aynen canm buyukler derkj rahım kendını hazrlıyo burda bı arkadasta ole oldu smdı hamile inş canm sen sıkıntı yapma zaten sonucta 1 cıcıgun var
çok saol cnm baya moral oldu bu, inşallah hepimizin haberlerini alırız sırayla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canm buyukler derkj rahım kendını hazrlıyo burda bı arkadasta ole oldu smdı hamile inş canm sen sıkıntı yapma zaten sonucta 1 cıcıgun var
bende ayak yanması yok canım..bir de yarım saatte bir tuvalete gidiyorum afedersiniz az bişey yapıp çıkıyorum..ama karnımı çok rahatsız ediyo tuvalete gitmek zorunda kalıyorum..bebiş yoksa da inşallah kötü bişey yoktur :26:
ohooo süper ozamn senn sırtın yere gelmez rahat ol
ovulasyon günümden beri kasık ve bel ağrısı var dün gece uykumdan uyandırdı kasık ağrısı..derinden gelen bi mide bulantısı düne kadar şişkinlik vardı..migrenim var normalde 3-4 ayda bir ağrım olur ama geçen günden beri migrenimi tetikleyen bir ağrı var ama migren kadar dayanılmaz değil..benim sadece adet günü kasık ağrım olur aralarda hiç olmaz ama bu ay bebeğe niyetlendik diye kendi kendime mi yapıyorum bilemedim..adetime 10 gün var testte yapamıyorum boşa gitcek yoksa..yarın genel cerrahiye gidicem apandist veya idrar yolları iltihapı olabilir mi diye :26:..
kıızzz geleyim valla şööyylee karşılıklı yeriz tatlılarımızı:)))
ben kendımı tupe hazrlıym en kotu ıhtımdl dıye onceden olsa korkuyodum bıde dıyolar ya tup yaptrcktım hamıle kaldım dıyeayy bu konuda barti öyle olsun yahu :)
çok saol cnm baya moral oldu bu, inşallah hepimizin haberlerini alırız sırayla![]()
ben kendımı tupe hazrlıym en kotu ıhtımdl dıye onceden olsa korkuyodum bıde dıyolar ya tup yaptrcktım hamıle kaldım dıye
inş cnm ya stres yapma
inşallah hamılesındır..
evet yaa adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim diyolar:)))
bir de kafamı dağıtmak için tatile gittik bebek fikrini çıkardık hamile kaldım diyolar.valla sırf bu yüzden bidaha ki ay tatile gidesim var:))))
cnm ben o tatılolayını denedım malesf olmadı:)))) bıde nasılumutlandm bı gorsen
haha:))))millet tatilde bebek fikrini düşünmüyo,bizde bebek olsun diye tatile gidiyoruz olmaması normal:))))
aynen cnm yaa neler denedım bı bılsen kendıme guluym kandırmaca oynuyoz
ilişkiden sonra bacakları havaya dikiyoruz ya,artık ustalaştım nerdeyse kafamın üzerinde durabileceğim:))))))))
ilişkiden sonra bacakları havaya dikiyoruz ya,artık ustalaştım nerdeyse kafamın üzerinde durabileceğim:))))))))
Hahahhhh zeynepp yaa koptum gülmekten o halimi düşününce :))
Hahahhhh zeynepp yaa koptum gülmekten o halimi düşününce :))
kızlarrrrrr hepinize selammm :))) geçmişi okiyim gelcemm şimdii :))
cidden komik ya bişey sorcam bazı yerlerde sabah beraber olmak gerekiyo falan dıyor ne kadar doğrudur bide ne kadar yatmak lazım sizce kızlar
as cnm geyık muhabbetı işte gecmş gecmişte kaldı sen takvım yap ya
aynen öylee ya neyse :)))) ya ben tablo yapacam da şu sayfa başında olanlar gibi yapmak istiyorum sinir oldum beceremedim onu bi türlüü![]()