- 25 Temmuz 2017
- 203
- 172
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Tebrik ederim canimgayet guzel menun bunlarla doyduysan ne guzel valla
Senin menunu gorunce pek yazasim gelmediSenin Günün nasil gecti canim Menün de ne vardi?
Senin menunu gorunce pek yazasim gelmediyazayim yine de
11.30
1 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
Bol maydanoz
15.00
1 bardak kefir
1 avuc leblebi
18.30
1 kase mercimek corbasi
4 kasik bulgur pilavi
4 kasik etli nohut
Bugun yemegim elimde olmayan nedenlerden dolayi biraz gec saate kaldi malesef spor da yapamadım
168 canim boyum benim daha yolum cok uzunBence gayet Güzel menün, benim malesef zamanim kisitli 4 Hafta sonra tatile gidicez annem le sonra da esimle 6 ayda ve 10 ayda uzun seyehatlara cikicaz ve Ben eski fizigimle gitmek istiyorum :) olursa Insallah...
Onun icin acelem var ve son kilolar da Baya inatci oluyor
Senin boyun kac Canim?
168 canim boyum benim daha yolum cok uzun
Insallah canim oyle yapiyorum mecburBirakmayinca olur bi gün bozunca diyeti ertesi günü Yine basla
Tabiki katilabilirsiniz evet ise yariyor kacamak yapmazsaniz tabiMerhaba bende size katilabilir miyim? Ben simdilik 7 8 saat tok geri kalan zamani ac olarak baslamak istiyorum aksamlari yemicem 5 6 dan sonra.. tavsiyeleriniz varsa alirim gercekten ise yaradimi bu yontem
Oo cok iyi vermissiniz. Ayy insallah bende veririm gelinlik giycem vermem lazim :))Tabiki katilabilirsiniz evet ise yariyor kacamak yapmazsaniz tabibenim arada kacamaklarim oluyor ve kacamak yapmadigim hafta 3 kilo verdim.
Hayirli olsun simdidenOo cok iyi vermissiniz. Ayy insallah bende veririm gelinlik giycem vermem lazim :))
Dugun agustosta.. tesekkur ederim ya tartim yok malesef kilomu bilmiyorumHayirli olsun simdidendugun ne zman boy kilo kac?
Bi tarti edinsen senin icin daha iyi olur hem bi hedefin olur hem de yaptigin diyetle kilo verebiliyor musun dogru yolda misim onu gorursun ve insan kilo verdigini gordukce daha cok motive oluyorDugun agustosta.. tesekkur ederim ya tartim yok malesef kilomu bilmiyorum
Dogru söylüyosunuz bi tarti alip bende zayiflicam ya yapmam gerek.Bi tarti edinsen senin icin daha iyi olur hem bi hedefin olur hem de yaptigin diyetle kilo verebiliyor musun dogru yolda misim onu gorursun ve insan kilo verdigini gordukce daha cok motive oluyor
Sen yine de almadan basla sirf onun icin erteleme diyetini ama tarti almakta da cok gecikme benceDogru söylüyosunuz bi tarti alip bende zayiflicam ya yapmam gerek.