♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayirli ramazanlar :KK37: aminn amin
Ilk gun regl oldum henuz baslayamadim. Sen nasilsin canim nasil gidiyor ramazan .

iyiyim kaptanım çok sağol,ramazanda çok şükür iyi gidiyor,koşturmacalı telaşlı...

evet eşim de göbekten rahattsızdı yoksa tümdeğerleri çok iyi çıktı... 10 kg verse yetiyor, 3 kg sunu verdi zaten
fark var hatta eşim dedi ki ( kontrolden çıkınca) değişiklik iyi geldi sana psikolojik olarak bak veriyorsun dedi hem de aç kalmadan falan evet dedim çok güleryüzlü ve pozitif bir de benim burdaki ilk gittiğim diyetisyendi zaten beni tanıyor böyle daha iyi oldu.

vayy çok sevindim,devlet hastanesindekine gidiyorum diyince acaba daha mı az ilgilenir diye düşünmüştüm ama tam tersiymiş çok iyiii
ayy hadi bakalım inşallah tez vakitte hedefe varırsın

Kızlar sınavıma sayılı günler geldi son 2 gün 20 saat falan :deli:pek gelemiyorum Müdür bir yerlere gittikçe soru çözmeye çalışıyorum :KK53:Benim içinde dua edin olur mu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:dua:Amin:KK36:

Son düzenleme:
Kızlar sınavıma sayılı günler geldi son 2 gün 20 saat falan :deli:pek gelemiyorum Müdür bir yerlere gittikçe soru çözmeye çalışıyorum :KK53:Benim içinde dua edin olur mu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:dua:Amin:KK36:

rabbim emeklerinizi yerde koymasın karşılığını alın derslerinizden geçin okullarınızı bitirin inşallah
nehirnil111 nehirnil111 sbeden sbeden ve diğer tüm öğrenciler...

kızlar benimde bu aralar rabbimden hayırlısıyla çok istediğim birşey var benim içinde dua ederseniz çok sevinirim,rabbim hepinizden razı olsun inşallah:KK15:

rabbim emeklerinizi yerde koymasın karşılığını alın derslerinizden geçin okullarınızı bitirin inşallah

kızlar benimde bu aralar rabbimden hayırlısıyla çok istediğim birşey var benim içinde dua ederseniz çok sevinirim,rabbim hepinizden razı olsun inşallah:KK15:

Amin kuzum inşallah canım arkadaşım :nazar::KK200:

Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı eylesin inşallah hakkında hayırlı olanı da ömrüne nasip etsin duaların dileklerin kabul olsun kuzucum :nazar::KK37:

Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı eylesin inşallah hakkında hayırlı olanı da ömrüne nasip etsin duaların dileklerin kabul olsun kuzucum :nazar::KK37:
oyy canım benim nasıl duygulandırdın bir bilsen :cry:
amin amin rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul buyursun hayırlı eylesin inşallah,canım benim yaa :KK19::KK200::KK60::KK68:

Amin inşallah Begüşüm o kadar iyi birisin ki Rabbim de ömrünü öyle güzel eyler inşallah :KK60:
:olamaz::olamaz::olamaz:utandırdın beni:olamaz::olamaz::olamaz:
teşekkür ederim canım benim o senin kendi gönül güzelliğin:KK200:
yufka yüreklim,iyi niyetlim benim :KK36::KK200:
rabbim hepimizin ömrünü hayırlı güzel eylesin,hayırlılarıyla karşılaştırsın bizi inşallah:nazar:

oyy canım benim nasıl duygulandırdın bir bilsen :cry:
amin amin rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul buyursun hayırlı eylesin inşallah,canım benim yaa :KK19::KK60::KK68:

bakıyorum da kızlar övgüler iltifatlar uçuşuyor.:KK200:

Rabbim gönlünüze göre versin ne geçiyorsa kalbinizden tez zamanda olsun inşallah:dua::dua::dua:

nehircim başarılar sınavlarında.

begüm acaba sen ne istiyorsun ki merak ettim şimdi :confused:

Rabbim gönlünüze göre versin ne geçiyorsa kalbinizden tez zamanda olsun inşallah:dua::dua::dua:

kitaracım gönlümüz birde o yüzden böyle :KK200:
amin canım rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla eylesin inşallah
benim ne istediğim mi :sus:

Amin canım benim inşallah inşallah seninde gönlüne göre olur:nazar: :KK200:Nasılsın canım :KK36:

inşallah istediğin olur canım benim .

X