Hala aklıma takılıyor?...

Ailem annem babam abim ablam herkes tetikte hele abim herzaman soruyor nasılsın bir durum yok demi diyr sonuna kadar arkamdalar ama iste evim ailem çok zor
karar senin tabi ki.
ya inanmış gibi yapıp kocanın çapkınlıklarına göz yumarak evli kalacaksın.

ya da sevgilisine postalayacaksın. sen ve evladın ailenin yanında el üstünde tutularak yaşayacaksınız.

Bence aralarında bişey varsa mutlaka devamı gelecektir gizli gizli bi şekilde takip et bakalım. Aralarında bişey olduğuna emin olursan ne yapmayı düşünüyorsun?

Üzgünüm ama herşey belli. Eşinizle konuşun ya o kızı hayatından tamamiyle çıkaracak yada sizin ve evladınızın o evde isi olmadiğı anlatın. En azından blöf yapın belki işe yarar.
Kusura bakmayın o kadını midem kaldırmadı...

Bu bana göre düpedüz ALDATMA! Dır

Kafanız mı daha karısık yoksa yazınız mı inanin benim de kafam karısti. Kesinlikle resti cekin. Yasiniz kucuk cocuk da var vazgecilmez saniyor kendini belli ki beyefendi

Ben şimdi ne okudum, neden okudum? Okuduklarımı anlamakta güçlük çeksem de anladığım tek şey tüm bunlar normal değil.

Yaa ben şuna takıldım . O kadar soracak insan varken kalkıpta eski hemde evli ve üstelik kendisi de evli bu ahlde eski sevgilisine ulaşıp soru soruyor. Bu ne lakaitlik,bu ne gevseklik ikisinde ki ?

Durum ortada aklınıza takılması gereken olaylar yaşanmış zaten. Maalesef eşiniz hiç inandırıcı değil kadın da aynı şekilde. Bundan sonra açıkta vermeyecektir konuşmaya devam ediyorsa eğer.

Azeri falan mısınız, konuşma tarzınız onların konuşmasını anımsattı..eğer Azerî iseniz onların kültürüne göre yorum yapcam ben de..

Şuan yapacağım şey zamana yaymak galiba ama emin olursamda naparim bilmiyorum

Eskisi gibi size yakın değilse aklında başka kadın var.Ciddi manada sizi kaybetme korkusu yaşamadıkça vazgeçmesi zor.Güven duygusu zedelendi mi tamiri neredeyse imkansız.Daha yolun çok başındasınız büyüklerinize danışın bir ömür zindan gibi hayat geçmez.

Bi yakınımın kocası da yapıp yakalanınca evden kovulup ağlayıp yalvarıp barışınca tekrar yapıp tekrar ağlayıp yalvarıp tekrar barıştı.
Tekrar tekrar
Sanalmış öncekiler sonra reel de yakaladı karısı.

Ben bir ay daha süre veririm çaktırmadan gözlemlerim ve pat telefonunu alır bakarım kayıtlara hala duruyorsa mahkeme kağıdını muhatap bile olmadan gönderir giderim. Sakın çocuk yapayım deme bundan

Devlet nikâhınız var mı?varsa kaç yıllık.resit olmayan biriyle evlilik nasıl oluyor?bunları yaz da ........ valla söylenecek çok şey varda ...........bip bip bip
Kendimi bipliyorum

Henüz gençken ve önünde fırsatlar, yollar varken boşan. Anlattıklarına göre eşin seni aldatıyor. Ben olsam bunu kendime yakıştıramazdım. Ne münasebet canım başka kadının saçının boyası,bakireliği, boşanması, erkek ismiyle kaydetmeler , gece konusmalar... Yol yakınken dön kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…