Gün Gün Intermittent Fasting(IF)

Birbardakcay

Müstakbel memur 🤗🤗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.652
3.985
36
Son zamanlarda sık sık araştırdığım gecen hafta da 2-3 gun deneyimledigim ve iste benim diyetim budur dedigim diyet IF.ne yedigimize degil ne zaman yedigimize karar veren aclik suresince hizli yag yakmayi saglayan yontem yarin tartilip basliyorum gun gun deneyimlerimi paylasip burayi da kendime bi sorumluluk bilip birakmamayi diliyorum :)

Not: Yakin kilolarda diyet arkadasi araniyor :)

1. Hedef 79.9
  2. Hedef 74.9
  3. Hedef 69.9
  4. Hedef 64.9
Baslangic kilo- 85.5

1. Hafta- 83.7
  2. Hafta- 83.4
  3. Hafta- 82
  4. Hafta- 80.3 (1 ayda toplam verilen 5.2)
  5. Hafta 80.5
  6. Hafta 79.5
  7. Hafta 81.5 (5 gun geciken regl )
  8. Hafta 81
  9. Hafta 80.4
  10. Hafta 80

Son düzenleme:
kolay gelsin bende 16 saat aç kalarak zayıflamaya çalışıyorum
Super arkadas buldum kendime :) gun icinde neler yiyorsun zaman araligin hangi saatler spor yapiyor musun bunlari merak ettim tabi ne zaman basladin ne kadar kilo verdin bunlar da onemli :)

Super arkadas buldum kendime :) gun icinde neler yiyorsun zaman araligin hangi saatler spor yapiyor musun bunlari merak ettim tabi ne zaman basladin ne kadar kilo verdin bunlar da onemli :)

Karbonhidratı az yemeye çalışıyorum . Onun haricinde hemen her şeyden yemeye özen gösteriyorum vitaminlerim filan eksilmesin diye. 2 gün spor 1 gün ara 2 gün spor 1 gün ara şeklinde devam ediyorum. Pilates aerobik o gün ne bulursam artık minimum yarim saat. 09.00 ile 17.00 arası yiyorum sonra yemek yok. 61.1 kg idim. 2 hafta oldu . Geçen salı 58.8 olmuştum bu hafta basında bakicam bakalim umarım gitmiştir biraz daha

Diyetten ziyade sağlıklı yaşam gibi sporu bol bi hayata geçicem inşallah 53 -54 olursam ne mutlu bana senin kaç kilo vermem lazim

Cok iyi gitmis tebri ederim.ben de mumkun oldugunca saglikli seyler yemeye calisacagim ekmek hamur isi tatli abur cuburu tamamen cikaracagim simdilik spora baslamadim biraz kilo verdikten sonra baslayim diyorum gun icinde bol bol bitki caylari odem attirici caylar icecegim simdilik planlarim bu yonde :)

Diyetten ziyade sağlıklı yaşam gibi sporu bol bi hayata geçicem inşallah 53 -54 olursam ne mutlu bana senin kaç kilo vermem lazim
Benim yolum coook uzun hedef 20 kilo vermek

Ben kilo vermek amaçlı değil ama yaşam biçimim olarak hep sizin gibi akşam 5 ten sonra yemek yemiyordum. 65 ten 56 ya düşmüştüm. Sonra o saatten sonra yemeye başlayınca iki kilo aldım. Sanırım yine ayni sistemde devam etmem gerekiyor .

Umarim ben de boyle etkili sonuclar alirim:) aslinda en sagliklisi bu Turk kulturundeki aksam cay fasli zaten bizi mahveden aksamin o saati kuruyemişler tatlilar abur cuburlar beni bu hale getiren odur

Umarim ben de boyle etkili sonuclar alirim:) aslinda en sagliklisi bu Turk kulturundeki aksam cay fasli zaten bizi mahveden aksamin o saati kuruyemişler tatlilar abur cuburlar beni bu hale getiren odur
Ben aslında çay icmeyi sevmem eşim içerken onla beraber ben de çay içip gofret falan yemeye başladım. Ne olduysa o zaman oldu işte. Bana akşam yemeğinden sonra birşey yemek yaramıyor. Tavsiyem bu düzende devam edin kesinlikle faydasını göreceksiniz.

Insallah istikrarli olurum bu topigi de sirf onun icin actim zaten

1. Gun

9.00
Gunaydin :)

10.30
1 haslanmis yumurta
4 lokma peynir
4 zeytin
Bi kac dal roka

13.30
Bol limonlu yesil cay

16.30
1 kase ovmaç corbasi
1 kase salata

18.00
Resmen uyku bastirdi :)
1 sade nescafe

23.00
Kış çayı

Gun genel olarak rahat gecti sıkıntı yaşamadim.ovmac corbasi kemik suyu kiyma ve unla yapiliyor koca tencerenin icinde 1 bardak un var benim payima düşen 2 kasik falandir onun disinda karbonhidrat almadigim icin sorun etmedim :)

yapabilirsin bence 21 gün de alışılıyormuş ya her şeye dene bakalım bende 21 gün sonunda mucize bekliyorum
karbonhidrat ve şekeri kessen zaten direk farkeder. ama ev ortamında zor oluyor. biri yiyor diğeri bakıyor sinir bozucu

Haklisin biraz disimizi sıkmak gerek bi de benim evde 2 tane yiyip yiyip kilo alamayan bi tur var

2. Gun

08.30

11.00
1 haslanmis yumurta
Yesillik
Biraz peynir
4 zeytin
1 tatli kasigi bal
1 dilim ekmek

17.00
1 buyuk bardak kefir
Maydanoz
4 cigkofte

18.00
Yarim kase ovmac corbasi

Bugun disarda oldugum icin sacma sapan bi gundu ne caylarimi icebildim ne dogru duzgun su içebildim cikksss bugunu begenmedim yarin telafi ederim insallah

3. Gun

8.30
Gunaydin

10.30
2 haslanmis yumurta
Bir parca peynir
4 zeytin
Yesillik

13.00
Limonlu yesil cay

15.30
Form cayi

16.30
Karnabahar mantisi
4 kofte

18.00
Yesil cay

22.30
Kış cayi

Karnabahar mantisi yedim icinde 2 kasik un var yaninda da ev koftesi onun icinde de ekmek var yanlis yapiyorum dimi sevgili gunluk

4. Gun

8.30
Gunaydin

11.00
1 haslanmis yumurta
Maydanoz
1 parca beyaz peynir
4 zeytin
3 catal sucuklu yumurta

13.00
Bi kac parca ceviz ve kuru siyah uzum

15.30
Sade nescafe

16.30
Brokoli corbasi

Bugun yine cay falan icmedim aksam disari cikacagimiz icin ve caylari icince tuvaletten cikamadigim icin guvenip icemedim ve aksam esim yerken dayanamayip 3 cips attim agzima
Bu hafta 1 kilo versem yatip kalkip şükredeceğim (

Bugun biraz bas agrisi var bunyenin hala acliga alisamamis olmasi kotu tabi onceden danalar gibi yersen olcagi bu peri :)

5.Gun

10.00

11.30
Kiymali yumurta
2 dilim ekmek
1 zeytin

13.30
Açlık otu cayi

16.30
1 kase brokoli corbasi
1 tane ev yapimi cigkofte

17.30
Form cayi

21.30
Kış çayı

Spor
200 mekik
400 bel cevirme
Leslie 1 mil

Bugun spora da basladim ama ben kendimi hic zayiflamis gibi hissetmiyorum

6.Gun

9.30

11.00
1.5 haslanmis yumurta
Maydanoz
Biraz domates ve peynir
1 dilim ekmek

13.45
Sade Türk kahvesi

17.00
1 kase yayla corbasi
4 kasik pirinc pilavi
4 kasik et kavurma

Aksam 1 tatli kasigi bal

Spor
125 mekik
250 bel cevirme
Leslie 1 mil

Aksam dayanamadim resmen tatli krizine girdim bal yedim ya pismanim ama yedim aksam acliklarini oraya buraya saldirmalari nasil burakacagim bilmiyorum cok zorlaniyorum

7.Gun

10.30

11.00
1 yagda yumurta
2 dilim ekmek
1 parca peynir

14.30
Açlık otu çayı

16.30
Buyuk bir kase haslanmis karnabahar ve brokoli sarimsak zeytinyagi ve limon sosuyla

17.15
1 bardak kefir

18.30
Yesil cay

21.00
Kış çayı

23.00
Sade nescafe

Spor
100 mekik
200 bel cevirme

Yarin tarti gunu pek umutlu degilim arada cok minnak da olsa kacamaklarim oldu ve pilav ekmek falan da yedim yani eger 1.5dan az kilo verdiysem kendime buyuk cezalar vermeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…