Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah ıs arkadaslarına ve sahıbıne yardım etsın
zor yanı sahsen boyle cocugum olsa cok yıpranırdım
annesı kızından okadar umıtsız kı oyuzden sızden beklıyor sanırım
kendı kardesının huzurunu hıce sayan kardes anasına neler yapıyordur kımbılır
zor o kadınla aynı evde yasamak
becerıksız yasadıgı evı supuremıyor bıle kendı pıslıgını temızleyemıyor okadar aciz

Sizce kayınvalideniz bu olayların neresinde?
Görümcenizin ısrarla annemi üzemezsin demesinin altında sizce kayınvalidenizin de bu durumla ilgili görümcenize yakınması yok mudur?

Ahsjsjs yoksa beyimi gudubet mi gaza getirdi. Valla eşim ailesi ile anlaşamadığı ve mecbur kalmadıkça görüşmediği için sanmıyorum. Annesini kırmamı istemez bir tek ki ben de aynı düşünüyorum. 64 yaşında kadınla kavga edecek değilim. İdare ediyorum bir şekilde.

Temizlik konusu şöyle, on yıllık tencereleri geleceğimden daha parlak. Mütemadiyen siliyorlar her şeyi. Evleri zaten parlıyor ama tekrar tekrar temizlik yapıyorlar.

Sizce kayınvalideniz bu olayların neresinde?
Görümcenizin ısrarla annemi üzemezsin demesinin altında sizce kayınvalidenizin de bu durumla ilgili görümcenize yakınması yok mudur?

Tabi ki var bunu biliyorum zaten. Görümcemi sürekli gaza getirdiğini, hiç durmadan beni ve elimi eleştirdiğini de biliyorum. Ancak kayınvalidem yaşlı ve ne gördüyse onu uygulayacak, onu doğru bulacak bir kadın. Ben bu saatten sonra onu değiştiremem. Klasik Türk kaynanası işte. Ben ona değil bu gazla hareket eden genç kadına kızıyorum.

Verdi verdi o nezih üsluptan eser kalmadı bende. Kibariyenin annesi gibi bağırdım. Kendimden tiksindim ajsjsjsj.

Aile apartmanında oturandan mutlaka kaynana yanındada görümce varsa hep bir beklentiye girilir zaten bu allahın emri farklı olanı görmedim, aile apartmanında kim yaşarsa yaşasın huzur bulamaz, sürekli piskolojik baskıya maruz kalır, kesin ve net

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Düşündüm elbet ama henüz ciddi bir adım atamadım. Yanlış anlamam ayrıca :) seven beğenen olduğu kadar itici bulan, beğenmeyen de olur elbet. Bunda bir sakınca yok :)

Zaten bunlar boş mevzular, herkesin eli kolu tutuyor şükür, 7/24 mü çalışıyor görümce, kendi evlerini de temizleyiversinler bir zahmet.
Asıl mevzular zaten en başından derindir, birikmişler vardır, idare etmeler vardır.
Temizlik mevzu komik bir mevzu, kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil. Yoğunluğunuz ve yorgunluğunuz olmasa bile.
Canları olay istemiş herhalde.
İmkanlar dahilinde uzak olmak en iyisi.

Çok şükür iyiyim. Şu an beyin loblarımda hasar oluştu. Görümce enfeksiyonu diyorlar. Pıt pıt atıyor beynim. Teşekkür ederim sorduğunuz için.

Sabırlıyım tam üçüncü gözümü açıcam süpürge sesi geliyor yukarıdan shsjsjje. Bi bıraksalar belki açılacak Göz.

Müsaitseniz sizi süpürgeye bekliyoruz. Annem bi kase cif istedi ajsjsjsj. Valla komik ama işte kimse gülmüyor.

Benim koca daha aydınlanamadı o aydinlanamadan ben kararacam ondan korkuyorum

Daha birkaç gün önce oğlum yatak yorgan halı her yere istifra etti. Anam ağladı yıkayıp kurutup ütülemekten. Hani anlayış beklemiyordum da ne yapıyorsun ki ben inanmıyorum yorulduğuna denince de içimdeki chucky açığa çıkıyor işte.

Eli cımbızlı aplam :) evet sen her konumda seni bu hususta kullanıyorlar diyorsun. Aslında öyle mazlum, sessiz kalan, kendini yıpratan bir tip değilim görüldüğü üzere ama ben kendi kendime zarar veriyorum sonrasında bildiğin gibi. Belki de haklısın. Belki de dediğin gibi herkes bu yönümü anladı ve buradan vuruyorlar.

daha cok cemile sanmis gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…