canim benimmmm anlat gitsin zaten icinde kalip buyumesinn..kendini mutlu edecek bişeyler bul tatlimm muzik dinlemek yada alışveriş gibii azcik kafa dağıt enerji toplaa bakimm, lazim yani
daha aramadı dur biraz daha bekleyeyim bakayım ne olacak
tatlimm ama sen cok idrara ciktim demistinn yarinki ilk idrarinla yap mutlaka hadi insallahh vardir yaaa
ayyyy cok şımardiiiiiiiiiiiiiiiimmmmcokkk muTlu ettin beni kuzuum cok tesekkur ederiiimm, ama sizler olmasaydıniz bu topik de olmazdi sizler sayesinde pozitif ve moral dolu bi topik olduu ay sen kendinden haber ver bakiiiim yok dimi kırmızılaaaarr :18:
insallah gecikir da gelmez ay insallahhh rabbim bu mubarek aylarda yuzumuzu guldursun evet takmiycam aramiycamda gelirse yok zaten bisey birazda seni taniyim ne zamandir.istiyon sen ve ilk midüşünme simdi bunları canimm biliyorum cok zor ama belirti aramayi da birak, çünkü en net belirti adet gununun gecikmesii
aynen öle yapıorumda ınsan bazen doluyooo tatlımmm sen ne durumdasınnn canım
Kızlaaarrrr kavga yok kocişlerle bu aralar hele yum yum günlerindeee hiiççç yoookk
Bu arada bnmki hiç susmaz kavgada bnde susmamm bi o bi ben snra bırakır geçerim odaya o daha konuşurkenn :))
Hayirlisi tabiki basta ama hep iste amalar sizleri bilmiyorum yeni.taniycam kendim kirmizilara bir hafta kala bende.basliyo sikintilar uzgunlukler kendimi dinlemeler.ufff insan yoruluyo.beynim yoruluyo kirmizilar gelincede bunalim maaaann bitmez bu bebek.bekleyenlerin sikintilari rabbim.hayirlisiyla once tum isteyen kardeslerime sonrada bana nasip.etsin kucagimizi bos birakmasin dilerim.su mubarek cuma cuma serifin yuzu gozu hurmetine kabul.eder dileklerimizi
Canıııımsın:)) Valla tatlım yok şimdilik ama benim genelde bir kaç gün gecikebiliyor pko yüzünden( Hayırlısı bakalım.Çook büyük ihtimal gelir kırmızılar ( Ama moral bozmaaaak yoook:)) Artık önümüzdeki maçlara bakacağızzz:)))))))
giiiiiiiiiizzzzzzzzzz sen naptınn bebeğimmmm ne var ne yokkk ne durmdasınnn
Bizim çok şükürr dedim ya akşam sanki hiç bişe olmamış gibi geldi öpmeler sarılmalar seni özledimler.tabii bende suratt 5 karış dedim ki sabahtan akşama ne değişti ? sabah ne olmuştuki diyo bana . suratıma bakmadan giden sendin dedim sana sormalı aa bende diyorum bugün bişe unuttum sabah öpmedimmi seni falan diyo. sonra tekrar saılmalar falan hadi gelde uzat uzatabilirsennnn:))
Bizim çok şükürr dedim ya akşam sanki hiç bişe olmamış gibi geldi öpmeler sarılmalar seni özledimler.tabii bende suratt 5 karış dedim ki sabahtan akşama ne değişti ? sabah ne olmuştuki diyo bana . suratıma bakmadan giden sendin dedim sana sormalı aa bende diyorum bugün bişe unuttum sabah öpmedimmi seni falan diyo. sonra tekrar saılmalar falan hadi gelde uzat uzatabilirsennnn:))
Kızlaaarrrr kavga yok kocişlerle bu aralar hele yum yum günlerindeee hiiççç yoookk
Bu arada bnmki hiç susmaz kavgada bnde susmamm bi o bi ben snra bırakır geçerim odaya o daha konuşurkenn :))
valla ben ne durumdayim bilmiyorum tatlimm bi umutsuzluk karamsarlik ve bosvermislik icindeyim size umut olmaya calisiyoruum..bi acayip oldum su siralarr
mrb canim parmakla.vajindan.bakabiliyosun ben kk dan ogrendim.yapanlar yazmis tabi.birde.eski kadinlar.boyle.anlarmis hamile olup olmadiklarini parmakla bakip parmagina bisey degerse adet olacaksin degmezsse hamilesinmis bende.bu ay bu hafta baktim tamda.adet tarihim.bakalim. Dogrumu bende.bilmiyorumevet yaa topik olarak bu konuda cok uyumluyuzz...
bende hiç duymadım da solemesi ayıp parmakla neye bakıyoruz onu anlamadım:))
Canım benim bazen 2 kat hassas günümüzde oluruz ya. cok takılma ama içinede atma tabiii. içine attıkçada sen yıpranırsın sorun ne bilmiyorum ama eger konusarak çözülecek bişeyse al oturt karşına konuş rahatsızlığını dile getir. hee yine anlamadılar mı o zaman salıver gitsin. he hee de geçç kenaraa..
aynııı bennnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa
benim koca beni bırakır söylenirim söylenirim o uyur bende deliririm
kırmızılar gelirse çok üzülecem ama kendime yediremiyom işte
valla ben ne durumdayim bilmiyorum tatlimm bi umutsuzluk karamsarlik ve bosvermislik icindeyim size umut olmaya calisiyoruum..bi acayip oldum su siralarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?