Hala aklıma takılıyor?...

Keşke kadına o anda hangi konuyu danıştınız diye sorsaydınız, eşinizle aynı şeyi söyleyip söylemediğinden anlardınız

Şimdi de arkadaşlarıyla takılmaya başladı eski arkadaş kadir adında birisi fırsat buldukça bulusuyor ve ben her bayram kendi ailesiyle memlekete yolluyor ben gitmiyorum git diyor kafa dağıt ben senin için diyorum yanlış anliyosun diyor

Vay be ailen 16 yaşında evlenmeni tuhafsamadı da adamın evlenip ayrılmış olmasını tuhafsadı demek ki ne değişik hayatlar var.Komple nerden tutsan elinde kalıyor konu allah çocuklarının yüzünü güldürürsün sen kendi hayatını kendin yakmışsın sana diyeceğim yok

Tabiki de yasimida sorun ettiler ama en çok o konuyu. O daha ağır bastı yirmi de olsan daha büyük olsan bu evlenmis ayrılmış guvenmeyiz dediler. Yaşı hala söylüyorlar hala lafını ediyorlar ama onları dinlemedim iste bana söz geciremediler

Okudum ve anladım, bana tebrikler
Uzun uzun yazmak isterim ama canını sıkabilir yazacaklarım..

Kadın sen olduğunu anladıktan sonra ciddileşmiş, zaten olay orda kopuyor
Çocuğunda varmış, ne diyim bilemedim..

Bu erkeklere hiç mi güvenemeyeceğiz.

Bence acabası geçmiş bu olayın basbayağı var bi entrika.

Olayı akışına bırak. Şimdi onlar daha temkinli olacak. Sende inanmış ayağına yat ve açık ara eline kesin bi kanıt geçtiğinde ailesinin önünde herkese herşeyi açıkla. Görsün ne demek.

Sinir oluyorum bu erkeklere her zaman eşime diyorum. Beni aldatacaksan önce boşa sonra ne b*k yiyorsan ye.

Yazık günah yaş 16 da evlen çocuk ver. 20 yaşında yaşadıklarına bak.

Biliyorum hata ettim diye birde Özür diledi ama inan sana karşı yanlış birsy yapmadım dedi sadece arkadaş olarak konu danisti bende cevap verdim dedi ama saç boyası nerden ciki kadına soruyorum komik geldi bana diyoki zaten saximin rengini biliyor ben öylesine yazdım dedi manyak kari

sen facete yazışırken onlar da whatsapp ta yazıştılar ve hemen anladılar senin tuzağını.

yaşın küçük ve safsın.
aldatıldın mı bilemem ama kocan o yola doğru koşuyor.

Ailesinin herkesin haberi vqr kaynim yanımda eğer yengeme bir yamuk yap hiç birimiz arkandan durmayacagiz dedi. Kaynanam olmadık laf saydı ben gelini mi daha çocuk yaşta aldım sen ne boklar yiyosun diye birde üzerine agladi hüngür hüngür kayinbabam bidaha söylesem ortalık fena karışır

E ne diyelim yaşa o zaman kendi secimlerini.Muhtemelen aldatılıyosun yada aldatılacaksım gidişat onu gösteriyor

Anladiysan bende bunlari duymak istiyorum zaten

Şimdi herzaman bakıyorum teline hiç birşey yok ona dair
siliyordur.
yakalandı çünkü.
tedbirli artık.
seni evden bayram seyran bahanesiyle göndermeye çalışması vs hep kötü işaret.

Çok küçüksün, takip et çaktırmadan, ve bulur ispatlarsan sakın affetme, bir ömür bu adamın saçmalıklarını mı çekeceksin, yapan bir daha yapar, adam yalancılıkla usta olmuş bir kere. Hayatının kontrolünü eline al. Ah canım ah , 16 ne demek evlenmek için, çocukmuşsun daha

boşanmayacaksan mevzuyu kapa.
kan gövdeyi götürse de ayrılmayacaksan, boşuna ortalığı karıştırma.

Konunuzu okurken aklımdan 20yaşında gençliğin başında bir bebekle evlilikte bunu yaşıyorsa

40 yaşında hayatın orta evresinde hangi sorunu yaşayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…