Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşim gerektiği ölçüde destekler ama oturup ailesinin gıybetini yapıp kötülemeyiz de. Ben anlatırım, haklı olduğum konuda destekler yanlış bulduğu bir şey olursa benim adıma söyler. Klasik bir pipili olduğu için de son olarak "ya saçma sapan mevzular boşver" deyip konuyu kapatır :)

Hayatta neden 1.sırada elti Sevmedıgımin cevabı olmus bu benim eltimde elde yufka acıp börek yapabildiği ıcın ben hamaratım gormus gecırmıs insanım benden ogrenecek cok seyın var derdi
Ne gıbı un markası gibi mı dedıgımde de benimle küserdi salak.
Cok uzuluyorum ben böyle seylere ya

Ya turuncu ben de anlamıyorum bir insan beni nasıl sevmez. Aklım almıyor. Yani bakıyorum kendime ben olsam severdim. (özgür kız ve türevleri bu paragraftan sonra benden iyice tiksinecekler) ama saçma hani sevmemesi ahsjsjs.

Turuncu normalde he he deyip geçiyordum da üst üste doz artarak gelince kendimi kaynana, görümce ve gelin üçgeninde buldum. Ağzımda sakız, görümce görümce görmeyeyim ömrümce diyerek toz alacak kıvamdayım şu an. İnanılmaz gelişmeler bunlar evrim adına ajsjsjsj.

Son paragrafa ay hadi inşallah :)

Haklısınız belki de arada böyle patlamalar gereklidir. Bu kadar kontrollü hareket etmek yanlıştır belki de. Oldu ve bitti sinirlendim deyip geçmek lazım sanırım.

Bilmem şu an etkilemedi. Konuştuk kapattık konuyu. Gudubet eşime bir şey der mi bilmiyorum. Ama ben başkasının lafıyla gaza gelenin ağzını yüzünü kırmak istediğim için, eşim de bunu çok iyi bildiğinden bir şey demez bana bence.

AZ çok tahmin ediyorum beklentinin artarak süreceğini. Valla şu an pelte kıvamındayım demek bazen çemkirmek de gerekiyormuş :)

Ahshjs yok yahu izlemiyorum belgesel izliyorum ben. Sıradan bir ev hanımı değilim ajsjekdkekrr.
Ev hanimlarina kurban olsunlar valla. Aha dogum iznine ayrildim 1 yila yakin evdeydim. Ya Rabbiii kacmaya yer aradim. Evde durdukca is cikiyor valla. Deli gibi oraya buraya sarardim o zamanlar. Elimde toz bezi adeta ask yasiyorduk eylulde ise dondum. En azindan dinleniyorum okulda
Allah ev hanimlarina sabir versin

Bir şey demiyor haklısın diyor. Aman saçma sapan mevzular boşver bir çay koy da içah diyor ahsjsjs. Rahat adam.

50 sayfada ne döndü neye bağlandı bilmiyorum ama:) görümcenin saçlarını yolasım geldi. Biz de çalışıyoruz çocuk bakıyoruz evimize bi el atan yok beklemiyoruz da zaten. Evde çocuk yok kirlenmez evleri haftasonları bi zahmet temizlesin. Görümceniz olmasa arada el atın derdim de neyse gıcık

Bu devrde hala boyle insanlar kaldımı ya keske annelere kiz evlatları baksin diye bi adet sürsede su kafada olan insanlar bi erise artik. Aynı bnm gorumcemle kv dinledim resmen ben baktığım halde yüzüme bakmadın diyolar en iyisi vicdansz olmak yapıpta yaranamadiktan sonra yapmamak daha iyi

Yazi tarzina görümcene cevaplarina hayran kaldim.. Onu birak öz güveninede.. Sendeki bende yüzde 1%olsa varya anlatamam

Konuya dönmek gerekirse...bekar görümcene cabukdam bi kisme bul derim veya süpürme sorunu varsa gitsin kendi süpürsun bi zahmet evin kizi dururken gelindenmi istenirmis? Birde cok biliyorsun kendin yap de sende o potansiyeli görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…