Hala aklıma takılıyor?...

Kız senin yazdığını anlamış uyanmış lafı çevirmiş açıkçası

Esin seni aldatmış . Yalan söylemiş.

20 yaşındasın 4 yıllık evlisin 2 yasında cocugun var hayatı erken yaşta jet hızıyla yaşadıgınız için aklı dışarı kaymış olabilir.

Kafam allak bullak aslında sorarsaniz son zamanlarda eşimden hiçbir sıcaklık hissetmiyorum çok aci

Egitimime devam ediyorum bunu da kendi söylemişti hatta anneme söz veriyorum sonuna kadar arkasındayım okusun diye demişti aol de devam ediyorum

Tek teselli neden yapsın diyorum beni çok sevdi ve insan ikinci evliliğin de neden hata yapsın tekrardan yuvasi Dağılsın

Orası doğru eminim peki ya saç boyası hiic bende napim işte boyadı da kurumasini bekliyorum ???
Diğer kızların söylediği gibi tavrınızı koyun ,açıkça eşinizle konuşun, biraz çabalasın o da yoksa sürekli bu şüpheyle yaşanmaz sonuçta hoş bi muhabbet değil

Tek teselli neden yapsın diyorum beni çok sevdi ve insan ikinci evliliğin de neden hata yapsın tekrardan yuvasi Dağılsın
Çünkü boşandıktan sonra daha iyisini -yani seni- bulmuş, niye şimdi de daha iyisini bulmayayım diye düşünüyor. Doyumsuzluk, arsızlık, başka bir şey değil. Kendisi her haltı yemişken 16 yaşında daha dünyadan bihaber saf, temiz bir kızla evlenmiş, hak ettiğinden çok daha fazlasını elde etmiş. Bu öküzün kendisini bir şey sanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Kafam allak bullak aslında sorarsaniz son zamanlarda eşimden hiçbir sıcaklık hissetmiyorum çok aci
kendini teselli etmeye çalışırken düştüğün çelişkili ruh hali.

sevse yalan söylemezdi, alışkanlık, ailesinin sert tepkisi, çocuğunuz, sen.
sonuçta evi kurulu düzeni, eşi çocuğu var. o kadın onun için bir hiç olsa diyebilirdik ama onunla bir geçmişi var. anlık bir hata ya da heyecan arayışı da değil. belki de çok uzun zamandır var da sen yeni farkettin.

Karşıma alip konuşcam hemi ? Adam daha ufak bir muhabbet etmiyor benle

sevdiği kızı bekaretle aşağılayan böyle adamlar genelde gözü açılmamış, saf, küçük yaşta kızlarla evlenirler düzen bozulmasın diye.

Bakicam ama gerçekten şunu istiyorum ki biraz ondan uzaklaşmak beni biraz ozlesin ne biliyim beceremiyorum çok özlüyorum belki o beni okadar özlemiyo

Bakicam ama gerçekten şunu istiyorum ki biraz ondan uzaklaşmak beni biraz ozlesin ne biliyim beceremiyorum çok özlüyorum belki o beni okadar özlemiyo
illa ki özler.
sonuçta hayatında 2-3 kadın olması hangi erkeğin hoşuna gitmez?

Ailen destekçi değil mi? Zaten çocuk yaşta gitmişsin, geçtiğimiz 4 yıl sana bakmaları gerekiyordu, en az 10 yıl onlarla yaşasan müstehak.
Ailem annem babam abim ablam herkes tetikte hele abim herzaman soruyor nasılsın bir durum yok demi diyr sonuna kadar arkamdalar ama iste evim ailem çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…