Gün Gün Intermittent Fasting(IF)

Evet bir hafta bitti guncel kilom 83.7 giden kilo 1.8 ve bence ilk hafta icin pek iyi degil ödemi falan dusununce gerci bu hafta cok dikkat etmedim yediklerime kacamaklarim da oldu.bu hafta kalori ve karbonhidrat alimina da dikkat edecegim sporu arttirip kacamak yapmayacagim.insallah basarili bir hafta olur

8.gun

8.30
Gunaydin :)

13.00
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 domates
Maydanoz

14.30
Açlık otu çayı

17.15
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase yogurt

20.30
Sade Türk kahvesi

23.00
Kış çayı

Bugun cok motive bi sekilde basladim 2. Haftaya bu hafta cok daha guzel eksiler olacak inaniyorum :)

Bende ıf şeklinde beslenmek istiyorum birbirimize destek olsak
Tabiki seve seve :)ben gunluk yediklerimi yaziyorum haftada 1 tartiliyorum kimsecikler olmadigi icin gun icinde pek yazmiyorum ama eslik edersen daha aktif olur.kac kilo vermek istiyorsun daha once uyguladigin bir diyet var miydi?

9. gundeyim ve bu sabah aclik hissi nerdeyse yok denecek kadar azdi cok mutlu oldum :)

16.30 son yemegimi yemis bulunmaktayim biraz hafif bi yemek oldu gunu sorunsuz kapatmak dilegiyle :)

9. Gun

8.00

11.30
Yarim haslanmis yumurta
3 zeytin
1 domates
1 kofte
4 findik

13.30
Yesil cay

14.30
Sade Türk kahvesi
2 hurma

16.30
1 tabak ispanak yemegi
Yarim kase yogurt

19.00
Kiraz sapi cayi

Aksam sadece ispanak yemekle hata ettim simdiden aciktim bile yanina bi salata bi bakliyt falan ekleseydim cok pismanim basa gelen cekilir yarin sabah olsun biran once :)

daha önce karatay diyetiyle 4 ayda 9 kilo vermiştim sonrasında doğum yaptım şuan 66 larda filanım 60 olmak istiyorum. Bugun kaçamaksız iki öğün beslendim yeşil çay şekersiz kahve ve bolca su içtim. İki öğün beslenmek iyi geldi bana midem rahatladı kabızlık olayını çözsem iyi olacak o sıkıntı

daha önce karatay diyetiyle 4 ayda 9 kilo vermiştim sonrasında doğum yaptım şuan 66 larda filanım 60 olmak istiyorum. Bugun kaçamaksız iki öğün beslendim yeşil çay şekersiz kahve ve bolca su içtim. İki öğün beslenmek iyi geldi bana midem rahatladı kabızlık olayını çözsem iyi olacak o sıkıntı
Tebrik ederim seni :) evet gerçekten insana iyi geliyor bu yontem.en son kacta yedin yemegini o da onemli.aclik saati cok onemli bu beslenme tarzinda

Kabizlik icin ben aclik otu cayi iciyorum.aktarlarda rahatlikla bulabilirsin.kefir de tavsiye ederim o da guzel calistiriyor sindirim sistemini

10. Günüm gercekten midem kuculmus istahim kapanmis aclik hissim iyiden iyiye azalmis dun cok ac yatmama ragmen sabah cok ac kalkmadim hazirladigim omleti bile bitiremedim bu sefer olacak insallah basaracagim :)

10. Gun

9.00

10.00
Lorlu 2 yumurtali omlet(4te 3u ancak bitti)

11.30
4 findik

13.15
Açlık otu çayı

14.00
1 bardak kefir

15.00
1 elma
1 hurma

16.30
1 kase mercimek corbasi
Yarim tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Spor 20dk cardio

Ilerleyen saatlerde de bir sade kahve icmeyi planliyorum bugun aksama kadar iyiydi aclik olmadi ama adet olacagim su saatlerde bi gozum donmedi degil kendimi zor tutuyorum :)

Benimde iyi gidiyor sık giremiyorum çocuklardan dolayı. Açlık daatine riayet ediyorum . Yemek zamanlarıda sağlıklı şeyler yiyorum akşam en geç 7 de bitiyor yemeğim bakalım görücez sonuçları

Benimde iyi gidiyor sık giremiyorum çocuklardan dolayı. Açlık daatine riayet ediyorum . Yemek zamanlarıda sağlıklı şeyler yiyorum akşam en geç 7 de bitiyor yemeğim bakalım görücez sonuçları
Tebrikler canim.ben de cok sık girmiyorum gunluk yediklerini de yazarsan fikir alisverisi olur memnun olurum :)

X