♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sorma canim hic sorma anlatsam 10 0sayfa tutar yasamimi cok zor ama planli bir insanim mecburen oyle oldum
canım çıkıyorum şimdi gerçekten alah kolaylık versin , belki kız cocuklarıda zordur ama tecrübem olmadığı ıcın erken çocuklarının bakımının zor olduğunu düşünğyorum , kız anneleri alınmasınlar inanın tecrübem yok ama gerçekten 3 erken cocugu yetıstırmek zor olmalı , allah kolaylık versın canım , ama senin en iyi sekilde yaptığına emınım canım

Esimdende allah razi olsun bir elmanin iki yarisi gobiyiz bana cok yardimci opluyor yani diger erkeklere gore zaten mecbur ne yapsin
eş desteğı cok onemlı canım .. özellikle eşler çocuk bakımına pek karışmaz maalesef seninkının iyi olması sansınmış canım maşallah

Biraz bende dinlenicem kucukle babasi ilgilenicek aksam okunacak 4 sinif yazili var birde bogazimi tutucam vay anam vay dinlenim ben

[

Mate cayi var canim. Ben diyetisyene giderken vermisti o zamanlar baya bi aramistik bu kadar yaygin degildi. Simdi poset cayi bile var. Her yemekten 15 dakika kadar once iciyordum. Azaltiyor istahi.
sagol cnm mate cayı diye baharatçıdan mı isteyecegım yoksa belli bir markanın var mı ?[/QUOTE]

Dogadan'in mate isimli karisik bitki cayi vardi bir ara canim icinde mate de var baska bitkiler de vardi ama hala var mi bilmiyorum acikcasi.
Kusura bakma yemek yemeye gittim dee biraz gec oldu:oops:

evet iştah kesiyormuş bir de bağırsakları çalıştırıyormuş tabi. haliyle ödem de atar. ama tadı pek güzel değilmiş galiba. bir denemek lazım.

Tatli bir aromasi var. Benim kardesim bayiliyor. Ama ben kendinden tatli bitki cayi sevmedigim icin zoraki iciyordum canim. Kisiye gore degisir yani tadi. Onyargili olmayin diye tadi igrenc demediydim:KK70:
Tatli bitki cayi seven bunu da sever sanirim. Ben eksi buruk tadi olan caylari sevdigim icin hoslanmamistim yani:KK48:

ay ben de plates sevmiyorum yaaa. en uzun plates deneyimim 1 gün :KK70:
Sorma sorma ben de bir heves aldirdim topuydu lastigiydi minik topuydu ama bir kez denedim gerisi gelmedi indirdim hemen topu gozumun onunde durmasin diye:KK70:

Menumu yazayim

Sabah
1 kucuk ev yapimi pogaca
Peynir
Domates
SalatalikSalatalik

Aksam
1 kase Kesme corbasi (eristeli yesil mercimekli corba)
5 6 kasik Kabak havuc yesil biber sote ve kirmizi közlenmis biber ustune yogurt (bunun kisa bir adi olmali bence :KK53:)
2 catal mercimekli kofte

Mercimek dopingi yapmisim resmen:KK53:

Su: daha yarim litre ama yatana kadar 2 yaparim onu ben

Yatana kadar bir sey yemek yok artik sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahvemi icecegim iste biraz zaman gecince.

Spor da aksam leslie yapacagim 2 veya 3 mil.

Tatli bir aromasi var. Benim kardesim bayiliyor. Ama ben kendinden tatli bitki cayi sevmedigim icin zoraki iciyordum canim. Kisiye gore degisir yani tadi. Onyargili olmayin diye tadi igrenc demediydim:KK70:
Tatli bitki cayi seven bunu da sever sanirim. Ben eksi buruk tadi olan caylari sevdigim icin hoslanmamistim yani:KK48:

Sorma sorma ben de bir heves aldirdim topuydu lastigiydi minik topuydu ama bir kez denedim gerisi gelmedi indirdim hemen topu gozumun onunde durmasin diye:KK70:
ay aynı ben :KK70: bir heve aldım topu. onu şişirirken zaten anlamalıydım olacakları :KK70: topu bi şişirdim benden büyük zati ben mi topu kullandım top mu beni kullandı belli değil :KK70: bi daha da almadım elime:63: indirdim kaldırdım aynen :-)

kendinden tatlı bir tadı mı var hımm o zaman sevebilirim bir ihtimal :)

:KK70:
ay aynı ben :KK70: bir heve aldım topu. onu şişirirken zaten anlamalıydım olacakları :KK70: topu bi şişirdim benden büyük zati ben mi topu kullandım top mu beni kullandı belli değil :KK70: bi daha da almadım elime:63: indirdim kaldırdım aynen :-)

kendinden tatlı bir tadı mı var hımm o zaman sevebilirim bir ihtimal :)
:KK70::KK70:
Ayni sureci yasamisiz resmen. Bi de o topla normal el pompasi gondermisler dalga gecer gibi.:KK35: Yarim saat falan surmustur onunla ugrasmam:KK70: Topu sisirene kadar sabir sahibi oldum. Tek faydasi bu oldu bana. Bi de kollar calisti :KK70:

:KK70:
:KK70::KK70:
Ayni sureci yasamisiz resmen. Bi de o topla normal el pompasi gondermisler dalga gecer gibi.:KK35: Yarim saat falan surmustur onunla ugrasmam:KK70: Topu sisirene kadar sabir sahibi oldum. Tek faydasi bu oldu bana. Bi de kollar calisti :KK70:

benim de yarım saat sürmüştü.aynen hiç değilse kolum çalıştı diye düşünmüştüm ben de :KK70: :KK70: belli belli bizden platesçi olmaz :KK70: :KK70: :KK70:

benim de yarım saat sürmüştü.aynen hiç değilse kolum çalıştı diye düşünmüştüm ben de :KK70: :KK70: belli belli bizden platesçi olmaz :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen oyle valla olmaz:KK70:
O yerde yatip yuvarlanmali hareketlere de uyuz oluyorum ben topsuz yapayim desem o da yok yani:KK70:

2 buçuk saat yürüyüş yapip
geldim. bizim eve yakin yerde Açılış vardi kocaaaaaaamaaaan yesil ve sulak alan :) parklar bahceler yollar restorntlar harika sayfalar ilerlemiş hepsini okuyacam sonra . bu hafta 2 buçuk kilo vernek hedefim inşallah :KK73::KK73::KK73:
çok güzel yürümüşsün maşallah :)
selamlar spora gittim . dönüşte markete uğradım abur cubur almayınca boş çıktım :) diyetin bütçeye de faydas var en az 10-15 liralık alışveriş yapardım :)
bian abur cubur aldım çıktım gibi okudum mesajı :KK57: neyseki değilmiş:KK59:

X