Çünkü uyandı artık, daha profesyonel kandırıyor seni. Kanıt manıt zor bulursun artık.Şimdi herzaman bakıyorum teline hiç birşey yok ona dair
Tabiki de yasimida sorun ettiler ama en çok o konuyu. O daha ağır bastı yirmi de olsan daha büyük olsan bu evlenmis ayrılmış guvenmeyiz dediler. Yaşı hala söylüyorlar hala lafını ediyorlar ama onları dinlemedim iste bana söz geciremedilerVay be ailen 16 yaşında evlenmeni tuhafsamadı da adamın evlenip ayrılmış olmasını tuhafsadı demek ki ne değişik hayatlar var.Komple nerden tutsan elinde kalıyor konu allah çocuklarının yüzünü güldürürsün sen kendi hayatını kendin yakmışsın sana diyeceğim yok
Önce ki eşinden neden ayrılmış?Tabiki de yasimida sorun ettiler ama en çok o konuyu. O daha ağır bastı yirmi de olsan daha büyük olsan bu evlenmis ayrılmış guvenmeyiz dediler. Yaşı hala söylüyorlar hala lafını ediyorlar ama onları dinlemedim iste bana söz geciremediler
sen facete yazışırken onlar da whatsapp ta yazıştılar ve hemen anladılar senin tuzağını.Kızlar bunu ona sorduğumda yani neden yalan söyledin ve neden cekindin erkek ismi ile kaydettin o gece beni görünce tedirgin oldun dediğimde korktum dedi yanlış anlamadandan korktum dedi şimdi kadın desem dedi yanlış anlayacak tin başka yerlere çekecektin dedi huyunu kiskancligini bildigim için söylemedim dedi
E ne diyelim yaşa o zaman kendi secimlerini.Muhtemelen aldatılıyosun yada aldatılacaksım gidişat onu gösteriyorTabiki de yasimida sorun ettiler ama en çok o konuyu. O daha ağır bastı yirmi de olsan daha büyük olsan bu evlenmis ayrılmış guvenmeyiz dediler. Yaşı hala söylüyorlar hala lafını ediyorlar ama onları dinlemedim iste bana söz geciremediler
Anladiysan bende bunlari duymak istiyorum zatenOkudum ve anladım, bana tebrikler
Uzun uzun yazmak isterim ama canını sıkabilir yazacaklarım..
Kadın sen olduğunu anladıktan sonra ciddileşmiş, zaten olay orda kopuyor
Çocuğunda varmış, ne diyim bilemedim..
siliyordur.Şimdi herzaman bakıyorum teline hiç birşey yok ona dair
Çok küçüksün, takip et çaktırmadan, ve bulur ispatlarsan sakın affetme, bir ömür bu adamın saçmalıklarını mı çekeceksin, yapan bir daha yapar, adam yalancılıkla usta olmuş bir kere. Hayatının kontrolünü eline al. Ah canım ah , 16 ne demek evlenmek için, çocukmuşsun dahaAilesinin herkesin haberi vqr kaynim yanımda eğer yengeme bir yamuk yap hiç birimiz arkandan durmayacagiz dedi. Kaynanam olmadık laf saydı ben gelini mi daha çocuk yaşta aldım sen ne boklar yiyosun diye birde üzerine agladi hüngür hüngür kayinbabam bidaha söylesem ortalık fena karışır
boşanmayacaksan mevzuyu kapa.Ailesinin herkesin haberi vqr kaynim yanımda eğer yengeme bir yamuk yap hiç birimiz arkandan durmayacagiz dedi. Kaynanam olmadık laf saydı ben gelini mi daha çocuk yaşta aldım sen ne boklar yiyosun diye birde üzerine agladi hüngür hüngür kayinbabam bidaha söylesem ortalık fena karışır