♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hedefim 70 kiloları insülin direncine borçluyum ="sbeden, post: 51628793, member: 409967"]Katilabilirsin tabi :) hedefe kac yazayim. Pazartesi ilk bildirimini bekliyrm bildrm yaptgnda listeye gececgm adini canim. Bu kilolari neye borclsun.[/QUOTE]
Hedefi

Hedefim 70 kiloları insülin direncine borçluyum ="sbeden, post: 51628793, member: 409967"]Katilabilirsin tabi :) hedefe kac yazayim. Pazartesi ilk bildirimini bekliyrm bildrm yaptgnda listeye gececgm adini canim. Bu kilolari neye borclsun.
Hedefi[/QUOTE]
Zayifladikca o direnc azalacak canim. Kararli ol yeterki mucadele edeceksn. Zayifladikca iyi hissedeeceksn

Arkadaşlar insülin direnci için ilaç kullanan varmı ilaç beni daha kötü yaptı sokağın ortasında fenalaşıyorum bu sık sık olmaya başladı

kızlar bir sey soracagım ,
aylık mutfak masrafınız ne kadar ? ben cocuklarıma kendım bakamıyorum yine calısmaya basladım ,barı diyorum şimdi biraz kenara atmalıyım yoksa bu gidisle cocuklarıma hıc kendım bakamayacagım .
Ne kadar harcıyorsunuz ? Ne kadar yeter , ben mi cok harcıyorum acaba ,

sbedencım izin verırmısın zayıflama topıgı bu ama , izin vermezsen sorun degıl canım .

aylık mutfak masrafınız ne kadar ? ben cocuklarıma kendım bakamıyorum yine calısmaya basladım ,barı diyorum şimdi biraz kenara atmalıyım yoksa bu gidisle cocuklarıma hıc kendım bakamayacagım .

sbedencım izin verırmısın zayıflama topıgı bu ama , izin vermezsen sorun degıl canım .
valla canım bu beslenme tarzına ve nereden alışveriş yaptığına göre değişir. ben tek yaşıyorum, evime en yakın market migros olduğu için oradan alışveriş yapıyorum, zayıflamamı yavaşlattığı için kırmızı eti bir süredir neredeyse hiç tüketmediğim ve hiç atıştırmalık almadığım için ortalama 1000-1200 harcıyorum. ama diyette olmadığım zamanlar bu miktar 2000'i geçebiliyor. ama ben harcamalarıma hiç dikkat etmeyen, müsrif bir insanım. alışveriş yapmasını bilen, hesaplı bir insan bu miktarı kesinlikle yarıya indirebilir.

Ne demek canim istedigin her konuda yazabilirsin. Memnun olurum. Rahat ol..

Ben pek bisey almiyorum. Bizde pek yemek pismez. Adam eve her zaman gelmiyor. Kahvaltiyida evde yapmiyor. Oglenide hep disarda yiyor. Bende kendime ozel bisey yapmiyrm. Kizimda pek bisey yemiyor. Biseylerde bitmek bilmiyor boylelikle.

Ne demek canim istedigin her konuda yazabilirsin. Memnun olurum. Rahat ol..

Ben pek bisey almiyorum. Bizde pek yemek pismez. Adam eve her zaman gelmiyor. Kahvaltiyida evde yapmiyor. Oglenide hep disarda yiyor. Bende kendime ozel bisey yapmiyrm. Kizimda pek bisey yemiyor. Biseylerde bitmek bilmiyor boylelikle.
canım vallahi bu aralar pek keyfim yok , bu işim yüzünden benim çocuklarım senelerce heder oldu , büyük oglumun psikolojisi bile bozuldu yani kucugune cok kendim bakmak istedim malesef imkanlar el vermiyor Istanbul gibi yerde , ama
hem iş hem cocukların stresi asırı bunalıyorum , biraz biriktirsem hemem işten cıkacagım ama kısacagım bir mutfak masrafımız var ondan sormustum canım . Tasarruf etmem lazım benım .Senin mutfak masrafın azmıs evet ama eşinin dışarıdan yemesi aslında masrafları arttırır bence . Gerçi İstanbul dışı yiyecek konusunda daha ekonomık biz burada elmanın kılosunu 5tl ye alırken babamlar butun kıs 1 tl ye yedıler . Çocuklar olunca bazı şeylerden kısılmıyor :KK43:

canım vallahi bu aralar pek keyfim yok , bu işim yüzünden benim çocuklarım senelerce heder oldu , büyük oglumun psikolojisi bile bozuldu yani kucugune cok kendim bakmak istedim malesef imkanlar el vermiyor Istanbul gibi yerde , ama
hem iş hem cocukların stresi asırı bunalıyorum , biraz biriktirsem hemem işten cıkacagım ama kısacagım bir mutfak masrafımız var ondan sormustum canım . Tasarruf etmem lazım benım .Senin mutfak masrafın azmıs evet ama eşinin dışarıdan yemesi aslında masrafları arttırır bence . Gerçi İstanbul dışı yiyecek konusunda daha ekonomık biz burada elmanın kılosunu 5tl ye alırken babamlar butun kıs 1 tl ye yedıler . Çocuklar olunca bazı şeylerden kısılmıyor :KK43:
Kusura bakma canim. Yazamadim. Ailemin sehrindeyim. Ramazan vs derken..
Simdi nasilsin. Hiç kendini sıkma mutfaktan vs. Sıkmayla olacak is degil. Isten kacta cikip eve gidiyorsun. Uzme kendini bendr calismiyorum evdeyim ama kizima senin ogullarina verimli oldugun kadar olamiyordurum. Calismiyorum ama bende de stres cok. Buludungn sarttan daha kotu haller var canimm relax ol dolu tarafindan bak . Kendini uzme yani

X