Başarılar tatlım .Kızlar sınavıma sayılı günler geldi son 2 gün 20 saat falanpek gelemiyorum Müdür bir yerlere gittikçe soru çözmeye çalışıyorum Benim içinde dua edin olur mu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Amin
bebek mi yoksa : ) ?kitaracım gönlümüz birde o yüzden böyle
amin canım rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla eylesin inşallah
benim ne istediğim mi
Sağol canım nasılsınBaşarılar tatlım .
iyiyim kaptanım çok sağol,ramazanda çok şükür iyi gidiyor,koşturmacalı telaşlı...
vayy çok sevindim,devlet hastanesindekine gidiyorum diyince acaba daha mı az ilgilenir diye düşünmüştüm ama tam tersiymiş çok iyiii
ayy hadi bakalım inşallah tez vakitte hedefe varırsın
canım emziriyorum o yuzden tutamıyorum , çokta susuyorum .
Insallah veririm eskisi gibi rejim konusunda kendime guvenım kalmadı
tutamıyorum bogazımı malesef
Özellıkle aksamları
Haklisin hatirlattigin iyi oldu dualarimi katliyim. Sizlerede edeyim sizde bana edin :*duaların kabul olduğu en mübarek ay,günler .....kiminkinin kabul olacağı belli olmaz belki benimki kabul olur diye yazayım dedim :)
dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Allay yardimcin olsun canimKızlar sınavıma sayılı günler geldi son 2 gün 20 saat falanpek gelemiyorum Müdür bir yerlere gittikçe soru çözmeye çalışıyorum Benim içinde dua edin olur mu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Amin
Allah razi olsun canim..ben edecem senin icin dua. ALLAH gonlundekini hakkinda hayirli eylesin duani kabul etsin inşAllahrabbim emeklerinizi yerde koymasın karşılığını alın derslerinizden geçin okullarınızı bitirin inşallah
nehirnil111 sbeden ve diğer tüm öğrenciler...
kızlar benimde bu aralar rabbimden hayırlısıyla çok istediğim birşey var benim içinde dua ederseniz çok sevinirim,rabbim hepinizden razı olsun inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım benimde idare eder notlarım ama final daha zor ve karışık bütün ünitelerin üstünden geçiyorsun nereden geleceği belli olmuyor ve 1 ay var aralarındaAllay yardimcin olsun canim
Benimde 10 tane 2 gun sonra
Ilk notlar berbat .
inşallah istediğin olur canım benim .
bebek mi yoksa : ) ?
Allah razi olsun canim..ben edecem senin icin dua. ALLAH gonlundekini hakkinda hayirli eylesin duani kabul etsin inşAllah
Amin canim.. az kaldi gunaydin diyrdum yeni kalkinca :)amin amin,hep diyorum hayırlısıyla ve hayırlısıysa olsun
yok kızz,ben bebek isteyecek yaşları geçtim,rabbim isteyene versin aratmasın,bende var 1 tane ona hayırlı ömür versin, o konuda başka bir isteğim yoktur
sendende allah razı olsun canım, rabbim hepimizin dularını kabul etsin hakkımızda hayırlı etsin
Tesekkur ederim canim.öyle cok zorRabbim yardımcın olsun canım benimde idare eder notlarım ama final daha zor ve karışık bütün ünitelerin üstünden geçiyorsun nereden geleceği belli olmuyor ve 1 ay var aralarında
Aynen canım çok zor durum Allah yardımcımız olsunTesekkur ederim canim.öyle cok zor
- Her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır.
- İki hafta bildirim yapmayan silinir.
- Her hafta birinciler seçilir.
hedf kg 80 grubu ilk kg 22 mys 29 mys ?/160 @tezbitsin 90.9 ?/165 @gullnkizi 84.3
hedf kg 70 grubu ilk kg 22 mys 29 mys 55/164 sbeden 82.5 76.9 75.9 /1 smykmy 77.9 - 76.1 62/158 @Heart of Gold 80.6 71.2
hedf kg 60 grubu ilk kg 22 mys 29 mys 50/167 @mevsimsiz- 68 60/165 @kakaovanilya 72.5 64.2 ?/170 @evlimutlu9 66.4 59/160 @eylul7158eylul 63.5 64.5 /158 aktayarda 64.5 64.5
hedf kg 50 grubu ilk kg 22 mys 29 mys 55/160 begum75 68.5 53/163 @denizdilan 62 46/165 @beyaz lotus 65 50/160 @minerva1988 53.9 54/153 @miraycan84 60.2 ham ile
hedefine ulaşıp mezun olanlar @su321 _ 56 nehirnil111 _50 @ElifAlperMehmet _56 @Kafkanistan _65
Tamam canim. Pazartesi ilk bildirimini bekliyorum.. ismini pazartesi kilo bildirimi yaptiginda kayit edecgm.Bende zayiflamak istiyorum boyum 1.66 kilom 63 hedefim 55
Katilabilirsin tabi :) hedefe kac yazayim. Pazartesi ilk bildirimini bekliyrm bildrm yaptgnda listeye gececgm adini canim. Bu kilolari neye borclsun.Bende katılabilirmiyim kilom 102 boyum 1.72