• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Sevin sevilin ama size tavsiyem kimsenin nişan elbisesinin gidip aynısını giymeyin. Seven insan da bunu yapıp sevdiğini üzmez. Böyle sevmek olmaz hastalık benim görümceminki
Basta söyledim çok saçma bi davranış ama kardeşi kardeşe düşürmek doldurmak öyle nişanlı nı al yanına gerekirse biraz sen biraz o para birleştirp elbise alın varsın o giysin onun ayıbı olsun sen kötü olma yarın bişey olur onlar iyi olur sen ortada kalırsın kimseye duyurma dan elbise alın nisan da giy zaten o yaptığın dan utanır

Bunu çözmesi gereken kişi nişanlınız. Ya size yeni elbise alacak ya psikopat ablasına. Onun ayıbı diye düşünüp eliniz kolunuz bağlı oturmayın. İstediğimi yaptırdım havalarına girecek ve fotoğraflarda ikiz gibi çıkacaksınız. İlk günden ağzının payı verilmeli böyle niyeti bozukların.

Basta söyledim çok saçma bi davranış ama kardeşi kardeşe düşürmek doldurmak öyle nişanlı nı al yanına gerekirse biraz sen biraz o para birleştirp elbise alın varsın o giysin onun ayıbı olsun sen kötü olma yarın bişey olur onlar iyi olur sen ortada kalırsın kimseye duyurma dan elbise alın nisan da giy zaten o yaptığın dan utanır
Bence sizde taraflı düşünüyorsunuz. Benimde erkek kardeşim var, bende onu çok seviyorum evladım gibi ama böyle şeyler yapılmaz.
İki kardeş arası açılmaz diyosunuzda, karı koca arasıda açılmaz. Bence toplum olarak kusurumuz olayları tarafsız değilde hep kendimizi yada ailemizi kayırarak yorumlamak. Olmaz haklı olana hakkını vereceksin. Böyle hasetlikler yaparsalar kusura bakmayında kimse kardeş felan dinlemez.
Biz kardeşimin sevgilisiyle ne sorunlar yaşadıkta kardeşim üzülmesin diye affettik şimdi görüntü güllük gülüstanlık. Ama kardeşim mutlu önemli olanda bu.
Burda konu sahibi baştan sona haklı. :super:

A apple pie Ben buldum nasil vazgecircegini...ayni ortamdayken demin arkadaşin gönderdigi kıskanç eltinin fotolarini goster ....aa ne insanlar var kizın dügününde resmen gelinliklk giymiş ne kıskançmıss rezalet falan de :KK66:)
Utanma duygusu yoksa bu elti inadina gider gelinlikte giyer.Bence eşegin aklina karpuz kabugu düşürmek gibi birsey olur.

Yuh artık yaaa pess..
Bende görümceyim. Kardeşim geçen hafta nişanlandı ve elbisenin aynısını giydi gelinimz. Çokta yakıştı.
Sinir oldugum durum şu.
Neden annesine söylemiyorsun. Git konuş en güzel gününü rezil etmesine asla izin verme.

Deli falan herhalde.
Akıl sağlığı yerinde kimse yapmaz bunu çünkü.
Başka nişan elbisesi alın bence söylemeden, şok olsun.
Bu görümce insanın başına bela da olur.

Benim yengem de bana sarıyor, aramam, sormam, ilgilenmem hiç diye.
Nasıl görümceler var, göstermek lazım.

Back