Sureci cidden merak ettim :)
Anlattım süreci geç oldu ama ancak vakit bulabildim.
Neden biliyormusunuz
1 ay evvel acaba hoşlanıyor mu diye düşünülen bir kişi ile ne ara kaynaşıp işi 1 ayda evliliğe getirdiğinize dair bi ayrıntı olmadığı için insanların inanası gelmiyor.
Hayatta herşey mumkun, bugun tanışıp yarın da evlenilebilir bu imkansız değil. Ama normal şartlarda bu işin bir sırası, bir süresi var. Mesela karşındaki kişiyi hoşlanıyor mu diye tartmak, hayatında biri var mı ona göre açılayım diye kestirmek minimum 1 hafta sürer. Görüşmeye başladığınızda huyunu suyunu, evlilik ile ilgili düşüncelerini öğrenmek öyle evlenecek kadar aşık olmak buna karar vermek falan da zaman alır. İlişki 1 aylık olsa neyse. 1 ay önce sevgili bile değildiniz butun bunlar ne ara oldu?
Ya benim bir arkadaşım adamla tanıştı 1 ay sonra evliydi. Neden bu kadar garip geldi size anlamadım forumda bile bi sürü örnek var.
çok güzelde forumda gezene kadar az biraz yazıp bizi bu meraktan kurtarabilirdin ,görümcene ne oldu mesela iple mahsene mi kitlediler
Forumda gezmedim ki o mesajı yazıp çıktım aslında belki bir konu başlığı ilgimi çekmişti ona bakmışımdır hatırlamıyorum telaştan.
Hersey cok hizli ilerlemiyor mu?
Gorumce problemi nasil cozulecek evlenince? Bunlari cozmeden evlilige adim atmasaydiniz keske.
Evlilik için önümüzde uzun zaman var niye acele ettiğimizi de anlattım üst mesjaımda.
Bana biraz fake gibi geldi konuvv
Ya burada ne fake konular görüyoruz konu sahibi yazıyor da yazıyor ben zar zor vakit ayırıp girebiliyorum takip eden gören mutlaka vardır bugün ilk defa şuan girdim zaten foruma. Bir de fake konu açmakla mı uğraşayım.
Niye konu fake diyorsunuz kiz gayet uslubuyla hanfendiligiyle arada bir cevap yaziyor.
Çok teşekkür ederim gerçekten.