- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Super arkadas buldum kendime :) gun icinde neler yiyorsun zaman araligin hangi saatler spor yapiyor musun bunlari merak ettim tabi ne zaman basladin ne kadar kilo verdin bunlar da onemli :)kolay gelsin bende 16 saat aç kalarak zayıflamaya çalışıyorum
Super arkadas buldum kendime :) gun icinde neler yiyorsun zaman araligin hangi saatler spor yapiyor musun bunlari merak ettim tabi ne zaman basladin ne kadar kilo verdin bunlar da onemli :)
Cok iyi gitmis tebri ederim.ben de mumkun oldugunca saglikli seyler yemeye calisacagim ekmek hamur isi tatli abur cuburu tamamen cikaracagim simdilik spora baslamadim biraz kilo verdikten sonra baslayim diyorum gun icinde bol bol bitki caylari odem attirici caylar icecegim simdilik planlarim bu yonde :)Karbonhidratı az yemeye çalışıyorum . Onun haricinde hemen her şeyden yemeye özen gösteriyorum vitaminlerim filan eksilmesin diye. 2 gün spor 1 gün ara 2 gün spor 1 gün ara şeklinde devam ediyorum. Pilates aerobik o gün ne bulursam artık minimum yarim saat. 09.00 ile 17.00 arası yiyorum sonra yemek yok. 61.1 kg idim. 2 hafta oldu . Geçen salı 58.8 olmuştum bu hafta basında bakicam bakalim umarım gitmiştir biraz daha
Benim yolum coook uzun hedef 20 kilo vermekDiyetten ziyade sağlıklı yaşam gibi sporu bol bi hayata geçicem inşallah53 -54 olursam ne mutlu bana senin kaç kilo vermem lazim
Umarim ben de boyle etkili sonuclar alirim:) aslinda en sagliklisi bu Turk kulturundeki aksam cay fasli zaten bizi mahveden aksamin o saati kuruyemişler tatlilar abur cuburlar beni bu hale getiren odurBen kilo vermek amaçlı değil ama yaşam biçimim olarak hep sizin gibi akşam 5 ten sonra yemek yemiyordum. 65 ten 56 ya düşmüştüm. Sonra o saatten sonra yemeye başlayınca iki kilo aldım. Sanırım yine ayni sistemde devam etmem gerekiyor .
Ben aslında çay icmeyi sevmem eşim içerken onla beraber ben de çay içip gofret falan yemeye başladım. Ne olduysa o zaman oldu işte. Bana akşam yemeğinden sonra birşey yemek yaramıyor. Tavsiyem bu düzende devam edin kesinlikle faydasını göreceksiniz.Umarim ben de boyle etkili sonuclar alirim:) aslinda en sagliklisi bu Turk kulturundeki aksam cay fasli zaten bizi mahveden aksamin o saati kuruyemişler tatlilar abur cuburlar beni bu hale getiren odur
Insallah istikrarli olurum bu topigi de sirf onun icin actim zatenBen aslında çay icmeyi sevmem eşim içerken onla beraber ben de çay içip gofret falan yemeye başladım. Ne olduysa o zaman oldu işte. Bana akşam yemeğinden sonra birşey yemek yaramıyor. Tavsiyem bu düzende devam edin kesinlikle faydasını göreceksiniz.
Cok iyi gitmis tebri ederim.ben de mumkun oldugunca saglikli seyler yemeye calisacagim ekmek hamur isi tatli abur cuburu tamamen cikaracagim simdilik spora baslamadim biraz kilo verdikten sonra baslayim diyorum gun icinde bol bol bitki caylari odem attirici caylar icecegim simdilik planlarim bu yonde :)
Benim yolum coook uzun hedef 20 kilo vermek
Haklisin biraz disimizi sıkmak gerek bi de benim evde 2 tane yiyip yiyip kilo alamayan bi tur varyapabilirsin bence 21 gün de alışılıyormuş ya her şeye dene bakalım bende 21 gün sonunda mucize bekliyorum
karbonhidrat ve şekeri kessen zaten direk farkeder. ama ev ortamında zor oluyor. biri yiyor diğeri bakıyor sinir bozucu