- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Her gun ayni yapmaya calisirsan daha iyi olur tabi.ama ben aksam yemegi 6da yediysem kahvaltiyi ona gore gec yapiyorum dengeliyorum onemli olan aclik saati ben 16-18 arasi yapmaya gayret ediyorum aclik saatiniHanımlar merhaba. Bu IF te saatler her gün aynı mı olmalı, yoksa her gün farklı olabilir mi?
Her gun ayni yapmaya calisirsan daha iyi olur tabi.ama ben aksam yemegi 6da yediysem kahvaltiyi ona gore gec yapiyorum dengeliyorum onemli olan aclik saati ben 16-18 arasi yapmaya gayret ediyorum aclik saatini
Rica ederimTeşekkür ederim
Evet canim 2 ogun zaten tokluk saati kisitli oldugu icin 3. Ogun sigmiyorHanımlaarrr bir şey daha soracağım. İki öğünle mi besleniyorsunuz?
Evet canim 2 ogun zaten tokluk saati kisitli oldugu icin 3. Ogun sigmiyorkahvalti ve aksam yemegi arasina meyve kuruyemis ekliyorum sadece.
Canim ilk sayfada yaziyor hepsi aslinda kacamak yapmasam guzel gidiyor ama kacamaklar mahvediyor beniÇok sağolun yine cevapladınızPeki nasıl gidiyor sizin ? Kilo verdiniz mi? Verdiyseniz ne kadar ve ne kadar zamanda?
Canim ilk sayfada yaziyor hepsi aslinda kacamak yapmasam guzel gidiyor ama kacamaklar mahvediyor beni
Canim ilk sayfada yaziyor hepsi aslinda kacamak yapmasam guzel gidiyor ama kacamaklar mahvediyor beni
Çok iyi gitmişsiniz valla. Tebrik ederim. Darısı başıma :)
Insallah daha iyi olur hedef kilolari gorurum.senin boy kilo kac kac kilo vermek istiyorsun?
Insallah canim herhangi bir diyet grubunda misin suanBenim boyum 1.63. Şimdi 69 kiloyum... 55 olmak istiyorum
Insallah canim herhangi bir diyet grubunda misin suan
Yalniz yurunmuyor bu yolda 8. Takima gel beraber olalim hem beraber if yapariz tek kalmam hem daha cok motive olursun gunlugune de devam edersinHayır kendi günlüğüm var :) Bugün başladım İF' ye. Şimdi 12 ye kadar sadece su içeceğim.
Yalniz yurunmuyor bu yolda 8. Takima gel beraber olalim hem beraber if yapariz tek kalmam hem daha cok motive olursun gunlugune de devam edersin
Begenip begenip kaciyordun ben de ne zaman yazacaksin diye bekliyordumMerhaba kızlar IF beslenme yönteminin reglinize olumsuz etkisi oldu mu? Epeydir araştırıyorum, kadınların üreme konusuna olumsuz etkileri olduğunu ima eden yazılar var.
Hahahaha di mi seri şekilde beğendim dün sanırım :)Begenip begenip kaciyordun ben de ne zaman yazacaksin diye bekliyordum
24 saat ve uzeri aclik uzun sure tekrarlarsa kadinlarda testesteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ben de arastirmistim ulastigim sonuc bu.zaten ben 18 saati gecirmiyorum ki bence en sagliklisi bu sekilde
Yok canim ben de cok arastirdim videolar izledim herkes ayni seyi soyluyor aclik 24 saati gecerse ve bu cok tekrarlarsa hormonel bozukluk oluyormus.ben 16-18arasi yapmaya calisiyorum simdilik bi sıkıntı yasamadimHahahaha di mi seri şekilde beğendim dün sanırım :)
18 saati istesem de geçiremem sanırım. Reglim güzel düzenlidir bozarsa bozuşuruz valla if ile