karar senin tabi ki.Ailem annem babam abim ablam herkes tetikte hele abim herzaman soruyor nasılsın bir durum yok demi diyr sonuna kadar arkamdalar ama iste evim ailem çok zor
her insan hata yapar.Onlar degil benimbenim.önüme gexemediler iste
Bu bana göre düpedüz ALDATMA! DırKızlar Merhaba nolur aklımı kurcalayan bu şeye bir açıklık getirelim. Dört senelik evliyim ve iki yaşında oğlum var yirmi yaşındayım. Eşim ise 29. Esimin önceden bir evliliği olmuş aile zoru ile üç ay sürmeden bosanmis . Ve gerçekten severek evlendik aşık olduk zor oldu ama Kavuştuk aileleri ikna ettik bizimkiler karşı çıktı tabi evlenmis boşanmış sen bekarsin diye. Kayınlarim kayinbabam kaynanam kısaca esimin bütün ailesi çok temiz insanlar iyi insanlar arkadaş gibiyiz. Dükkan ortakligimiz vqr esim orda kurye pide fln dağıtiyo kaynim da orda çalışıyor eşimle. Arkadaş ortamida gozlemlerime ve çevreye dayanarak temiz gidip geliyoruz esleriyle fln aile ziyaretleri. Konuyu uzatmiycam. Kızlar son zamanlar esim çok ilgisiz soğuk davranmaya başlamistı ve telefonla ugrasiyor du sürekli sadece k. Vadisi izliyor yani tel de ama kendine whatsapp açtıktan sonra takibe aldım. Birgün yine tel elinde ben yatcam dedim odaya gittim yaklaşık bir saat baktım çevrimiçi sürekli. Tabi isgillendim. Snr mutfağa şu içmeye diye kalktım ben görünce birden dogruldu koltuktan sen daha yatmadin mi ne geziyorsun diye cikisti. Bi nevi eli ayağı dolaştı. Tabi ben ertesi gün şüphe edip teli elime aldım onder kankam diye kaydetmis bi numara hemeb whatssptb baktım bi kadın resmi. Sordum bu kim bu mu onder diye o gün gece cevrimiciyken gece bide dört tane msj atılmış geri silmiş normalden ama kayıtlar duruyor arama kaydinda. Neyse dediki ne biliyim sevgilisi glb dedi AVM de güvenlik dedi neyse no dan isim sorgulama yaptım tam yaparken gördü boşa yapma tamam dedi o kiz dedi. Benim eski arkadaşım dedi adı ozlem dedi dün bununla konuştun demi dedim yok mok dedi sonra eve t dedi sadece bir konu hakkında danisti dedi ne dedim ben evlendim boşandığı için bana sordu dedi kadın kocasıyla arası yokmuş ayrilmak mis buna sormuş sen bilirsin başından geçti dava açsam aceba çocuğumu alır mı fln diyr halbuki esimin çocuğu da yok. Sadece onu danisti dedi bende sinirlendim bir kere aranır sorulur herzaman herzaman mi sordu yazdı dedim sonra ben yazdım sdc napiyon işiniz noldu diye dedi o gece dedi. Numarayı sil fln dedim yok dedi silmedi sonra yanımda sildi ertesi gün baktım yine duruyor. Üstüne üstlük sık gorusulenler listesinde en basta. Kaynima dedim böyle byle pda eşimi skstrmis benim kötü niyetim yok yardimci olmak istedim demiş neden benim hakkımda böyle düşünüyoruz fln. Sonra yapamadım içim içimi yedi çok önceden esimin Facesine taa 2007 yılın kadar indim baktim ozlem diye bir kız arkadaşı vqr oraya yazmış ozlem bakire değil sonra geri yazmış ozlem Özür dilerim seni seviyorum fln eski bunlar. Sonra araştırdım o ozlem bu ozlem . Aldım karşıma eşimi konuştum dedim bu ozlem o demi diyr evet dedi ama inan o zamanlar çocuktum içimde ona ksesi bise yoktu sadece dalgası konusmusum dedi ben seni ne zorluklarla aldım sana nasıl böyle birşey yaparım dedi annenin babanin suratına nasıl bakarım benim oğlum var mutlu Yuvam var dedi. Ama haklisin ozur dilerim dedi konusamam lazım dedi ama yine arar danisirsa cevaplarım dedi sırf iyi niyetim yardimci olmak için dedi. Neyse snr yine olmadı esimin adıyla yine fake hesap actim faceden kıza yazdım ben onur özlem bana brdan yaz diye esim isgilleniyor dedim kız söyle yazmış hahahaha lan yazmış bari başka isimle acsayın değiştir ismini resmini anlar seninki yazmış sonra yazdim ki eee sen napiyosun yazmis ki hiç napim boyadida bekliyorum yazmış bu rengin koyusu olacak yazmış sanki ondan önce eşime demiş sacimi boyatcm diye. Çek yolla resmini dedim olmaz yazmış bitsin öyle yollayim yazmış böyle böyle gevşek gevşek konuşurken birden ciddilesti seninkinden esin çok tatlı muhabbetleri başladı onlara sahip çık falan snr onur sen bana böyle yazmadin hayırdır noluyo ben sadece sana bir konuda danistim ne bu gevseklik arkadaşım yazmış derdin ne yazmis önce kendi gevsek konuşup sonra böyle demesi? ??? Snr dedim ben onurun esiyim ne gerek vardi böyle şeylere no ver aricam dedi kadin aradı sonra siz yanlış anladınız ben sdc bir konuda danistim sadece arkadaşız ben evliyim çocuğum var sadece sakalasma amacı o şekilde yazdım falan rahatsız oluyosaniz bidaha aramam onuru bu şekilde konuşma geçti ama hala o kuaför muhabbeti benim canımı sıkıyor ve ta mesajlara baktın göre buraya da bakar anlar seninki demesi bunlara sakalasma amaçlı diyo kadın. Birde foto ce bakim erkek var mı diye msj atmistim çekip atmisti salonu onurun azından. Kafam çok karisik...
Yok. Sivasliyim :)Azeri falan mısınız, konuşma tarzınız onların konuşmasını anımsattı..eğer Azerî iseniz onların kültürüne göre yorum yapcam ben de..
BilmiyorumBence aralarında bişey varsa mutlaka devamı gelecektir gizli gizli bi şekilde takip et bakalım. Aralarında bişey olduğuna emin olursan ne yapmayı düşünüyorsun?
illa ki özler.
sonuçta hayatında 2-3 kadın olması hangi erkeğin hoşuna gitmez?
Bi yakınımın kocası da yapıp yakalanınca evden kovulup ağlayıp yalvarıp barışınca tekrar yapıp tekrar ağlayıp yalvarıp tekrar barıştı.Kızlar konduramiyorum eşime, kemalim yapmaz olayina döndü buu neden yapsın mutluyuz ne biliyim ve gercekten beni çok istedi çok sevdi kapimda yattı agladi zirladi bilmiyorum yaa pozitif dusunmektende kafam allak bullak kafayı yicem