- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Ama diyete yeni basladim zaten 1.5 odem gitmistir :) yani ben oyle düşünüyorum ama bugun ilk defa kendimi biraz hafiflemis hissettim iste bu benim icin onemliydi :)Bence iyi vermissiniz nerdeyse 2kg
Tabiki seve seve :)ben gunluk yediklerimi yaziyorum haftada 1 tartiliyorum kimsecikler olmadigi icin gun icinde pek yazmiyorum ama eslik edersen daha aktif olur.kac kilo vermek istiyorsun daha once uyguladigin bir diyet var miydi?Bende ıf şeklinde beslenmek istiyorum birbirimize destek olsak
Tebrik ederim seni :) evet gerçekten insana iyi geliyor bu yontem.en son kacta yedin yemegini o da onemli.aclik saati cok onemli bu beslenme tarzindadaha önce karatay diyetiyle 4 ayda 9 kilo vermiştim sonrasında doğum yaptım şuan 66 larda filanım 60 olmak istiyorum. Bugun kaçamaksız iki öğün beslendim yeşil çay şekersiz kahve ve bolca su içtim. İki öğün beslenmek iyi geldi bana midem rahatladı kabızlık olayını çözsem iyi olacak o sıkıntı
Kabizlik icin ben aclik otu cayi iciyorum.aktarlarda rahatlikla bulabilirsin.kefir de tavsiye ederim o da guzel calistiriyor sindirim sisteminidaha önce karatay diyetiyle 4 ayda 9 kilo vermiştim sonrasında doğum yaptım şuan 66 larda filanım 60 olmak istiyorum. Bugun kaçamaksız iki öğün beslendim yeşil çay şekersiz kahve ve bolca su içtim. İki öğün beslenmek iyi geldi bana midem rahatladı kabızlık olayını çözsem iyi olacak o sıkıntı
Evet canimm hosgeldinn 10 gun oluyor :)seninn sayfan varmışşş :) ben yeni görüyorumm
ikimizde yeniyiz :)Evet canimm hosgeldinn 10 gun oluyor :)
Tebrikler canim.ben de cok sık girmiyorum gunluk yediklerini de yazarsan fikir alisverisi olur memnun olurum :)Benimde iyi gidiyor sık giremiyorum çocuklardan dolayı. Açlık daatine riayet ediyorum . Yemek zamanlarıda sağlıklı şeyler yiyorum akşam en geç 7 de bitiyor yemeğim bakalım görücez sonuçları