• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

bende ayak yanması yok canım..bir de yarım saatte bir tuvalete gidiyorum afedersiniz az bişey yapıp çıkıyorum..ama karnımı çok rahatsız ediyo tuvalete gitmek zorunda kalıyorum..bebiş yoksa da inşallah kötü bişey yoktur :26:

cznm sen ıdrar yollarını usutmussun ıhmal etme urologa gt

ovulasyon günümden beri kasık ve bel ağrısı var dün gece uykumdan uyandırdı kasık ağrısı..derinden gelen bi mide bulantısı düne kadar şişkinlik vardı..migrenim var normalde 3-4 ayda bir ağrım olur ama geçen günden beri migrenimi tetikleyen bir ağrı var ama migren kadar dayanılmaz değil..benim sadece adet günü kasık ağrım olur aralarda hiç olmaz ama bu ay bebeğe niyetlendik diye kendi kendime mi yapıyorum bilemedim..adetime 10 gün var testte yapamıyorum boşa gitcek yoksa..yarın genel cerrahiye gidicem apandist veya idrar yolları iltihapı olabilir mi diye :26:..

inşallah hamılesındır..

ben kendımı tupe hazrlıym en kotu ıhtımdl dıye onceden olsa korkuyodum bıde dıyolar ya tup yaptrcktım hamıle kaldım dıye

inş cnm ya stres yapma

evet yaa adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim diyolar:)))
bir de kafamı dağıtmak için tatile gittik bebek fikrini çıkardık hamile kaldım diyolar.valla sırf bu yüzden bidaha ki ay tatile gidesim var:))))

evet yaa adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim diyolar:)))
bir de kafamı dağıtmak için tatile gittik bebek fikrini çıkardık hamile kaldım diyolar.valla sırf bu yüzden bidaha ki ay tatile gidesim var:))))

cnm ben o tatılolayını denedım malesf olmadı:)))) bıde nasılumutlandm bı gorsen

Back
X