozucu bir şey cevap vermiyorlar ya tmm diyo adamlar bizde çıldırıyorum işte kendimizi yenemiyoruz

aynenn cok sinir bozucuuu cevap verseler de kavga etsekk ama bi suc işlediğimde de kolayca söylüyorum ay sen simdi barismanin yollarina bak yumurtlama gününde olacak is mi

Son düzenleme:
kızlar gunaydınnnn ben geldımmm gızımmmmmmm basılsın gelemıodum ama anlatıcam çok konuşmaya ihtiyacımn var

iyi gunler teskr ederim canim bugunluk bisey yok daha oncede yazdigim gibi.umudum.yok bugun olmassa yarin gelir bu kirmizilar cunku hicbir belirti yok

çok iyii belirti hissetmeyenler ve bu ay olmaz diyenler hamile kaliyor çünkü genelde

tatlimm ya bebis varsa

olabilirmiki acaba? 2 gün önce kanda negatif çıktı bat 6 şubat olsa çıkardı kanda herhalde ama kasık ağrım çok fazla..1 ay önce muayenede doktor kist falan yok rahim temiz demişti..1 ay içinde oluşurmu bişey acaba neden bu kadar ağrım varki bir de 15 dakkada bir tuvalete gidiyorum

Canım benimde senin gibi belirti yok fazla ama umudumuzu kaybetmiycez hayırlısı
Hayirlisi tabiki basta ama hep iste amalar sizleri bilmiyorum yeni.taniycam kendim kirmizilara bir hafta kala bende.basliyo sikintilar uzgunlukler kendimi dinlemeler.ufff insan yoruluyo.beynim yoruluyo kirmizilar gelincede bunalim maaaann bitmez bu bebek.bekleyenlerin sikintilari rabbim.hayirlisiyla once tum isteyen kardeslerime sonrada bana nasip.etsin kucagimizi bos birakmasin dilerim.su mubarek cuma cuma serifin yuzu gozu hurmetine kabul.eder dileklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…