Gün Gün Intermittent Fasting(IF)

11. Gun

10.30
Gunaydin :)

11.30
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
1tatli kasigi recel

16.30
Turk kahvesi
1 hurma

18.30
Salata
3 catal yogurtlu mantar

21.30
1 kucuk kase yagsiz tuzsuz patlamis misir

Bugun reglimjn ilk gunuydu yatarak gecti cay falan icemedim yemegimin saati de sarkti ustune patlamis misir da tuz biber oldu yarin mumkun oldugu kadar gec kahvalti yapmam lazim

12. Gun

9.00

10.30
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 lokma peynir

14.30
Sade nescafe
1 hurma
5 findik

16.30
1.5 kase mercimek corbasi

20.30
Sade Türk kahvesi

13. Gun

11.30
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
2 parca peynir
3 zeytin 2 tatli kasigi recel

16.30
Yarim cay bardagi lohusa serbeti

19.00
Yarim kase mercimek corbasi
1 porsiyon ciger kavurma
2 dilim ekmek

Evet rezalet bir gun bol bol ekmek oh ne guzel pazara ne kaldi surda.2 gun cok fena sıkmam lazim yoksa pazar husran olacak benim icin

Bugun bol bol odem atmam lazim 2 yesil cay 1 aclik otu cayi 1 form cayi bol su planlarim arasinda ve bugun mumkun oldugu kadar az kalori alacagim dun cok pisman oldum hem ekmek yedim hem de gec yedim yarin tartilacagim bi de

14. Gun

9.30

10.30
Lorlu omlet

14.00
Aclik otu cayi

14.30
Yarim elma

16.30
1 tabak karnabahar yemegi
3 kasik ciger sote
Yarim kase yogurt

18.30
Yesil cay

22.00
Kış cayi

Dusundugum kadar cok cay icemedim yarin icin cok bi umudum yok

Evet bugun tartildim husran dolu bir aonuc 300 gr vermisim arada yazdigim yazmadigim kacamaklar sagolsun ne deyim bundan sonra gun gun tartilmayi dusunuyorum belki aklim basima gelir gunluk 100gr bile olsa vermek amacim

Bende ıf yapmaya çalışıyorum en son 7 7 30 yıyorum sbh 11 ...gün ıcerısınde ara ogun yapıyorum m cunku emzırıyorum dayanamıyorum..m bu duzen güzel koruma evresındede dikkat edılebilır bir düzen ..az olsun öz olsun cok da takmayın kafanıza

Sagol canim tesekkur ederim aslinda arada kacamak yapmasam guzel gidecek kilolar ama malesef kacamak yapiyorum bu hafta olmaz insallah.emzirirken dikkat edilirse gercekten cok guzel kilo veriliyor

15. Gun

10.00

12.00
1.5 haslanmis yumurta
Biraz peynir
3 yumurta
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi zeytinyagi
2 dilim ekmek

15.00
Turk kahvesi
1 kare cikolata

17.00
5 findik

18.00
1.5 kase iskembe corbasi

Ekmekle bugun tamamen vedalastim ve bugun aksam yemegim 2 saat gecikti.yarin 12ye kadar cay kahve disinda agzima bir sey girmemeli.kendime guveniyorum yapabilirim

Aksam 16.30da yemek yiyince bu saatlerde bi gozum donuyordu :)18de yemek yemek iyi geldi yarin kahvaltiyi da 12ye cekebilirsem bundan sonraki aclik tokluk saatlerim bu yönde olacak.bu benim icin daha kolay gibi tabi onu yarin sabah gorecegiz :)

Saat olmus 01.22 aciktim tabi gec yatmanin dezavantaji.aclik bastirmak icin bol bol su iciyorum

Gunaydin sevgili topigim -300le gune basladim mutluyum kahvaltiya da 40dk kaldi ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…