çok iyiibelirti hissetmeyenler ve bu ay olmaz diyenler hamile kaliyor çünkü genelde
aynenn cok sinir bozucuuucevap verseler de kavga etsekk ama bi suc işlediğimde de kolayca söylüyorum ay sen simdi barismanin yollarina bak yumurtlama gününde olacak is mi
olabilirmiki acaba? 2 gün önce kanda negatif çıktı bat 6 şubat olsa çıkardı kanda herhaldeama kasık ağrım çok fazla..1 ay önce muayenede doktor kist falan yok rahim temiz demişti..1 ay içinde oluşurmu bişey acaba neden bu kadar ağrım varki bir de 15 dakkada bir tuvalete gidiyorum
kızlar gunaydınnnn ben geldımmm gızımmmmmmm basılsın gelemıodum ama anlatıcam çok konuşmaya ihtiyacımn var
herkesleeee kavga edıorummmmmm kaynana görumce koca ayyy çok üstüme geliyolARRRR beeeee
Tatlim.hamilelikle.bi belirti yokki.ama adet belirtisi var gogus sis az sonra birde parmakla.biraz bakiyomusunuz bilmiyorum parmagina dokundugunda degerse adet olacaksin eger parmaga.bisey degmesse hamilesin demek.oluyoya ben baktim degiyo ayip.tir siylemesi kusuruma.bakmayin
Günaydın tatlımmm hayırdır bi sorun mu var canımmm?
olabilirmiki acaba? 2 gün önce kanda negatif çıktı bat 6 şubat olsa çıkardı kanda herhaldeama kasık ağrım çok fazla..1 ay önce muayenede doktor kist falan yok rahim temiz demişti..1 ay içinde oluşurmu bişey acaba neden bu kadar ağrım varki bir de 15 dakkada bir tuvalete gidiyorum
Varmis bende burdan kk.dan.ogrendim.eskiler.yaparmis evet.oyleymis de agri.yok.ne.yazikki bende.sadece sis biraz oda zaten oda benim adet belirtim her ay gogus d'en.anlarimay onu hic duymadim canim ama hamilelikte en erken belirti gogus agrisi diye biliyorum
canım aynı şeyleri yaşadım dr ye gııtım tam ıdrar testı yaptırdımm ve sistit olmuşun dedı ama kanamalı sıstıt kasık ağrım inanılmazdı yanı duşunn acıle gıttım
kan testi için daha cok erken tatlim naptin :)) dur bakalim gunun gelsin bi..sık idrara cikmak da belirti ama bu kasar erken cikarmi bilmiyorum..bak temizmis de rahim dur bakalim niye endise ettinkii
su siralarr herkesin kavga gunu galibaayy zaten bise oldugunda hepsi ust uste gelirrrr :44:
arasam hemen barışır duramaz ama ben de anlasın istiyorum işte sonuçta benim kdr oda istiyorsa bunu düşünmeli off nebileyim yanlış mı düşünüyorum acaba :44:
Varmis bende burdan kk.dan.ogrendim.eskiler.yaparmis evet.oyleymis de agri.yok.ne.yazikki bende.sadece sis biraz oda zaten oda benim adet belirtim her ay gogus d'en.anlarim
su siralarr herkesin kavga gunu galibaayy zaten bise oldugunda hepsi ust uste gelirrrr :44:
ay onu hic duymadim canim ama hamilelikte en erken belirti gogus agrisi diye biliyorum
ya ben çok alınganım yada üstüme çok gelıolar ben cevap vermıyorum içime atıyorumm oda beni yıprattı kontrool edılmekten nefret ederım şuan hem eşim hem ailesı benı böyle boğazlıyorkar gıbıı gelıoo ınanın ben uysalım aslında ama öyle ınsan kırmayı sevmem yanı ben bır sorun varsa bunu düzeltelım derımm ınanın benım aılem uzakta ben burda tekımmmm ayyyyyy ınanın ağlıyorum yanıı klevye nil nehrı gıbı olduuu
hadi yaa bende kanama yok ama bilemedimki sorarım bugün..
canım başka sıkıntılarımda vardı zaten kan tahlili vericektim vermişken hcg ye de bakılsın dedim..
canim onlar bizim kadar derin dusunemezlerkii..ve bu konular hakkinda bizim kadar bilgileri de yok, o yuzden naz yapmayi simdi birak ve hamileligine sakla
hımm anladım tatlim hadi hayırlısıyla git gel o zaman iyi haberler ver bize inşallah baska bi skintin yokturr
evet valla aynen öyleee herkesle kavga edıyorum hey heylerım tepemde ama geldım derdımı sıze anlatıyorum mutluyummmmm
evet yaa topik olarak bu konuda cok uyumluyuzz...
Canım benim bazen 2 kat hassas günümüzde oluruz ya. cok takılma ama içinede atma tabiii. içine attıkçada sen yıpranırsın sorun ne bilmiyorum ama eger konusarak çözülecek bişeyse al oturt karşına konuş rahatsızlığını dile getir. hee yine anlamadılar mı o zaman salıver gitsin. he hee de geçç kenaraa..
evet yaa topik olarak bu konuda cok uyumluyuzz...
bende hiç duymadım da solemesi ayıp parmakla neye bakıyoruz onu anlamadım:))
Canım benim bazen 2 kat hassas günümüzde oluruz ya. cok takılma ama içinede atma tabiii. içine attıkçada sen yıpranırsın sorun ne bilmiyorum ama eger konusarak çözülecek bişeyse al oturt karşına konuş rahatsızlığını dile getir. hee yine anlamadılar mı o zaman salıver gitsin. he hee de geçç kenaraa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?