- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz alta yazdimki görmeyin diye ama gormussunneyyyy o albeni de nedir
ama yenecekse kesinlikle sabah yenmesi en güzelidir
Ne oldu canim hayirdir. Paylasmak ister misinMerhaba kizlar bugun buraya gelecegimi dahi unutabilecegim bi gun yasadim kusuruma bakmayin tartilamadim sbeden
Bildirimi goremedimKilomumu yazıcam bildirim olarak
Muhteşem! Maaşallah canım
Paylaş tabiki ..kimse yazmasa bile hergun kendi disiplinni saglayabilmek adina yaz.Bu hafta motivasyonum yerlerde gezdiği için hepten saldım. Geçen hafta düşüş bekliyorum demiştin ama maalesef artı bile olabilir. İpin ucunu tutmam lazım. Ben de müsaadenizle ptesiden itibaren günlük yediklerimi ve evde yaptığım egzersizleri paylaşmayı düşünüyorum inşallah
-400 az degil tatlimm tebrik ederimGünaydın kızlaaaar!
Haftasonunu abartmadan geçirmek yeni haftaya güzel başlamaya vesile oluyor kesinlikle.
Bu pazartesi kilom: 71.4
Geçen Hafta 71.0'dım ama umutsuz ve mutsuz değilim.
400 gr 'ı bir günde silkeler atarım zaten.
Haftaya çok ama çok güzel olacağına eminim.
Hadi bakalimGunaydin kizlar
Gecen hafta 73.800
Bu hafta 74.700
900 gr. Artidayim malesef
1 haftadir spor yapamiyorum ve yiyorum cabuk gelen cabuk gider ve bugunden itibaren disiplinli bi sekilde devammmm.
Ogle ve aksami hafif tutarsan. Aksam 5 ten sonra yemezsen bol su icersen belki farkeder..54.2 çıktım galiba çoook yavaş gidecek bu kilolar ben de bu istikrar olmadıktan sonra ama bu hafta bikaç günlük bi işe girdim çalıştım falan dışarda yedim mecbur.
O zaman -300 yapiyorum. Listeye 76.100 yaziyorumKızlar Merhaba uğrayamadım hiç
Geçen pazartesi 77.3
Bugün 76.4 ( 2 bardak kahve ve 1 bardak su içmiştim aslında 75.8 filan çıkardı içmesem )
Teşekkür ederim bu sabah da 75 leri gördüm sonunda :)O zaman -300 yapiyorum. Listeye 76.100 yaziyorum