♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben kaçamak yaptımmmmm:KK11:

1 tane kahveli bonbon
Bir de kızımın çikolatasının yarısı ( bim'in Hindistan Cevizli çikolatası:KK53:)

Regliden dolayı oldu galiba:oops:

45 dk walk at home yapacam, affettirir mi:KK17::KK17::KK17:
bim in de o çikiletaları çok güzel oluyor yaa :KK48:
neyse konumuza dönelim :KK11: bi daha yok aman sakın :KK20: spor yap ,iyidir spor :KK59:

yeşilçayımı içiiyorum. kızlar sarımsak çayı içen var mı arkadaşım içiyo iyi fln dedi ender saraçın tarifi
bende var sarımsak çayı. ama hazır poşetlenmiş sallama çay gibi. bir iki kere içtim sonra devamı gelmedi ama elimdeki bitsin diye içicem. faydasını bilmem ama sarımsak kokuyor mu sorusuna cevap verebilirim : kokmuyor :)

bende var sarımsak çayı. ama hazır poşetlenmiş sallama çay gibi. bir iki kere içtim sonra devamı gelmedi ama elimdeki bitsin diye içicem. faydasını bilmem ama sarımsak kokuyor mu sorusuna cevap verebilirim : kokmuyor :)
hım ben poşet kullanmamaya çalışıyorum evde yapıcam bakalım. yeşilçayı da kendim demliyorum

Kacamaklara son veriyoruz kizlar...
bu topikte kacamak yapmak yok dimedik mi...

bakalim yarın tutabilecek misiniz kendinizi
Ya valla doğru söylüyorsun, çok fena baktı çikolata masanın üstünden...

Tabi bahane bunlar, tutan tutuyor kendini arkadaşım:KK56:

VE HIÇBIR BAHANE DE BAŞARININ YERINI TUTMUYOR!!!

Umutsuzluğa kapılıyorum kaçamaklarımda:KK42:

Bu arada nasil olsa ilk gun 1 hafta da az da olsa zayiflarim deyip de kandirip kendinizi yemeyin kizlar. Bu sureci uzatir.
kendinize gelin bakalim yarinda menulerize bakacam bakalim. Kacamak yok.... sizin mezun olmaniz bize gore daha kolay ama....
dogru tespit olan zamana oluyor. ben topigi actim 78 buçukla bugüne 77.4 oldum tatli tambakcim bugünde 2 buçuk saat yürüdüm. insallah böyle dvam ederiz. umarim tatlı yemiyorsundur. yemezsek ölmeyiz :KK66:

dogru tespit olan zamana oluyor. ben topigi actim 78 buçukla bugüne 77.4 oldum tatli tambakcim bugünde 2 buçuk saat yürüdüm. insallah böyle dvam ederiz. umarim tatlı yemiyorsundur. yemezsek ölmeyiz :KK66:

Yok canim yemiyorum atrik. Bunda esimin de payi var tabi.iddiaya girdik onunla da o yuzden kendimi tutuyorum.
Ben de bahar temizligi bitsin yürüyüşe baslarim canım.kacamak yapma ama yaparsan da sporu aksatma. Basladin madem devamli olsun

Ya valla doğru söylüyorsun, çok fena baktı çikolata masanın üstünden...

Tabi bahane bunlar, tutan tutuyor kendini arkadaşım:KK56:

VE HIÇBIR BAHANE DE BAŞARININ YERINI TUTMUYOR!!!

Umutsuzluğa kapılıyorum kaçamaklarımda:KK42:

Umutuzluga kapilma ama kendini tutmayi ogren canim. Yakinda madem gebelik dusunuyorsun. 9 lu rakalmari gormek istemiyorsan gebeyken. 75 olmalisin bence

tut kendini.nefsinle mucadele et.

menümü bildireyim
sabah
2 haslanmıs yumurta
1 dilim lıght peynir
domates salatalık maydanoz
ara
1 elma
öglen
7 kaşık patates ve fasülye karısık pıyaz
4 tane ciğ köfte
ara
6 yulaflı form biskuvi
1 kasık cikolata
aksam
2 kase semizotlu yogurtlu corba ve salata

Sayfalar dolu yazmışsınız ne güzel hepsini okudum eğlenceli oldu. SBEDEN 2.5 saat yürüyüş için tebrik ederim. TATLITAMBAK boyumuzda benzer 1.73. Biz senle rakibiz:KK53: Ben bugün huzurlu değilim çünkü her akşamki gibi aç değilim aslında fazladan hiçbirşey yemedim ama yürüyüş yapmadigim için çok da yakmadım. Aniden misafir geldi planlar aksadi. Kızlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz telefonunuza program mi indirdiniz? Evde spora baslamaliyim yoksa işim yaş

Ay ben girmeeli baya sohbet edilmiiş :KK45:
4 gün içinde dikkat edebildiğim kadar ve teatox çayımla 800 gr verebilmişim iyi gittimi düşünüyorum ama bakalım her hafta umarım güzel rakamlarla karşılaşırım. Bu arada bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum şuan da evde göbek+bacak sıkılaştırma egzersizlerine ağırlık veriyorum kendimi iyi hissetmeye başladım baya motive oldum sizlerle beraber de. Haydi verelim şu fazla kilolarımızıııı!! :KK5:

Sayfalar dolu yazmışsınız ne güzel hepsini okudum eğlenceli oldu. SBEDEN 2.5 saat yürüyüş için tebrik ederim. TATLITAMBAK boyumuzda benzer 1.73. Biz senle rakibiz:KK53: Ben bugün huzurlu değilim çünkü her akşamki gibi aç değilim aslında fazladan hiçbirşey yemedim ama yürüyüş yapmadigim için çok da yakmadım. Aniden misafir geldi planlar aksadi. Kızlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz telefonunuza program mi indirdiniz? Evde spora baslamaliyim yoksa işim yaş
Ben evde leslie yapiyorum canim. Internetten indirmistim taaa uzun zaman once. Su an evde internet yok o indirdiklerimi acip yapiyorum. Bolgesel olarak da sworkit diye bir uygulama var indirip bakabilirsin

Ay ben girmeeli baya sohbet edilmiiş :KK45:
4 gün içinde dikkat edebildiğim kadar ve teatox çayımla 800 gr verebilmişim iyi gittimi düşünüyorum ama bakalım her hafta umarım güzel rakamlarla karşılaşırım. Bu arada bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum şuan da evde göbek+bacak sıkılaştırma egzersizlerine ağırlık veriyorum kendimi iyi hissetmeye başladım baya motive oldum sizlerle beraber de. Haydi verelim şu fazla kilolarımızıııı!! :KK5:
Tebrik ederimm 4 gunde 800 gram vermek kolay degil. Teatox cayi nedir:KK16:

X