• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Tşkr ederimm canımm..ya adetten 1-2gün önce kasıklarımda olur ağrım gelcepini anlarım şimdi yine öle..yumurtlama bu ay kaçtığı için ztn başkada bişi gelmio aklıma..dikkat ediyim ben biraz ayaklarımı sıcak tutmaya :))

evett tatlim aynen oyle ayaklarini sicak tut iki corap giy varsa ev botu giyy ohh mis :16:

evett tatlim aynen oyle ayaklarini sicak tut iki corap giy varsa ev botu giyy ohh mis :16:

Ev botlarımı hiç çıkarmıorum ztnnn :16: dün dışarda işlerim vardı biraz terle üşü arası bişi oldu ondan muhakkakk

Cabukmu??? 20 ay 2 karnımda ölüm bıraz bgun bunaldayım bgun böleee....

biliyorum ama en azindan soyle düşün hamile kalabiliyorsunn, ve o olumlerin nedeni önlenmediyse hayirli olan hamile kalman degildir suan için.. nedeni pıhtılaşmaydi sanirim bi sonraki hamilelik icin nasıl önlem aldilar canim

biliyorum ama en azindan soyle düşün hamile kalabiliyorsunn, ve o olumlerin nedeni önlenmediyse hayirli olan hamile kalman degildir suan için.. nedeni pıhtılaşmaydi sanirim bi sonraki hamilelik icin nasıl önlem aldilar canim

Evet pıhtılasma pıhtılasma oranım düşük ileri sevıyede degıl corasprın ocıorum bıde hamıle kalınca hergun ıgne vurulcam.. Bn hastalandgımda pedimde hep pıhtı pıhtı olurduu ama bn nedenını bılmıodum tabı sımdı coraspın kanı sulandrdıgından pempe pembe hıc pıhtı vs yok...

Evet pıhtılasma pıhtılasma oranım düşük ileri sevıyede degıl corasprın ocıorum bıde hamıle kalınca hergun ıgne vurulcam.. Bn hastalandgımda pedimde hep pıhtı pıhtı olurduu ama bn nedenını bılmıodum tabı sımdı coraspın kanı sulandrdıgından pempe pembe hıc pıhtı vs yok...

bak bi umut degilmidir bu kuzum, umutsuzluğa kapılmayalim olurmuu :54:

Günaydınnn Kızlarrrrrr
Batı geçenler ne alemdeler yok mu hayırlı bi haberrrr:))) Haftanın son günü iyi haberler almak istiyoruzzzzzzzzzzzz......

Slmlar kizlar bende araniza yeni katildim bende oncelikle bir kizim.var ve simdi.ikinciyi istiyorum 19 aydir calismalardayiz ama tik yok her kirmizilarda uzulmekten yoruldum ve sizinle moral.bulmak istedim.umarim kabul edersiniz 31 ocak yani yarin bekleme gunum.insallah olmaz ama hiiiicc umudum yok

Hoşgeldin aramızaa canımcım . Rabbim kızını bağışlasın kaç yaşında? Moral bozmak yok bk en azından bi kızın var biz hala beklemedeyiz. Rabbim zamanını bekliyordur merak etme tatlım.

hepinize gunaydinnn kuzucuklarrr :3: napiyorsunuzz nasılsınız yaaa dun konuşmadık kimseylee.. bat gecenlerrr bi ses verinn meraktan çatladımm birinin acilisi yapmasi gerekkk :49:

Evet tatlım dün yoktunn. valla bi açılış olsa iyi olurr herkese moral kaynağı olur..:

Gece geldı cnm kırmızılar butun hece agladım esımle bırbırımıze grdık o aglamader ben aglarım vsvsvs ....

Aaaa duymamış olim . ağlamakta ne tamam bende aynı senin gibi oluyorum gecen ay ağla ağla bittim ama faydası yok. Eşinede yansıtma bak onuda üzüyorsun. stres nyapmamaya calış tatlım biliyorum demesi zor bende stres yapıyorum ama yinede vardır bi hayır diyorummm dimiiii moralk bozmak yok ya bugün ya yarın o bebek o göbişee girecek Allah'ın izniyleee.. sonraa doğduğunda bak teyzeleri neler yapacak ona:))) poposuna poposuna vurcaz ağlattın anneni diyee:)))

Hoşgeldin aramızaa canımcım . Rabbim kızını bağışlasın kaç yaşında? Moral bozmak yok bk en azından bi kızın var biz hala beklemedeyiz. Rabbim zamanını bekliyordur merak etme tatlım.

Evet tatlım dün yoktunn. valla bi açılış olsa iyi olurr herkese moral kaynağı olur..:

Aaaa duymamış olim . ağlamakta ne tamam bende aynı senin gibi oluyorum gecen ay ağla ağla bittim ama faydası yok. Eşinede yansıtma bak onuda üzüyorsun. stres nyapmamaya calış tatlım biliyorum demesi zor bende stres yapıyorum ama yinede vardır bi hayır diyorummm dimiiii moralk bozmak yok ya bugün ya yarın o bebek o göbişee girecek Allah'ın izniyleee.. sonraa doğduğunda bak teyzeleri neler yapacak ona:))) poposuna poposuna vurcaz ağlattın anneni diyee:)))

evett tatlim dışardaydim tüm gunn ondan giremedimm..siz eşinle bi sorun yasamissiniz ama halledilmiss dimii :16:

Günaydın bugün regl günüm henüz olmadım yarın sabah ilk idrarında yapmayı düşünüyorum çok heyecanlıyım...Eczacı bir tanıdık bebek küçük olunca hormonlar az salgılandığı için adet gününde yada ertesi gün test yaptığımızda 1 saat beklemeliymişiz silik çizgi çıkarsa umut varmış hemen kan testi yaptır dedi

evett tatlim dışardaydim tüm gunn ondan giremedimm..siz eşinle bi sorun yasamissiniz ama halledilmiss dimii :16:
evet canım hallettikkkk.. Diyorum ya uzatamıyorummmmmmmm bi türlüüü:)))

Günaydın bugün regl günüm henüz olmadım yarın sabah ilk idrarında yapmayı düşünüyorum çok heyecanlıyım...Eczacı bir tanıdık bebek küçük olunca hormonlar az salgılandığı için adet gününde yada ertesi gün test yaptığımızda 1 saat beklemeliymişiz silik çizgi çıkarsa umut varmış hemen kan testi yaptır dedi

Hadi bakalımmm bizde heyecenala bekliyoruz hayırlı haberleriniiii:))

iyi yapıyosunnn sekerimm yoksa nasil gelecek bebislerr, trip atmak yok tartismak yok bol fantazi Varr :9:

gunaydin canimm, hadi hayırlısı olsunn inşallah guzel haberler verirsin bizee :16:

Sevindim canım halletmenize bende hiç uzatamam :))))

Şuan kasıklarım ağrımaya başladı adet olacak gibi yarın sabahı bekliyorum ya şimdi vücudum hiç rahat durmaz :1:

Back
X