• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Bi an abartıyor muyum dedim ama yorumlar ilaç gibi geldi
Hiç abartmıyorsunuz, görümce benim giydiğimin aynısını giyip nişanıma gelecek ben kıyameti kopartırım, gerekirse nişanı iptal ederim. Hiç aman o öyle gelsin onun ayıbı deyip geçemem.

Şöyle ki; hemen bu elbiseden daha şatafatlısını ayarla. Son güne kadar bir şey söyleme. Nişan günü aldığın yeni elbiseyi giy. Nişandan sonra herkes oradayken eski elbiseni al görümceke hediye et. Hediye ederken de; abla sen bu elbiseyi çok beğenmişsin ama taklidini, ucuzunu giyemene gönlüm razı olmadı. Hediyem olsun de ve elbiseyi ona ver.

Şöyle ki; hemen bu elbiseden daha şatafatlısını ayarla. Son güne kadar bir şey söyleme. Nişan günü aldığın yeni elbiseyi giy. Nişandan sonra herkes oradayken eski elbiseni al görümceke hediye et. Hediye ederken de; abla sen bu elbiseyi çok beğenmişsin ama taklidini, ucuzunu giyemene gönlüm razı olmadı. Hediyem olsun de ve elbiseyi ona ver.

Elbiseye kendi bütçeme göre çok yüksek para vermiş olmasam mutlaka değiştirirdim dediğiniz gibi

Enayi gibi pahaliya aldin ne demek ya . nasil bir konusma tarzi var. Ve nasi tum aile buna goz yumuyor.

Aldigi elbisenin ya kumasi kotudur ya dikisi. Cahil cesareti dedikleri !

Tabii ki oyle sacmalik yapamaz. Ya da bu size ders osun bi daha yaptiginizi aldiginizi gostermeyin. Sevgilin hakkindan gelir onun .
Mutluluklar

Teşekkür ederim bu kadınla bir ömür muhattap olma düşüncesi beni çok rahatsız ediyor. Anna babası öyle düzgün insanlar ki bu kadın kime benzemiş bilmiyorum

Ay inanmıyorum bu gerçek mi :KK43: Düğünümde de böyle bir şey yaparsa allahım:KK17:
Gerçek ne yazık ki... Hatta konu sahibinin anlattığına göre düğün günü çocuğun biri bu eltinin gelinliğine çikolata gibi bir şey sürmüş, kadın kıyameti kopartmış ; "en önemli günümde (!?) ne oldu" diye. Böylesine psikopatça bir adanmışlık. Kadın hırsı bambaşka oluyor.

Sizin elbisenizi gördükten sonra gitmiş bulmuş almış mı? :KK57: Nasıl insanlar var yaa.. Merak ettim süreç nasıl gelişti anası babası bişey demiyo mu?
:skandal:
Bence hiiç keyfinizi kaçırmayın. Nişanda soran olursa da benim üzerimde beğenince gidip onu bulmuş almış dersiniz. Hiiç laf sokmayla uğraşmayın elbiseniz muhteşem görünüyor onun ucuzluğu heryerinden akacaktır emin olun.

Gerçek ne yazık ki... Hatta konu sahibinin anlattığına göre düğün günü çocuğun biri bu eltinin gelinliğine çikolata gibi bir şey sürmüş, kadın kıyameti kopartmış ; "en önemli günümde (!?) ne oldu" diye. Böylesine psikopatça bir adanmışlık. Kadın hırsı bambaşka oluyor.

Ay yok artık gerçekten en önemli günü mü. İnsanlar delirmiş olmalı.

Dusunuyorumda nişan fotolarinda ikinizde de ayni elbise fln ay cok kötü yaa.
Bosver kendisi rezil olsun. Aldigin seyleri de birdaha gosterme bence bu kadina.

Nişan fotoğrafları siz deyince aklıma geldi :KK43: O kadın o elbiseyi kesinlikle giymemeli ama ne yapmalıyım nasıl saf dışı bırakabilirim kötü ben olmadan

Elbisenizi çok beğendim umarım her şey çok güzel olur sizin için :anneadayı:
Kıskanç görümcenizi de hiiç kafaya takmayın insanlar sizi değil onu ayıplarlar , görümcem çok beğenmiş gitmiş aynısını almış diye laf çarparsınız arada gülerek iyice sinir olur:halay:

Ay yok artık gerçekten en önemli günü mü. İnsanlar delirmiş olmalı.
Böyle hırslı kadınlardan uzak durup muhattaplığı en aza indirmek en iyisi. Benim de böyle hırslı bir elti adayım var, daha tanışmadan uzaktan kötülüğü dokunmaya başladı öyle diyeyim. Düğünümde, nişanımda bu tarz şeyler yapmaya niyetlenirse hiç tepki vermezdim ben olsam. Giysin taklitçi maymun gibi dolaşsın, kendini rezil eder böyleleri. Asıl amaçları senin moralini bozmak. Bunu onun eline vermemek gerek. Ciddiye alınmamak en büyük ceza olur. Fakat ille de giymesin istiyorsan sakın sen olaya karışma, nişanlın aracılığıyla gizliden hallet, onu doldurup sal kadının üstüne.

Back