gunaydin canimm, hadi hayırlısı olsunn inşallah guzel haberler verirsin bizee
Sevindim canım halletmenize bende hiç uzatamam :))))
Şuan kasıklarım ağrımaya başladı adet olacak gibi yarın sabahı bekliyorum ya şimdi vücudum hiç rahat durmaz
Hep oluoo hep sormaa bız gecen ay yumurtlama gununde 1 hafta bıtunca evde hasta yattıkk😁😁
haaa bol fantezi varr kısmına koptummm yaaaa:)))
Hadi sende mii:)) tamda gunu
hep boyle mi denk gelir yaaa:))
Keske 2gun daha sabretseydinn:))) sen niye patladin:)
ay napcaz tatlimm mecbur yani boyle seylerhem trip atma kismini hamilelige birakalim sekerim kiyamazlarda bize dört dönerler etrafimizda, gün naz yapma günüdür deriz bizde..ahhh cok cekecekleri varrrr
Yapıcam ben sanırım testi bugun birazdaha bekleyim 3 tane test var birini yapayım
Yapıcam ben sanırım testi bugun birazdaha bekleyim 3 tane test var birini yapayım
ayyyy hadii yapsanaa ne bekliyosunn heycanliyiz bizz duramayizz oylee hadi yap da kocaman bi hamileyiiiimmmmm yazzzz
Durrr yapma bgn geçsinn yarın ilk idrarınla yap:))
evt yagece oniki olmuş rapor çıkartıyordu hala ben de dellendim işte sonuç elim elim üstünde
iki cilve yapsaydın yaaa:)))
benimde 6 şubatt :)))
ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah
Zatenn bende o günleri bekliyorum inadına geceleri aşermesem ne olimm:) çookk çekecekleri var çokkk..
ohhh superr bende temizlik yaptircam benimkinee
bak bi umut degilmidir bu kuzum, umutsuzluğa kapılmayalim olurmuu
ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?