Gün Gün Intermittent Fasting(IF)

16. Gun

9.30
Gunaydin :)

12.00
Kiymali yumurta
1 domates
4 zeytin
1 parca peynir

14.30
Aclik otu çayı

16.00
Sade Türk kahvesi
2 kuru kayisi

17.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak karnabahar yemegi

21.00
Yesil cay

Ben yatıyorum topigim iyi geceler 🤣🤣
Gec yatmak da pek iyi degil diyet süresince hem cok acikiyorum hem de uykusuzluk kilo vermek icin bi dezavantajmis diye okumuştum.

Sevgili topigim bugun sana ihanet ettim yediklerimi yazsam roman olur o yuzden hic yazmayim.cok kiziyorum kendime yillarca yemissin yemissin bu kiloya gelmissin 3-5 ay bogazini tutamiyor musun anlamiyorum ya.

Neyse yarin yeni bir gun ayni hatayi tekrarlamamak önemli olan bugun cozuttugum icin pazara kadar tartilmayi dusunmuyorum pazar günü artik 82leri gorecegim🤲🤲🙏🙏

Bende bugune kadar gayet iyi gittim hatta 1 kiloya yajın gitmişti tabi ödemdir o :) bugun misafir vardı tehlikeli şeyler yedim yarın temiz bir sayfa açıyorum bırakmak yok

Bende bugune kadar gayet iyi gittim hatta 1 kiloya yajın gitmişti tabi ödemdir o :) bugun misafir vardı tehlikeli şeyler yedim yarın temiz bir sayfa açıyorum bırakmak yok
Ben de zaman zaman motivasyonumu kaybediyorum keske daha sık gelebilsen topige motive oluruz

7.40
Gunaydin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

11.00
2 haslanmis yumrta
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
Bol maydanoz

14.00
Yesil cay

16.30
Turk kahvesi
2 kuru kayisi

18.00
Tarhana corbasi
Salata
Haslanmis tavuk

Valla tam da bugun burayi birakmayi dusunurken sen yazmissin 😆😆 yalnizbkaldim motive olamiyorum diyesen gelirsen devam ederim 😉

Buralar pek ıssız.bir sure sadece kilo bildirimi yapacagim ilk mesaj uzerinden.

Nbr çay? Burdan yazmışsın yeni gördüm. 8-16 yapıyordum ama yatılı misafir herşeyi bozdu. Şimdi sil baştan başlamak gerek.
Ahhh benim son aldigim 5-6 kilo sirf o yatili misafirlerden desem tabi misafire suc bulmamak lazim bogazi tutmak lazim 😁

Sevgili topikk kilo bildirimine geldim bu hafta ipin ucuni kacirip 84e kadar ciktim malesef :kızgın: ama simdi 82yim 😊😊😊

Sevgilim topigim guncelleme yapmayi unuttum if e devam cok da memnun ve de mutluyum
Ilk 3 hafta hep kacamakli gecti son hafta ise hic kacamak yapmadim sonuc 1 ayda 5.2 kilo.bu daha bi baslangic 😎😉😂😂

Son zamanlarda sık sık araştırdığım gecen hafta da 2-3 gun deneyimledigim ve iste benim diyetim budur dedigim diyet IF.ne yedigimize degil ne zaman yedigimize karar veren aclik suresince hizli yag yakmayi saglayan yontem yarin tartilip basliyorum gun gun deneyimlerimi paylasip burayi da kendime bi sorumluluk bilip birakmamayi diliyorum :)

Not: Yakin kilolarda diyet arkadasi araniyor :)

1. Hedef 79.9
  2. Hedef 74.9
  3. Hedef 69.9
  4. Hedef 64.9
Baslangic kilo- 85.5

1. Hafta- 83.7
  2. Hafta- 83.4
  3. Hafta- 82
  4. Hafta- 80.3 (1 ayda toplam verilen 5.2)

Hanımlar merhaba. Bu IF te saatler her gün aynı mı olmalı, yoksa her gün farklı olabilir mi?

X