Gün Gün Intermittent Fasting(IF)

Merhaba
Kolay gelsin size Cok iyi gidiyorsunuz eminim yaza kadar fit ve istedigniz Kiloya ineceksiniz...cok azimlisiniz bi kere
Bende bi haftadir if yapiyorum cok memunum ama Ben 1:1 olanindan yapiyorum bir gün boyunca 1000-1200 kalori aliyorum ( kalori Benim secimim) ve bir gün boyunca sadece cay kahve türü tüketiyorum...

Umarim hedefinize Ulasana kadar yazarsiniz :))))

Tesekkur ederim yaza kadar insallah 70lerden kurtulurum
Senin uyguladigin sistem biraz daha zor ben dayanamam heralde bir de spora basladim o yuzden o bana hic uygun degil suan.bir de yukarda da yazmistim bu diyeti arastirirken karsima cikan sonuc bayanlarda 24 saati asan acliklar testosteron hormonunun yukselmesine sebep oluyor.bayanlar icin pwk saglikli degil.
Senin boy kilo kac kac kilo vermek istiyorsun

Ben bu diyeti geçtiğimiz yıl diyet gruplarında kalori sayarak (zigzag kalori diyeti) ve şekerli ambalajlı ürünleri kullanmayarak uyguladım ve 3,5 ayda 22 kilo verdim. Takımdan mezun oldum. Hızlı kilo vermeyi uygun bulmuyorum ama banim çok ihtiyacım vardı.

Masallah ne guzel kilo vermissiniz ben o kadae hizli veremiyorum malesef hasimato hastasiyim o yuzde suanki halime sukur bi sekilde gidiyor kilolar.ben de sekerli ambalajli urunlwri tamamen biraktim ekmek pirinci biraktim bulguru bile kisitli aliyorum yavas yavas sporu da biraktim gidecek insallah bu kilolar

İsteyip, gayret gösterince bi şekilde gider canım önemli olan hızlı vermek değil sağlıklı vermek ve verdiğin kiloyu korumak İçin doğru yaşam şekli sürdürmek gerek. Bu diyet beni ambalajlı ürünlerden arındırdı. Diyette bir kez kilo verebildiğini görmek kişinin özgüvenini çok yükseltiyor. Şimdi de kilo fazlam var (ameliyat olmuştum) ama ben biliyorum ki başladım dediğim andan sonra en fazla 2 ay sürer.
İnşallah canım sende haşimatoya rağmen dilediğin kiloya sağlıkla inersin.

Tesekkur ederim insallah sana da bol bol eksiler dilerim

Ilk zor oldu ama Simdi iyi gidiyor boyum 163 kilom 62 ilk hedefim 58 sonra 55 tabiki yapabilirsem 53
Iki yasinda oglum var bi Sene sonra calismaya Devam edicem yani evdeyim evdeyken 1:1 sistem oluyor ama calisinca zor olacak
Dogum Dan önce 53 kiloydum hamilelikde 86 ya cikdim:)))) en son bi 10 kilom kaldi onu da yaza kadar vericem Bana en cok zencefil limon karisimi yardim etti kilo vermeme

Ne guzel kilolar vermissin masallah? Menulerini paylasabilirsen bana da cok yardimin dokunur.
Zencefil limonu nasil yapiyorsun?

Ya bişi sorucam gün için bı lokma yiyorsun zaten bı de en son 5de yiyip gece 23e kadar nasıl dayaniyorsun? Ben akşam 18.30 da kahvaltılık yedim hemde abartarak şimdi coook acim yataktan kalkıp her an bişey yiyebilirim

Ne guzel kilolar vermissin masallah? Menulerini paylasabilirsen bana da cok yardimin dokunur.
Zencefil limonu nasil yapiyorsun?

Tabiki paylasirim günlük yazmayi düsünüyorum:))) 55 I görene kadar
Ben bir gün yemek yiyip bir gün yemiyorum 1:1 biliyor sun zaten, bugun yemek yokdu bol bol zencefil limon kahve (vazgecemiyorum)
Su ve bitki caylari tükketim...
Yarin aksam menümü paylasicam
Esim restorant isletigi icin evde yemek yemiyor, Ben sadece Kendim icin pisiriyorum onun icin kolay oluyor kalori acisindan
Zencefil limon cayi icin yarim limon ve bir tatli kasigi rendelenmis taze zencefil kullaniyorum
Bir bardak sicak Suya önce zencefili koyuyorum 5 dakika Sora yarim limonun suyunu sikip iciyorum her sabah bazen 3 bardagi da buluyor bunu 1 senedir uyguluyorum

Türkcem cok iyi deyil yani Grammatik olarak yurtdisinda dogup yasadigim icin :)

Cok yiyince insan daha cok açıkiyor bi de bir sure sonra miden alisiyor mesela aksam azcik abartinca rahatsiz oluyorum ben artik midem almiyor

Turkce onemli degil canim gonuller bir olsun esinin evde yememesi buyuk bir arti cunku pisirip yiyememek işkence oluyor gercekten.
O zman yarin menunu bekliyorum merakla

L leylam_1986 canim hani menu merak ettim

Canim hemen menümü aktarayim öncelikle sunu söyliyeyim yedigim gün cay felan icmiyorum sadece su günümde cay zencefil tüketiyorum bugun 1280 kalori le bitirdim kalori Hesaplamasi uyguluyorum cep den

Sabah: sütlü kahve bi dilim siyah ekmek hindi Salami bi dilim
Öglen: tavuk gögüsü karisik sebze ve soya sosu ekledim
Aksam da light Joghurt icine kivi cilek ve bi kasik bal
Ara ögün Ayran ve bir elma

Bir gün yemeyince ertesi günü zor oluyor cok yemek yani kalkar Kalkmaz yiyemiyorsun yavas yavas yiyorsun suan öyle tika basa doluyumki:))))

Tebrik ederim canim gayet guzel menun bunlarla doyduysan ne guzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…