Hala aklıma takılıyor?...

Ben bir ay daha süre veririm çaktırmadan gözlemlerim ve pat telefonunu alır bakarım kayıtlara hala duruyorsa mahkeme kağıdını muhatap bile olmadan gönderir giderim. Sakın çocuk yapayım deme bundan
Şuan bişey yok ortada bakalım zaman

Bırak Allah'ını seversen ya
16 yaşında abin yaşında adamla evlen cocuk yap kaybetmekten korktum yanlıs anlamandan korktum demesine de İnan adam basbayağı iş çeviriyor arkandan falan da değil baya gözünün önünde

Yok. Sivasliyim :)
Peki öyleyse..inanın akıl vermek kolay, ama uygulamak zor.. Öncelikle ciddi bir şekilde burnunu sürtmeli, gözünü korkutmalısın.. Affedeceksen eğer.. Yok affedemeyecegim diyorsan yol belli..ama her ikisi için de iyi düşün..senin hayatın, senin tercihlerin..ama. Sunu da brlirteyim eşin burada pek de masum değil..bi galt karıştırayıp demiş, ağzına yüzüne bulaştırmış zaten.. Ayrıca maalesef bir daha eşinize güvenemeyeceksiniZ

Hala kendince onu aklamaya çalışıyorsun burdakiler ne dese de bosamayacaksin belli ilk karısının başını yakmis sıra sende geçmiş olsun

Aslında herşey gayet açık.
Eşinin o kadınla konuşmaları birşeyler danışmanın ve cevaplamanın çok ötesinde malesef.eşini kesin bir şekilde uyarmalısın.
Seni kandırmalarına musade etme.

Son düzenleme:
Yapma. Olaya iyi tarafından bakmaktan boynun tutulacak.

Yazdıkların çok karışık.
Ama aldatıldığın net.

Sen ztn herşeyi çıkarmışın ortaya buraya niye yazdın ki eşine kesin ve kesin olarak konuşmanı istemiyorum diyeceksin. Yok öyle yardım isterse konuşurum demek. Bidaki yakalanmasına yer yapıyor. Müsaade etme. Erkekler saftır salaktır bi bakarsın gönlü kayar. Kadın çok itici ne istediği belli deil.

Anladığım kadarıyla eşin malesef aldatıyor ... Sen sahte hesap açtıktan sonra eşinle konuşmuş o kız yazan ın sen olduğunu anlamış 180 ° dônmuş ... eşin tembilemiş... bundan sonra ne yapman lazım bilmiyorum .. buna en iyi sen karar verirsin .. Ben olsam kalmazdım yanında ama benim çocuğum yok senin var .. Hayırlısı olur inşallah

Keske kizla konusmayi biraz daha surdurseydin. Akilli davranmissin tum foyalari ortaya cikarmissin ama belkide tam donus noktadayken " ben onurun esiyim"demeseydin.

Ee her şey bariz ortada.. kocandaki cesarete bayıldım doğrusu sil dediğin halde silmicem demesi falan. Kocan da, özlemde gevşek arkadaşım net!

Eğer kocanız ile boşanmayı düşünmüyorsanız böyle mevzuları kurcalamayacaksınız.

Size yazılan yorumları ve cevaplarınızı okudum, eşinizin sizi aldattığını gözünüzle görseniz bile kadın kocamın aklına girdi diyecek bir potansiyel gördüm açıkcası.

Şahsi fikrim eşiniz sizi henüz aldatmamış ama o yolda iletliyor.

Sanki o fake hesapla konuştuktan sonra eşinizi aramış da, eşiniz ona 'O ben değilim eşimdir, dikkat et, şöyle şöyle yaz 'demiş de, ağız birliği yapılıp 'Sadece birşey danışmıştım' yazmış gibi geldi bana, tam da eşinizin dediği gibi 'birşey danışılmış' sadece.
Bilmiyorum dikkatli olmakta, gözlerinizi açık tutmakta fayda var derim ben

Herşeyi dokmussun ortaya aldatildigin kesin ama iyice ikna olmak istiyorsan bir de eşini dışarı çıktığında takip et gözünle gör emin ol. Adam daha ne yapsın boynuna bayrak mi açsın seni aldatiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…