gunaydin canimm, hadi hayırlısı olsunn inşallah guzel haberler verirsin bizee![]()
Yapıcam ben sanırım testi bugun birazdaha bekleyim 3 tane test var birini yapayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin canimm, hadi hayırlısı olsunn inşallah guzel haberler verirsin bizee![]()
Sevindim canım halletmenize bende hiç uzatamam :))))
Şuan kasıklarım ağrımaya başladı adet olacak gibi yarın sabahı bekliyorum ya şimdi vücudum hiç rahat durmaz![]()
Hep oluoo hep sormaa bız gecen ay yumurtlama gununde 1 hafta bıtunca evde hasta yattıkk😁😁
haaa bol fantezi varr kısmına koptummm yaaaa:)))
Hadi sende mii:)) tamda gunu
hep boyle mi denk gelir yaaa:))
Keske 2gun daha sabretseydinn:))) sen niye patladin:)
ay napcaz tatlimm mecbur yani boyle seylerhem trip atma kismini hamilelige birakalim sekerim kiyamazlarda bize dört dönerler etrafimizda, gün naz yapma günüdür deriz bizde..ahhh cok cekecekleri varrrr
![]()
Yapıcam ben sanırım testi bugun birazdaha bekleyim 3 tane test var birini yapayım![]()
Yapıcam ben sanırım testi bugun birazdaha bekleyim 3 tane test var birini yapayım![]()
ayyyy hadii yapsanaa ne bekliyosunn heycanliyiz bizz duramayizz oylee hadi yap da kocaman bi hamileyiiiimmmmm yazzzz![]()
Durrr yapma bgn geçsinn yarın ilk idrarınla yap:))
evt yagece oniki olmuş rapor çıkartıyordu hala ben de dellendim işte sonuç elim elim üstünde
![]()
iki cilve yapsaydın yaaa:)))
benimde 6 şubatt :)))
ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah![]()
Zatenn bende o günleri bekliyorum inadına geceleri aşermesem ne olimm:) çookk çekecekleri var çokkk..
ohhh superr bende temizlik yaptircam benimkinee![]()
bak bi umut degilmidir bu kuzum, umutsuzluğa kapılmayalim olurmuu![]()
ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah![]()