• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Sevindim canım halletmenize bende hiç uzatamam :))))

Şuan kasıklarım ağrımaya başladı adet olacak gibi yarın sabahı bekliyorum ya şimdi vücudum hiç rahat durmaz :1:

hayırlısı bakalımmm... çok dinleme vücuduuu sennnn..

haaa bol fantezi varr kısmına koptummm yaaaa:)))

ay napcaz tatlimm mecbur yani boyle seyler :9: hem trip atma kismini hamilelige birakalim sekerim kiyamazlarda bize dört dönerler etrafimizda, gün naz yapma günüdür deriz bizde..ahhh cok cekecekleri varrrr :47:

ay napcaz tatlimm mecbur yani boyle seyler :9: hem trip atma kismini hamilelige birakalim sekerim kiyamazlarda bize dört dönerler etrafimizda, gün naz yapma günüdür deriz bizde..ahhh cok cekecekleri varrrr :47:

Zatenn bende o günleri bekliyorum inadına geceleri aşermesem ne olimm:) çookk çekecekleri var çokkk..

ayyyy hadii yapsanaa ne bekliyosunn heycanliyiz bizz duramayizz oylee hadi yap da kocaman bi hamileyiiiimmmmm yazzzz :16::16::16::16:

Beni iyice heyecanlandırdınnnnn :)))))) ya ayıptır söylemesi wc ye uyandığımdan beri 3 kere gittim birkaç saat beklesem mi benim böbrekler süper hızlı çalışırda:1:

ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah :25:

haha canım benim yaa sana diyorum ama sende aynu benim gibisin tutamıyoruz kendimizi dimiii:))

ben az nalet değilim cnm başlarım senin işine gücüne diye hallendim sinirden gece uyumadım eşim hiç tartışmaz bile çok sakindir ben o kdr söylendim ettim o uyudu maşallah :25:

ayy sagolsun benimkide gereğinden fazla sakindirrrr, bazen tartissam rahatlicam ama yokk adam hamur gibii :1::1:

Back
X