Hala aklıma takılıyor?...

Anladiysan bende bunlari duymak istiyorum zaten :KK43:
Canım bende duymak istediklerini dile getirmek istemiyorum, seni daha fazla üzmemek adına..
Negatif düşünüyorum eşin hakkında..
Vereceğin karar sadece seni ilgilendirir, bir şansmı verirsin yoksa baybaymı dersin bilemem.
Hakkında hayırlısı olsun ..

Kızla konuştuk whatsppi vardı bende drumlarima falan bakıyordu gecenlerde baktım resim yok ya numaramı sildi ya da engelledi whatspptan. Bu konuşmaları yaptigimizda kız hem onuru hem beni çok önceden faceden engellemis sorduğumda ben yanlış anlaşılmasın diye ikinizide engelledim dedi ustune üstlük bide durumuna kocasöyle beraber fotosunu koymustu

Ailesinin herkesin haberi vqr kaynim yanımda eğer yengeme bir yamuk yap hiç birimiz arkandan durmayacagiz dedi. Kaynanam olmadık laf saydı ben gelini mi daha çocuk yaşta aldım sen ne boklar yiyosun diye birde üzerine agladi hüngür hüngür kayinbabam bidaha söylesem ortalık fena karışır
Ortalığı mı düşünüyorsun. Otur izle o zaman. Sen sessiz kalırsan daha fazlasını yapacaktır.

Eğer kadın evliyim çocukluyum derken doğru söylüyorsa kendi evliliğinde de rezillik çıkmasın diye sizi ikna etmeye uğraşmış.Eğer şimdi eşinize inanıp bir şey olmamış gibi devam ederseniz muhtemelen sizi bu defa daha profesyonel olarak aldatmaya devam edecek.Sizi salak yerine koyuyorlar eşiniz belki de başka bir hat aldı evde olmadığında ordan konuşuyor kadınla

Kızla konuştuk whatsppi vardı bende drumlarima falan bakıyordu gecenlerde baktım resim yok ya numaramı sildi ya da engelledi whatspptan. Bu konuşmaları yaptigimizda kız hem onuru hem beni çok önceden faceden engellemis sorduğumda ben yanlış anlaşılmasın diye ikinizide engelledim dedi ustune üstlük bide durumuna kocasöyle beraber fotosunu koymustu
sonuçta iki taraf da yalan söylüyor.
başka face hesabı açmak 1 dk sürer.

boşanacak ama kocişinin fotosu var.

yersen.

Diyorum bazen aceba gerçekten doğru mu belkide arkadaşça mi sakalastilar bilmiyorum offf iclerinde art niyet olmadan. Bunu unutamiyorum
Saç rengine kadar danıştığına göre üzgünüm ama bence durum ciddi. Hem de neden gece konuşuyorlar gündüzler çuvala mı girmiş? Eşiniz hiç inandırıcı değil.

Beni gercekten aldatan bir insanla neden evli kalayım ama işte ispat yok elimde net birsey soylememiyorum
ortada hiçbir şey yok madem neden ikisi ağız birliği ederek sana yalan söylüyorlar?

O kadar açık ki
Bir görüşme söz konusu
Siz fake hesap açınca da muhtemelen eşinizi arayıp bundan bahsetmiş eşiniz onu uyandıronca da kıvırmaya başlamış.
Yalnız 16 yaşında evlenmek nedir yahu
O yaşta sevmekten ne çıkar
Çok yazık olmuş

Çok üzülüyorum ya çok değişti sogudum o olaydan sonra tartisinca üste cikiyo sen uzak duruyosun diyo halbuki sarılıyor um öpüyorum hemen geri çekiliyor zorla yapar gibi. Geçen tartıştık çiçek yollamis seni kırdım için özür dilerim seni seviyorum diye

İşte olay tamda bu hani bosancakti hani arası kötüYDÜ kafayı yicem
ortada çok pis oyun dönüyor.
olan sana ve evladına olacak.
affetsen unutamayacaksın, güvenemeyeceksin.
boşanma kararı almak zor.
daha çok delil istiyorsun da bundan sonra zor.
çok dikkatli davranacaklardır.

Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum bende mi soğuk davransam diyorum beceremiyorum

Çok üzülüyorum ya çok değişti sogudum o olaydan sonra tartisinca üste cikiyo sen uzak duruyosun diyo halbuki sarılıyor um öpüyorum hemen geri çekiliyor zorla yapar gibi. Geçen tartıştık çiçek yollamis seni kırdım için özür dilerim seni seviyorum diye
elbette seni suçlayacak kendisini aklamak için.
sen üstelersen çirkinleşebilir de.

Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum bende mi soğuk davransam diyorum beceremiyorum
karar senin hayat senin.
ya kocana inanıp devam edeceksin ya da göz yumacaksın.
sen kocanı sevdiğin için konduramıyorsun ama o seni sevdiği için yalan söylüyor.

sevgi anlayışınız farklı.

X