Hamile kalmayı bekleyenler

Sevindim canım halletmenize bende hiç uzatamam :))))

Şuan kasıklarım ağrımaya başladı adet olacak gibi yarın sabahı bekliyorum ya şimdi vücudum hiç rahat durmaz

hayırlısı bakalımmm... çok dinleme vücuduuu sennnn..

haaa bol fantezi varr kısmına koptummm yaaaa:)))

ay napcaz tatlimm mecbur yani boyle seyler hem trip atma kismini hamilelige birakalim sekerim kiyamazlarda bize dört dönerler etrafimizda, gün naz yapma günüdür deriz bizde..ahhh cok cekecekleri varrrr

ay napcaz tatlimm mecbur yani boyle seyler hem trip atma kismini hamilelige birakalim sekerim kiyamazlarda bize dört dönerler etrafimizda, gün naz yapma günüdür deriz bizde..ahhh cok cekecekleri varrrr

Zatenn bende o günleri bekliyorum inadına geceleri aşermesem ne olimm:) çookk çekecekleri var çokkk..

ayyyy hadii yapsanaa ne bekliyosunn heycanliyiz bizz duramayizz oylee hadi yap da kocaman bi hamileyiiiimmmmm yazzzz

Beni iyice heyecanlandırdınnnnn :)))))) ya ayıptır söylemesi wc ye uyandığımdan beri 3 kere gittim birkaç saat beklesem mi benim böbrekler süper hızlı çalışırda

ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah

haha canım benim yaa sana diyorum ama sende aynu benim gibisin tutamıyoruz kendimizi dimiii:))

ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah

ayy sagolsun benimkide gereğinden fazla sakindirrrr, bazen tartissam rahatlicam ama yokk adam hamur gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…