• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Nişanlım neredeyse ablasını silecek. Ama işte babası öyle iyi bir insan ki görseniz naif bir adam böyle bir şey onu mahveder. Rahatsız olmasa bu kadar hassas davranmazdım ama durum bu:KK43:
Canım benim burda rezillik çıkarıp babasını düşünmeyen kadının kendisi. Suçlu sen değilsin. Mantıklı düşün. O gün aynı elbiseyi mi giyeceksiniz? Kabus gibi resmen ya konuş nişanlınla. Ben olsam nişan falan yapmazdım sinirden. Allahım sana kolaylık versin :KK57:

"Giysin artık naapalım, kendisi rezil olur" deyip geçemem şahsen, bildiğiniz olay çıkarırım da o elbise ile nişanıma gelemez. Bu kadar olmaz, nişanlınız sadece ablasına mı diyor? Annesine babasına da desin, böyle saçmalık olmaz ya.

+1000

Ben normal bir günde pişti olmaktan hiç çekinmem, zaten herkeste farklı duruyor aynı kıyafet olsa bile. Ama kişinin özel günlerinde olacak iş değil. Ben kendi nişanımda elbisemi alıp rengini haber vermiştim, kardeşlerim ve eşiminkiler aynı renk giymesin, fotoğraflar daha güzel olsun diye, gayet de herkes bana göre ayarladı kıyafetini.

"Giysin artık naapalım, kendisi rezil olur" deyip geçemem şahsen, bildiğiniz olay çıkarırım da o elbise ile nişanıma gelemez. Bu kadar olmaz, nişanlınız sadece ablasına mı diyor? Annesine babasına da desin, böyle saçmalık olmaz ya.
Ben olsam nisani iptal ederdim gangstam
Ama konu sahibi kp uzulmesin diye sesini cikarmiyo
Valla kimse umurumda olmazdi benim o kadar diyim

Canım benim burda rezillik çıkarıp babasını düşünmeyen kadının kendisi. Suçlu sen değilsin. Mantıklı düşün. O gün aynı elbiseyi mi giyeceksiniz? Kabus gibi resmen ya konuş nişanlınla. Ben olsam nişan falan yapmazdım sinirden. Allahım sana kolaylık versin :KK57:

Nişanlıma nişanı ertelemeyi düşündüğümü söylemek en iyisi. Belki ablası da cididyetimi anlar bu şekilde

Bunu yapan herseyi yapar nasl bir mantık insan utanır ya aman uzsk dur giyip gelirse de benden görüm kıskandı aldı giyme dedik giydi dersin rezil olan ayıplanan o zaten. Sen güzel gününü mahfetme

Nişanlıma nişanı ertelemeyi düşündüğümü söylemek en iyisi. Belki ablası da cididyetimi anlar bu şekilde
Aynı elbiseyi giymesi dışında o attığı mesaj, söylediği sözler terbiyesizliğin nirvanası. Onun da üstünde dur ve nişanlına vurgula bence.

Vay arkadaş ne manyaklar var yaa :deli: sen direk söyleseydin görümcene istemiyorum başka zaman giyersin diye delimidir nedir? Siz nişanlınıza söyleyin ben kırmak istemiyorum sen konuşurmusun diye.
Hayret yani o elbisenin aynını nasıl bulmayı becermiş.

Öbür elti konusuda fantastikmiş, allah akıl fikir versin pesss:oha:

Üşenmedim üyeyi bulup konusunu okudum.Şok oldum ya bu tür insanlarin ruhsal sagligi kesin yerinde degil..Bir de ilk dans sarkisinda esine hadi kalk kalk bizde dans edelim diye sahneye koşmuş :))Kocasi kalkmamis yerinden Allahtan :KK70:
Şimdi o elti ne yapıyor, ne gibi vukuatları oldu sonra çok merak ediyorum.

O degilde elbiseyi nerden aldin banada lazim cok begendim :KK70:

Ben nisan pastamı cicegimi dekorasyonumu perdelerimi hediyelikleri masaortusunu süslerimi hep pembetonunda yaptırdım. Gorumceme elbisenin fotosunu at dedim. Benim istediğim pembe. Hayatımın şokunu yaşadım. Sevgilimle annesi söylemişler galiba. O gün sen prenses gibi olacaksın senin günün dedi gönlümü aldi. Mavi bi elbise giyecek.
Senin gorumceninde InsAllah elbisesinin fermuari patlar :KK53:

+1000

Ben normal bir günde pişti olmaktan hiç çekinmem, zaten herkeste farklı duruyor aynı kıyafet olsa bile. Ama kişinin özel günlerinde olacak iş değil. Ben kendi nişanımda elbisemi alıp rengini haber vermiştim, kardeşlerim ve eşiminkiler aynı renk giymesin, fotoğraflar daha güzel olsun diye, gayet de herkes bana göre ayarladı kıyafetini.

Ben olsam nisani iptal ederdim gangstam
Ama konu sahibi kp uzulmesin diye sesini cikarmiyo
Valla kimse umurumda olmazdi benim o kadar diyim

Aynen öyle, insan özel gününde de seçtiği, beğendiği elbiseyi gönül rahatlığı ile giyemeyecekse, en gereksiz tipler salça olup o özel hissi baltalayacaksa yani iş mi?

Benim de ne kv, ne kp kimse umurumda olmaz, o görümce gelemez o kıyafetle.net. Küfür gibi hareket işte, ha sülalene sövmüş ha nişanında gitmiş nişan elbisenin aynını almış gelmiş bir de utanmadan "Ehuehu ben daa ucusa buldum ehu enayiii" demiş. Elbisesini de ağzını da ayırırım cart diye, hiç kuul olamam valla, adım attırmam nişana o kılıkta.

Çüş yani ben kına gecelerinde kırmızı dahi giymem elbisenin aynısını almak ne demek

Annesi babası yok mu onlar nasıl müdahale etmiyorlar

Siz nişan öncesi bi ziyaret yapın bence be o esnada anneside oradayken konuyu açın, sahi nişanda ne giyeceksin deyin
Seninkinin kremi derse yine
Yüzüğüde sana takalım ister misin dersiniz

O degilde elbiseyi nerden aldin banada lazim cok begendim :KK70:

Ben nisan pastamı cicegimi dekorasyonumu perdelerimi hediyelikleri masaortusunu süslerimi hep pembetonunda yaptırdım. Gorumceme elbisenin fotosunu at dedim. Benim istediğim pembe. Hayatımın şokunu yaşadım. Sevgilimle annesi söylemişler galiba. O gün sen prenses gibi olacaksın senin günün dedi gönlümü aldi. Mavi bi elbise giyecek.
Senin gorumceninde InsAllah elbisesinin fermuari patlar :KK53:

Ne güzel ne anlayışlı görümceler var:)

Back