Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konu o kadar renklenmiş ki bir yerden sonra takip edemedim. Ama çok güzel bir konuşma olmuş kendini ezdirmemişsin. Sonuçta karşındaki kişinin böyle bir şeye hakkı yok. Bu olanlar eşinle sizi etkileyecek mi peki ?

adini gorup te o konuyu okumazsam uyku tutmuyor idrak:)

gorumcenin ve kv beklentilerine agzim acik kaldi. tabiki yapmamalisin. ihtiyac olur mecburiyet olur anlarim ama sacma sapan bir rutin beklentisi var ki elini versen kolunu kaptiramazsin gibi. muhtemelen sen 3 ay boyunca haftada bir supurmeye gitsen sektirdigin hafta bunlarin daha beterine maruz kalacaksin.

kaldiki bu insanlar senin hayatinin zorluklarini bilmiyor mu? hem fiziksel hem psikolojik.

taviz verme kesinlikle. sen onlarin ogullarinin/kardeslerinin hayat arkadasisin sadece onlarin hizmetcisi degil. kaldiki ben bu gibi beklentileri zerre kadar anlayamiyorum. hele hele bu beklentiyi dile getirmeyi son derece de ayip buluyorum.

bunun sonu gelmez. sonra gelmisken camlari sil banyoyu ov, mutfak dolaplarini sil diye abartarak geri donusler olabilir. elini verip kolunu kaptirma hele ki gunduz kusagi izleyen eli ayagi tutan bir kadin icin....

Bir kere de sende olsun sorun. Bir kere de zıvanadan çık da sen hatalı ol. Sen herkesin hatasını tolere edebiliyorsun. Bir kez olsun da başkaları seni etsin çok mu?

Çok iyi bir konuşma olmuş tebrik ederim inşallah birgün bende böyle cevap verebilecek kıvama gelirim
İdrak konu hakkında senin yalı kazığı(kocanla olan konuları hatırlayınca klavyemden kaçtı özür dilerim) ne diyor

Idrakcim. O gudubetin. Yeğenine aldigi pijamayi kavgaya geldigi zaman suratına fırlatip defol git diyip kapini kapat. Birdahada asla ne esine aldigi nede ogluna aldigi hediyeleri kabul etme.
Fesatligi surdan belli kardesine yeğenine hediye alip geliyosun da ordaki kiz bostan korkulugu mu niye bi tane de ona hediye almiyosun niye dışlıyosun dimi. Her hareketiyle konu sahibini sabote ediyor zaten gizli ya da açık. Sadece yeğenine alsa neyse kardeşine de alıyor ama ona almiyor

Nolur çocuk sahibi olma !!! bu kadr bebek isteyip ona hayatını adayacak ama bebek sahibi olamayan insan varken sen gibi ona bakmak benim görevim değil bakıcı tutar baktırırım diyen kadın! Sen bebek sahibi olma !!

Bu konudaki bir üzüntüm de dolaylı yoldan kayınvalidemi kırmış olmam. En az görümcem kadar gelenekçi ve laf sokmayı seven bir karakter ama onun iyi, merhametli bir yanı var. Bir de anne en nihayetinde. Üzerinden biraz zaman geçsin gudubet evde olmadığı zaman time halini hatırını sorar bir ihtiyacı varsa karşılarım.

Eşim totosuyla güler bana. Ben dümdüz bir insanım entrika falan yapamam gülerim ayol ajsjsjsj. Eşim de inanmaz zaten. Çok fenasınız ahsjsjs.

ne münasebet sen süpürcen ki ?? Kendi süpürsün gudubet hiç dokunmasın kayınvaliden yatalak değil ve kendi başına da yaşamıyor kızı var kızı süpürsün onun görevi senin değil

Ya aslında kayınvalidemin göbeğinde fıtık var. Süpürme dışında her işi yapıyor. Banyoyu ovalıyor, cam siliyor, çekemeceleri düzenliyor vs. Ancak süpürme mevzusu olunca fıtığım var yapamıyorum diyor. Bir yandan üzülüyorum saçma gelse de, bir yandan da her gün süpürmesi gerekmiyor ki evini döken yok diyorum. Aman ne bileyim.

cok heveslı meraklı ve ısteklıyse kendı anasının evını kendı temızlesın
bencegayet acık yeterlı ve terbıyelı msj yazmıssınız, konusmayı desturu bılmeyen gorumce ıcın fazla saygılısınız zaten. densizlık etmıs gıcık oldum

Aslında telefonda benzerini söyledim. O sinirle yazmamışım bütün detayları. "sen hesap yapmayı defter tutmayı pek seviyorsun. Ne masraf ettiysen yazılıdır muhtemelen. Çıkar hesabı ödeyeceğim hepsini" dedim. Terbiyesiz dedi bana ahsjsjs.

belırlı yasın ustundekıler bence zaten enerjısını temızlıkle harcamamalı haftada 2 gun yardımcı hanım cagırsın hem bır kadın ekmek parası kazanmıs olur hemde kayınvalıdenın duzenı oturmus olur bukadar basıt. eger maddı acıdan dusunmuyorsa kızı yapsın ? sahsen ben dururken gelının ne ısı var annemın evınde temızlıge . evlat olarak oncelıgı var annesıne yetıssın ıs buyurmak yerıne kım kı o onun lafıyla temızlıge gıdeceksınız

Çok fenasın

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) görümcem 23 yıldır epey zengin ve köklü bir ailenin yanında. Önceleri çocukları ile ilgileniyormuş. Çocuklar büyüyünce snsırım ev düzeni ile ilgileniyor. Matmazel kendisi ahsjsjjs. Beni de Nihal sandıysa demek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…