Hala aklıma takılıyor?...

Söyledi zaten eşimle aram yok mahkeme için danistim dedi nasıl olr diye dedi
o gece eşin sana yakalanınca kadınla muhakkak konuşmuştur, aynı şeyleri söyleyelim diye.

sen daha başındasın, onlar tur bindiriyor yalanlarına.

Foyası ortaya çıktıkça yeni yalanlar düzmüş. Hangisi dogru hangisi yalan gel de ayıkla şimdi.

Ailesi istemiş buda kabul etmiş ama gönülsuz etmiş bu konuda eminim çünkü bütün sulalesibiliyor söyleyen çok oldu sonra istememis ben buna isinamiyorum diye sevemedm diye
O zamanlarda belki bu özlem vardı eşi yakalayamadı bahane olarak ısınamadım dedi. Ama seninle evlenmek için neden o kadar uğraştı?

Bilemedim şimdi. Ama aldattığı kesin çünkü benim eşimde bi keresinde gece sen uyu ben yatarım dedi. Bende kıllandım. Uymuş gibi yaptım. Aldı telefonu gitti başka odaya. Sonra bir kaç saat sonra geldi. Telefonu bi baktım. Erotik video. Sabah burnundan getirdim fitil fitil. O gün bu gün her gün adam akıllı telefonu kapatır benimle uyur. Taviz verirsen ezilirsin unutma

İnanmak istemiyorsunuz. Bence tavrınızı koyun aynısını ona yapsanız o ne tavır takılırdı diye sorun. Zaman isteyin yüz vermeyin kaybetme korkusundan gözü kimseyi görmeyecektir. Ama hazmedemem diyorsanız vakit kaybetmeden ayrılın.

Hala diyir gece hic beraber yatağa girmeyiz ya önce girer uyur yada bende sonra gelir döner yatar

Bu bayram giderim tamam dedim ama gelmem biraz kalırım dedim annemler de dedim kafamı toplicam dedim he he diyo bana yani gidemezsin gibisinden

Aldatılıyorsun,her manada.. bunda karmaşık
Bir şey yok..aklınız sanırım ne yapacağınız konusunda karışık

Hiç bir erkek çıkıp seni aldattim,kandırdım demez.
Tabi inkar edecek kıvıracak.
Daha çok küçüksün esin ergenken kandirmis sözleriyle ama bu yüzde yüz doğru diye bir şey yok :/

İyi düşüneyim diyorum....En sevimli açıklama eşin çok cahil dusunememis oluyor...
Bu kadar cahil ama köylü kurnazi birini evime koca evladıma baba ister miyim...
İstemem yaaa....Bunun daha ne oyunları olur onunla mı uğraşacağım bir ömür...

Ya bu insanlar böyle yalan uydururken cidden karşısındaki inanır diye mi düşünüyorlar ?

Bunun ismi kesinlikle aldatmak bence tırı mırı bilmem nesi yok .

Malesef çocuğun var o yüzden direkt kolayca ayrıl demek zor ama keşke ayrılabilsen . Böyle şüphelerle yalanlarla yaşamak çok zor .

Konuyu yariyi kadar okudum com igrenc bi durum gerisine gerek yok
Zaten gevsegin biri kocan durust olmadigi ilk vatsap olayindaki pozisyonundzn belli
Seni ilk esinddn neden ayrildigi konusundada aldatmistir mutlaka bir sebebi vardir
Belki onada boynuzu takarken yakalanmis
Eski este postayi koymustur kimmm bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…