Hala aklıma takılıyor?...

Bakalım bu bayram neler olacak yine arakadaslarimla bulusacagım deyip duruyordu kimle gidecek Ne yapacak. Kurcalama diyorsunuz ama benm de tek sorunum emin olmak sadece kendimce diyorum ki aceba gerçekten arkadaş boyutundamiydi yada hersey üst ustedemi geldi tesadufmu hersey anlattiklari gibi mi ama sonra da yine yok diyorum ikilemin arasında gelip gidiyorum tabiiki emin olsam durmam burda ne demek bir başkasıyla gönül eglendir ve bana koca diyr gel bende zaten bundan emin olmak için danisuyorum size nasil yol izlemeloyim onu soruyorum

En son da onurun esiyim dememin sebebi kız aynen şöyle dedi onur sen ne sacmaliyosun ben sana sadece bir konu hakkında danistim arkadaş gibi sen bana böyle yazmazdın sık sık ben sana yazıyordum genelde ne demek istiyorsun derdin ne falan aç arıyorum çabuk arıyorum neden acmadin falan yazdı bidaha arıyorum yazdı benle oyle dedim snr onuru aradım o seni hiç aradım diye oda dediki ya konuşmuyorum artık sadece bir kere aradı bende acmadim zaten dedi

Bazen sağlığımızi psikolojimizi korumak adına gerçekleri inkar ederek yaşarız..ben bunu yıllarca yaptım sonra Birgün öyle bir acı çektim ki uyandim,siz yapmayin gerçekleri görün uyanmak için kendinizi bnm kadar yipratmayin...

Bu yazdığı mesaj öyle şüphe uyandırıcı ki
''Ben sana sık sık yazardım, sana bir konu danıştım'' bu cümleler resmen öğretilmiş cümleler..

demek ki numarası hala eşinin telefonunda kayıtlı.
hani silmişti eşin?
ayrıca 5 dk cıvık cıvık konuşup, aniden ciddileşmesi vs gayet aldatmaca.

Şimdi yazdim bayramdan sonra abim gelecej onunla bir gideyim ben kafamı toplamak için dedim birsey demedi yazdım Soğuksun söyle böyle ne alaka deyip duruyor

Üstüne üstlük birde resim at deyince bitince atarım fln demesi off
sen de haklısın.
elle tutulur gözle görülür delil arıyorsun.
eşine inanmış gibi yap.
gece uyuduktan sonra telefonu kurcala. er geç hata yapacaklar.

Whatsapp webden takip et.
Gerçi herşey ortada ya neyse..

Cok komik bir diyalog olmuş bu. Kadın lakayt lakayt yazarken, üstelik onur neden gizli hesap açtın ne alaka dememişken, birden esinin agzıyla konuşması. Sadece bir konuda danıştım ne ya.

Kocanın en çok aradığı no sen değilsin bu kadın, artık neler neler danıştıysa. Kocan hukukçu mu, avukat mı da gece gündüz hele gecenin kör vakti kadınla boşanma konuşsun. En fazla 10 dakika ben bunu bunu yaptim der biter, saatlerce ne anlatabilir?

Bariz sekilde aldatıliyorsun ve üstüne keriz yerine koyuluyorsun. Kocan da, kadın da seni resmen aptal yerine koymuş. Yerinde olsam kadının kocasına ulaşır bu rezile nafaka ödemesinden kurtarırdım. Kocana dicek lafim bile yok, büyük yüzsüzmüş..

Kaynim çok dedi bana mani olma bu kadının kocasıyla konuscam diye ben engel oldum herzaman çünkü emin olamadım bilmiyorum şundan. Korkuyorum ya gerçekten doğruysa ve eşimin suçu yoksa ama sonra diyorum bu kadına bu kadar civik konuşmasına zemin hazirlayanda kendisi

Eşinizin ailesine bahsedin durumdan

İşin Özeti kız konuşmalarından işkillenip seninkini aradı etekleri tutuştu birlik olup çevir kazı yanmasın yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…