haha canım benim yaa sana diyorum ama sende aynu benim gibisin tutamıyoruz kendimizi dimiii:))
Beni iyice heyecanlandırdınnnnn :)))))) ya ayıptır söylemesi wc ye uyandığımdan beri 3 kere gittim birkaç saat beklesem mi benim böbrekler süper hızlı çalışırda
ayy sagolsun benimkide gereğinden fazla sakindirrrr, bazen tartissam rahatlicam ama yokk adam hamur gibii
tatlim burdan konusan var seninle ama sen yoksun, listeye de eklisin :))
ayy bizimki yapmaz beeee sanammm:)) arar kardeşini annesini gelin yapın der:)
Dgru aoluonda gelde içime anlat...
iyi gunler teskr ederim canim bugunluk bisey yok daha oncede yazdigim gibi.umudum.yok bugun olmassa yarin gelir bu kirmizilar cunku hicbir belirti yokcanimm hosgeldinn niye kabul etmiyelimmm , ekliyorun listeyee bat bugun o zamannnn varmı bi gelişmeee :18:
bir taraftan iyi ama diğer taraftan da çok sinir bozucu bir şey cevap vermiyorlar ya tmm diyo adamlar bizde çıldırıyorum işte kendimizi yenemiyoruz
anladım canim hayirlisi olsun insallah..
iyi gunler teskr ederim canim bugunluk bisey yok daha oncede yazdigim gibi.umudum.yok bugun olmassa yarin gelir bu kirmizilar cunku hicbir belirti yok
buradayımbeklemelerdeyim kasık ağrım geçmedi hala..dün akşam taş gibiydi hareket edemedim..bugün ultrasona giricem başka bişey mi var diye..
o zaman ya beklee yada yarin sabah ilk idrarinla yap bizde sabrederizz napalimm
iyi gunler teskr ederim canim bugunluk bisey yok daha oncede yazdigim gibi.umudum.yok bugun olmassa yarin gelir bu kirmizilar cunku hicbir belirti yok
tatlimm ya bebis varsa
Hayirlisi tabiki basta ama hep iste amalar sizleri bilmiyorum yeni.taniycam kendim kirmizilara bir hafta kala bende.basliyo sikintilar uzgunlukler kendimi dinlemeler.ufff insan yoruluyo.beynim yoruluyo kirmizilar gelincede bunalim maaaann bitmez bu bebek.bekleyenlerin sikintilari rabbim.hayirlisiyla once tum isteyen kardeslerime sonrada bana nasip.etsin kucagimizi bos birakmasin dilerim.su mubarek cuma cuma serifin yuzu gozu hurmetine kabul.eder dileklerimiziCanım benimde senin gibi belirti yok fazla ama umudumuzu kaybetmiycez hayırlısı
kızlar gunaydınnnn ben geldımmm gızımmmmmmm basılsın gelemıodum ama anlatıcam çok konuşmaya ihtiyacımn var
bebegiiiiiiiiiiiiiimmmmmmhosgeldiiiinnn sefa getirdinnn noldu bakalimm sana anlat kuzummmmm
Dayanamadım yaptım suan tek çizgi eczacıyı dinleyip 1saat bekletilme bakalım nolucak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?